Gecmis olsun canım inşallah güzel geçmiştir operasyonMrblar, bugun ikili test icin kan verdim ense kalinligi ve burun kemiği ne falan bakıldı. Herşey iyi çok şükür. 11+4 teyim. Birazdan serklaj yaptircam. Yaptiraniniz varmı hic
Canım tabi kan basıncı arttığı için oluyor ben de diş fırçalarken hep kanıyor burnumu sildiğimde kanıyor. Diş etlerim acıyor bir de.Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadıkan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Aynı sorun var canım kanıyor ve acıyor boş fırçalıuorum macunsuzKızlar diş eti sıkıntısı olan var mi? Kizimda da tam bu haftalarda yasadim, acaba dogal ne deneyebilirim? Sag tarafım sızlıyor cok
Iyi işte kuzum sende biliyorsun bunlar vesvese ya tövbe de geç çünkü adamlar batıyor bu aralar hiç takma kafana böyle şeyleriAyni sekilde esim oglumu aldiginda aglamisti filan ben anlik bi alinganlik yaptim sanirim. Veririm veririm canim oglumu sadece emzirmemistir oyle diyim
Evet canım benim ilk haftalarda cok kanadı burnum su ara yok ama havada sıcak biraz oda etkilemiş olabilir endişelenmeKızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadıkan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Canım kekiği kaynatıp süz,suyu soğuyunca gargara yap iyi gelir.Kızlar diş eti sıkıntısı olan var mi? Kizimda da tam bu haftalarda yasadim, acaba dogal ne deneyebilirim? Sag tarafım sızlıyor cok
Hahhah super taktik yaBabasının adı ne canım merak ettimvalla çok şükür eşimin öyle bi isteği yok, ben zaten baştan dedim ki zaten çocuk senin soyadını alacak bi de ismini senin koyacak halin yok heralde, ama önerilerine açığım dedim
Yok canım ben genelde hep.kendi doktoru girer diye biliyorum bizim hastanede oyle yani izinde olursa mecburen başkası giriyor onu arastir mutlaka doğum anında değil ama ikinmaya geliyorlar genelde sancı kısmında hastanedeysen ebe ilgileniyor dogumhanede veya odanda zaten bilgilendiriyor sürekli ebe senin durumunu doktorunaKızlar bir de aklıma bir şey takıldı. İkili test yaptırmak için hastaneye gittiğimde başka bir hastanın doğum için yatışı yapılıyordu. Kendi doktorunuzu doğuma isterseniz ekstra ücret vermeniz gerekiyor ve doktor tam doğum anında geliyor haberiniz olsun dedi görevli. Bu bütün hastaneler ve doktorlar için geçerli mi acaba?
Allah sifani versin cnm bas ağrısı cok zor insallah biran once atlatırsın üzüntü streste neden olur baş ağrısına cnm kafana birsey takmamaya çalışCanim hergün ölçüyorum kendim 10veya 11 , kucugu 7 ile 8 arasinda bazen 6 oluyor.tansiyonu duzelttim cok şükür.patatesi de denedim canim ise yaramadı baya bisiler denedim ama bi tek parol geciriyor Allah tan hafif olmasina ragmen geciriyor bi süreliğine diyorum
Aynen cnm onu bende farkettim eşim ezcaneden almayı unutmuş bir kac gündür içmiyorum rahatim bendeKızlar aksam üzeri bulantilarimdan kötü oluyodum burda bi kac arkadaştan okudum folik asit bulantı arttırıyor diye, 2 gündür yatmadan önce iciyorum, normalde akşam yemeğinden sonra icerdim, eskiye oranla aksamlari daha iyiyim cok şükür, bulantısı olan arkadaşlar deneyin bana iyi geldi, İnş size de iyi gelir
Benim doktorum ilk hamileligimde 12. Haftayi beklememisti kramplar erken basladigi icin ilaclarimi erken 9 yada 10. Haftada başlamıştı sanırım erken başladığımı hatırlıyorum ama tam haftasini hatırlamıyorumOlabilir cnm ya hiç beslenemiyorum ki, muhtemelen 12. Haftadan sonra multivitamin de baslaticak doktorum
Aynem sizin dusuncenizdeyim onlar hayatlarını yasamislar bitmis ayni isimde olunca yasamaya devam etmiyorlar seraferttin feyzi remzi yeni nesil z kusagina nasıl koyulur li cocuk büyüyünce hesap sormaz mi bizim 5 yasinda şimdiden keske adim su bu olsaydi diyip duruyorYa deniz ismini çok severim de bilemiyorum cok kararsızım kafamda hic isim belirmiyor ben hiç konuyu açmadan direk isim arayışına girmek istiyorum esim ısrar etmiyor bizim dış etkenler ama eşime güvenmiyorum etkilenebilirbide asla koymam desem benimki kesin inatlasir ve hayatımda sevmediğim iki isim var allahim o isim ya kadının adı napiyim yani ömür boyu benim olacak o çocuk ilkini de oğluma doktorum göbek adı koydu sevmediğim ilk isimi cok korkuyorjm
Ayyy bu ben, gerçekten su bile kokuyorSuyun gerçek tadını çok özledim
Ağzimin tadı iğrenç, çikolata bile bi tuhaf. Günde 4 litre su içen ben,sudan tiksindim. Şöyle kana kana şu içmeyi ne çok özledim
Tuzlu şeyler ve meyve iyi geliyo bana da.Ah ah aynen bende senin gibiyim kana kana içmeyi özledim bide hava sıcak içim yaniyo dudaklarım kuruyor çok zor istemeye istemeye içiyorum bide soğuk olacak biraz bende ilk dönem az da olsa tatlı şeyler yiyordum şuan onlardan iyice tiksindim ağzıma almıyorum ağız tadı da bende bazen iyi bazen katlanilamaz oluyor mayhoş ve tuzlu yiyecekler daha iyi geliyor bana
Aynen cnm bi tek soğuk su icebiliyorum bende biraz biraz. Şu ağız tadı geçseydi baya rahatlarız sankiAyyy bu ben, gerçekten su bile kokuyorağzımda her daim iğrenç bir tat soğuk su bir nebze iyi geldi bana canım aklında olsun
Aynısı bana da oldu baş ağrısı burun kanaması ve tansiyon düşüklüğüKızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadıkan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Canım ben kızımda hamileyken 1 hafta geçmeyen baş ağrım oldu günde 4 tane içiyordum Dr um o zaman içebilirsin korkma demişti.Canim bas agrilarina bir çözüm onerin var mi? Benim hergun agriyor ilk iki gune bir parol iciyordum simdi hergun yarım yarım içiyorum bi yönden de korkuyorum parol kötü bisey yapar mi diye doktor içebilirsin demisti ama yine de icimde bir suphe oluşuyor.onceden bas agrilarim tek tarafli zonklama seklinde oluyirdu simdi arka kismi ve ense kısmım agriyor genel olarak tüm başım ağrıyor yani
Hareket ediyor canımKizlar 10 haftalik doktora gidenlere soruyorum ultrasonda hareketleri baslamismiydi kolları ayaklari cikmismiydi elinizde ornek ultrason resmi varsa paylasir misiniz benim bebegin hafta haftasina uyuyor ama gittigimiz nobetco doktordu hic gostermedi bize ultrasonda sagini solunu kendi bakti bebeğin haftasina bakti kalp atisina yalandan hizlica bakti sinir oldum
benim de 3 gundur ara ara kanıyo canımKızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadıkan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Geçiyor sanki yavaş yavaş demi cok şükürAynen cnm onu bende farkettim eşim ezcaneden almayı unutmuş bir kac gündür içmiyorum rahatim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?