2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bebek nasil bakilir ne edilir kitap almak istiyorumda var mi iyi dediginiz bir kitap?

Ben de istiyorumda okuduğumu anlayamayabilirim videolar daha cok işime geliyor. Bence youtube dan izleyebiliriz
Kızlar kitaptan ziyade videolar daha etkili olur 👍🏻☺️ Ben mesela bebeğin gazı nasıl çıkarılırı youtube’daki yenidoğan hemşiresinden öğrenmiştim. Bazı şeyleri de tecrübe ederek öğrenmeniz gerekiyor malesef. Her bebek farklı çünkü, fabrika çıkışı değiller ki tek bir şey hepsi için doğru olsun 🤗😉👍🏻

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok

Kızlar kitaptan ziyade videolar daha etkili olur 👍🏻☺️ Ben mesela bebeğin gazı nasıl çıkarılırı youtube’daki yenidoğan hemşiresinden öğrenmiştim. Bazı şeyleri de tecrübe ederek öğrenmeniz gerekiyor malesef. Her bebek farklı çünkü, fabrika çıkışı değiller ki tek bir şey hepsi için doğru olsun 🤗😉👍🏻
Canim ben herseye guvenemem uzmanından bir kitap beni rahatlatacak tabiki de her cocuk farkli ona göre de anlatan bir kitap vardir diye düşünüyorum. Nette cok fazla bilgi kirliliği var kitabin onerdigine bakarım netten gerekirse nasil oluyormus diye ama kitap okumak mantikli geliyor bana. Ben herseyi onlardan ogreniyorum😂😂

Çok bilgi kirliliği oldugunu düşünüyorum canim ben yinede kitap okumak istiyorum
İşte en çok izlenen videolardan yola çıkabiliriz . Bir de ilkadımlar instagram sayfası var. Doktorlar hep canlı yayın yapıyor. Hemşireler eğitim tarzı yayınlar yapıyor. Ben sürekli izliyorum. Mesela geçen uyku eğitimi vardı

Tecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Canım ben mustele konak onleyici köpük sampuan alcam.ablamin cocugunda hep konak oldu onla hicbirseyi kalmadı. Simdi 2 yasina girecek dalin sabun kullaniyordu yine cok hafif konak olmus tekrar mustele alcam diodu bende doguma yakin mustela alcam. Vucut losyonunu da mustela alcam.birtek sabun vucudunu yikamak için dalin sabun aldim😅

İşte en çok izlenen videolardan yola çıkabiliriz . Bir de ilkadımlar instagram sayfası var. Doktorlar hep canlı yayın yapıyor. Hemşireler eğitim tarzı yayınlar yapıyor. Ben sürekli izliyorum. Mesela geçen uyku eğitimi vardı
Ben de bakayim canım ama kitap yinede okumak istiyorum hicbirseye fransiz kalmamak adına.surekli telefonla ilgilenmek de sıkıntılı malum

Canım ben mustele konak onleyici köpük sampuan alcam.ablamin cocugunda hep konak oldu onla hicbirseyi kalmadı. Simdi 2 yasina girecek dalin sabun kullaniyordu yine cok hafif konak olmus tekrar mustele alcam diodu bende doguma yakin mustela alcam. Vucut losyonunu da mustela alcam.birtek sabun vucudunu yikamak için dalin sabun aldim😅
Evet mustelayıda çok öneren var okuduklarım arasında canım. Peki konak için özel bir şampuanımı var yoksa tek şampuanımı var. 😊

Canım ben kızım doğduğundan beri unibaby kullanıyorum. Mustela gibi şampuanlara o kadar para vermeye gerek yok. Unibaby’nin deterjanı ve yumuşatıcısı da çok iyidir. Kızım şu an 4,5 yaşında hala unibaby kullanıyoruz, hiç konak sorunu yaşamadım. Şu an saçları beline kadar geliyor, saçını rahat açmak için de unibaby saç açıcı spreyini kullanıyorum, hindistan cevizi yağı var besleyici çok güzel, hatta ben de aynı spreyi kullanıyorum. Unibaby’nin yenidoğan pamuk mendillerinden de çok memnundum, ucuzluk denk geldikçe stok yapıyorum mendillerde 🥰☺️👍🏻 mustela’nın pişik kremini öneririm ama 👍🏻

Canım ben kızım doğduğundan beri unibaby kullanıyorum. Mustela gibi şampuanlara o kadar para vermeye gerek yok. Unibaby’nin deterjanı ve yumuşayıcısı da çok iyidir. Kızım şu an 4,5 yaşında hala unibaby kullanıyoruz, hiç konak sorunu yaşamadım. Şu an saçları beline kadar geliyor, saçını rahat açmak için de unibaby saç açıcı spreyini kullanıyorum, hindistan cevizi yağı var besleyici çok güzel, hatta ben de aynı spreyi kullanıyorum. Unibaby’nin yenidoğan pamuk mendillerinden de çok memnundum, ucuzluk denk geldikçe stok yapıyorum mendillerde 🥰☺️👍🏻
Çok sağol canım 😊 şimdi baktımda ne kadar pahalıymıs şampuanı😮 benm şampuanım bile 20 tl bişey 🤣🤣 unibaby geliyormuş bime salı günü . Şans vereyim istiyorum. Konak problemi olursa mustela alırım o zaman. Ama her bebekte konak olmuyor

Çok sağol canım 😊 şimdi baktımda ne kadar pahalıymıs şampuanı😮 benm şampuanım bile 20 tl bişey 🤣🤣 unibaby geliyormuş bime salı günü . Şans vereyim istiyorum. Konak problemi olursa mustela alırım o zaman. Ama her bebekte konak olmuyor
Yalan yok benim bebeğimde de ilk başta tepesinde çok hafif konak vardı , unibaby kullandık ve bebek yağıyla masaj yaptık konaklı bölgeye hemen geçmişti, bunun için soğuk sıkım hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin katkısız olanlardan ( ben almıştım bundan, türk kahvesine ,kurabiyelere de koyuyorum, saçlarıma bakım yaparken de ☺️)

5 sene önce mustela şampuan 50 -60 t civarıydı, şimdi dolar euro da arttı, kim bilir fiyat kaç olmuştur. Unibaby’den memnun kalmazsan tabiki mustela’ya da şans ver. Unibaby’nin yumutacısının kokusu da mükemmeldir, hastasıyımmm 🥰🥰🥰

Kizlar unibaby ,mustela , dalın cok bilinen markalar ama içerikleri malesef temiz değil. Ben oğlumda naturalive kullandim bi süre simdide siveno kullaniyorum.
Bu sayfaya bi göz atin derim.

Evet mustelayıda çok öneren var okuduklarım arasında canım. Peki konak için özel bir şampuanımı var yoksa tek şampuanımı var. 😊
Canim bence hic riske atmamak lazım ablamlar cok cekti senin bebiste olmayabilir ama olursa sıkıntı cekmezsin. Mustela konak köpük sampuan yaz du ben sana link atayim
n11.com'dan Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Köpük Bebek Şampuanı 150 ML seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Yalan yok benim bebeğimde de ilk başta tepesinde çok hafif konak vardı , unibaby kullandık ve bebek yağıyla masaj yaptık konaklı bölgeye hemen geçmişti, bunun için soğuk sıkım hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin katkısız olanlardan ( ben almıştım bundan, türk kahvesine ,kurabiyelere de koyuyorum, saçlarıma bakım yaparken de ☺️)

5 sene önce mustela şampuan 50 -60 t civarıydı, şimdi dolar euro da arttı, kim bilir fiyat kaç olmuştur. Unibaby’den memnun kalmazsan tabiki mustela’ya da şans ver. Unibaby’nin yumutacısının kokusu da mükemmeldir, hastasıyımmm 🥰🥰🥰
Çok sağol canımm bilgilerin için😍 evde hindistan cevizi yağı var soğuk sıkım . Bime gelmişken alayım bari sizin de aklınızda olsun 😍

Canim bence hic riske atmamak lazım ablamlar cok cekti senin bebiste olmayabilir ama olursa sıkıntı cekmezsin. Mustela konak köpük sampuan yaz du ben sana link atayim
n11.com'dan Mustela Yenidoğan Konak Önleyici Köpük Bebek Şampuanı 150 ML seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Tamam canım bu da aklımda olsun 😊 konak problemi olursa hemen alırım aynen dediğin gibi uğraşmam.

Eczanede sordum canım mustela 115 TL şampuan 🙃🙃

Eczanede sordum canım mustela 115 TL şampuan 🙃🙃
Abooooovh 😄 Eczaneler zaten daha pahalı oluyor canım şaşırmadım 😄☺️ Geçen gün eczaneden folik asit alıyordum, 200ml olan Lierac kremler dikkatimi çekti fiyatını sordum, 279 tl dediler 🙈🙄 ben 2 adet 200 ml Lierac kremi h.burada’dan 350 tl ye almıştım 🤗🤫😃

Merhaba,

Bebek bakımı ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ay ben bu hamilelikte çok cahil hissediyorum kendimi, büyün gün yastık gibi koltukta oturuyorum boş boş

Bir tek kızıma battaniye ördüm, cuma bitirdim :) ben çok büyük yapmıyorum çünkü yaparken sıkılıyorum :) yeni doğan battaniyesi gibi düşündüm

Eklentiler

• 2FEA27EA-C1CE-406A-83FF-7ACB3C11B909.webp
    2FEA27EA-C1CE-406A-83FF-7ACB3C11B909.webp
    133,2 KB · Görüntüleme: 64
Back
X