2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mrblar, bugun ikili test icin kan verdim ense kalinligi ve burun kemiği ne falan bakıldı. Herşey iyi çok şükür. 11+4 teyim. Birazdan serklaj yaptircam. Yaptiraniniz varmı hic
Gecmis olsun canım inşallah güzel geçmiştir operasyon

Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadı kan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Canım tabi kan basıncı arttığı için oluyor ben de diş fırçalarken hep kanıyor burnumu sildiğimde kanıyor. Diş etlerim acıyor bir de.

Ayni sekilde esim oglumu aldiginda aglamisti filan ben anlik bi alinganlik yaptim sanirim. Veririm veririm canim oglumu sadece emzirmemistir oyle diyim
Iyi işte kuzum sende biliyorsun bunlar vesvese ya tövbe de geç çünkü adamlar batıyor bu aralar hiç takma kafana böyle şeyleri

Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadı kan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Evet canım benim ilk haftalarda cok kanadı burnum su ara yok ama havada sıcak biraz oda etkilemiş olabilir endişelenme

Hahhah super taktik ya

Kızlar aksam üzeri bulantilarimdan kötü oluyodum burda bi kac arkadaştan okudum folik asit bulantı arttırıyor diye, 2 gündür yatmadan önce iciyorum, normalde akşam yemeğinden sonra icerdim, eskiye oranla aksamlari daha iyiyim cok şükür, bulantısı olan arkadaşlar deneyin bana iyi geldi, İnş size de iyi gelir

Yok canım ben genelde hep.kendi doktoru girer diye biliyorum bizim hastanede oyle yani izinde olursa mecburen başkası giriyor onu arastir mutlaka doğum anında değil ama ikinmaya geliyorlar genelde sancı kısmında hastanedeysen ebe ilgileniyor dogumhanede veya odanda zaten bilgilendiriyor sürekli ebe senin durumunu doktoruna

Allah sifani versin cnm bas ağrısı cok zor insallah biran once atlatırsın üzüntü streste neden olur baş ağrısına cnm kafana birsey takmamaya çalış

Aynen cnm onu bende farkettim eşim ezcaneden almayı unutmuş bir kac gündür içmiyorum rahatim bende

Olabilir cnm ya hiç beslenemiyorum ki, muhtemelen 12. Haftadan sonra multivitamin de baslaticak doktorum
Benim doktorum ilk hamileligimde 12. Haftayi beklememisti kramplar erken basladigi icin ilaclarimi erken 9 yada 10. Haftada başlamıştı sanırım erken başladığımı hatırlıyorum ama tam haftasini hatırlamıyorum

Aynem sizin dusuncenizdeyim onlar hayatlarını yasamislar bitmis ayni isimde olunca yasamaya devam etmiyorlar seraferttin feyzi remzi yeni nesil z kusagina nasıl koyulur li cocuk büyüyünce hesap sormaz mi bizim 5 yasinda şimdiden keske adim su bu olsaydi diyip duruyor

Suyun gerçek tadını çok özledim
Ağzimin tadı iğrenç, çikolata bile bi tuhaf. Günde 4 litre su içen ben,sudan tiksindim. Şöyle kana kana şu içmeyi ne çok özledim
Ayyy bu ben, gerçekten su bile kokuyor ağzımda her daim iğrenç bir tat soğuk su bir nebze iyi geldi bana canım aklında olsun

Tuzlu şeyler ve meyve iyi geliyo bana da.
Şeker alıyorum ağzıma belki tadı değişir diye o da çok tatlı geliyor ondan da tiksiniyorum bakalım ne zaman geçecek
Ayyy bu ben, gerçekten su bile kokuyor ağzımda her daim iğrenç bir tat soğuk su bir nebze iyi geldi bana canım aklında olsun
Aynen cnm bi tek soğuk su icebiliyorum bende biraz biraz. Şu ağız tadı geçseydi baya rahatlarız sanki

Canım ben kızımda hamileyken 1 hafta geçmeyen baş ağrım oldu günde 4 tane içiyordum Dr um o zaman içebilirsin korkma demişti.

Hareket ediyor canım kolu bacağı şekillenmiş şekilde oluyor sende bir daha gittiğinde görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…