- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Çok sağol canım uyarın için. Ayy daha neler duycazaman ha sakın alma canım. aldıgımda sarı olan şampuan turuncu kahveye döndü bir ay sonunda. nette de bunla ilgili çok şikayet var. resmen bozluluyor şampuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım uyarın için. Ayy daha neler duycazaman ha sakın alma canım. aldıgımda sarı olan şampuan turuncu kahveye döndü bir ay sonunda. nette de bunla ilgili çok şikayet var. resmen bozluluyor şampuan
canım günaydın ben ilk bebegimde lansinoh çiftli sağım makinasını kullandım iyiyki almışım dedim ben sağarak arttırdım resmen sütümü ilk zamanalr azda olsa hep sağdım bence alınabilirMutlu hafta sonları güzel annelerbu aralar çok sütten emzirmeden bahsedildi, sanırım ben ve benim gibi ilk bebeği olacak anneler bu konuda biraz korkuyoruz, umarım her şey yolunda gider
ben ilk günlerde sağım yapmak gerekirse diye bi göğüs sağma makinası almak istiyorum. Lansinoh tekli elektrikli uygun gibi ama hem çok iyi diyen hem çekişi az diyen de var. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Bizde ilk kez dün bi AVM’nin bebek mağazasına girdik üç dört tane alt üst takım aldım kimi kadife kimi Polarlı ama hastane çıkışı içime sinen bir set yoktu . İlk alışverişi yapmak heyecan verici Rabbim dileyen arzu eden herkese nasip etsin . Birde bir bez aldım diğer annelerin de aldığını görünce memnunlarmış alanlar ve natural yazıyordu. 1ve 2 numarasını aldım prima premium 1 numaranın fiyatının yarısına aldım , fotosunu atayım aklınızda bulunsun bebeklerimizde hassasiyet oluşturmazsa devam ederiz belki belli mi olur . Ablalarımız çok heyecanlı sepetleri benden habersiz olur olmadık şeylerle doldurmuşlar bende ikna edemeye edemeye geri boşalttım sanki 8 aylığız . Herşeyde ateş pahası olmuş indirimleri takip etmeye devam . Ablamızın biri bu sene Lgs öğrencisi bizim bide onun ders temposu çok yoğun bebişin doğum zamanları onunda yoğun zamanına denk gelecek birbirine ilaç olurlar inşallahAllah razı olsun cnm benimaynen doktorda dedi tek bir bulgu hiç birseye yaramaz şimdi gecmezse bile 27 geçer dedi
Hastane çıkışı aldim cnm yeni yeni başlıyoruz sen basladin mı cnm sil.baştan hersey alınacak mecburen
Ya bende bir an once subatun gelmesini bekliyorum kizlar cok sabırsızlanıyor![]()
Aynen cnm ben hala oyle yapiyorim haftada 1 sampuanliyorum. Diger yikamalarda gerek duymuyorum. Masallah erkek çocuğa göre oglumun saçları uzun ve cok.Sampuanla ilgili şöyle bir şey söyleyeceğim: ne kadar az kullanım o kadar iyi. Yani sonuçta minicikler ne yapacak da kirlenecekler. Derinin üzeredeki yağ tabakasını çözmek sağlıklı değil. Özellikle saçları kurutup, yıpratıyor. Ben ilk bebeğimi her gün su ile yıkar, haftada bir şampuanlardım. Burts bee kullanıyorduk o zaman sanırım 1.5 yıl aynı şişeyi kullandık.
Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?![]()
5 yıldır kullanıyoruz hiç başıma gelmedi böyle bir şey, çok entersanaman ha sakın alma canım. aldıgımda sarı olan şampuan turuncu kahveye döndü bir ay sonunda. nette de bunla ilgili çok şikayet var. resmen bozluluyor şampuan
Geçmiş olsun,bende dün duş alıp ıslak saç ile temizliğe koyuldum kapı pencere açık, bugün işe geldim ateşim var eklem yerlerim ağrıyor, dikkat etmemiz lazım yaa bilemedim.Kızlar cok fena boğazım acıyor vapura binmiştim ctsi günü kapalı kismada oturmadim rüzgar carpti benifaranjit alerjik riniti olan biri olarak ben surekli ust solunum yolu enfeksiyonu olurum ilerlerse yandim ağır geciyor ve antibiyotiksiz hic gecmez
bugun dr a gidicem ona da soylicem ne yapmam gerektigini.uyandim balli süt yapip ictim bogazim cok hafif yumusadi ama hala acio.tavsiyelerinizi alırım
![]()
Ihlamur çayı yap canım, içine de çubuk tarçın at varsa ve bardağa koyduğunda 1 çay kaşığı balKızlar cok fena boğazım acıyor vapura binmiştim ctsi günü kapalı kismada oturmadim rüzgar carpti benifaranjit alerjik riniti olan biri olarak ben surekli ust solunum yolu enfeksiyonu olurum ilerlerse yandim ağır geciyor ve antibiyotiksiz hic gecmez
bugun dr a gidicem ona da soylicem ne yapmam gerektigini.uyandim balli süt yapip ictim bogazim cok hafif yumusadi ama hala acio.tavsiyelerinizi alırım
![]()
Bem şifayı kapmışım canım nasil terlemişim hala cok agriyor bogazim mecbur gargara ilac bisiler kullancam zaten 24.haftam die doktora gidip yazi alcaktim hemde ilac yazdiririm.yoksa gecmeyecek biliyorum kendimiGeçmiş olsun cnm benimde okur az bir ruzgara cikayim boğazım agrir faranjitte oldugu icin ses kısıklığına kadar gider .Surekli ilik birseyler icmeye calis cnm ben ağırdı zaman ilik siyun icine bal katiyorum rahatlıyorum birazda olsa
Aynen aslında ben kışlık giyinmistim ama fayda etmedi demekkiGeçmiş olsun,bende dün duş alıp ıslak saç ile temizliğe koyuldum kapı pencere açık, bugün işe geldim ateşim var eklem yerlerim ağrıyor, dikkat etmemiz lazım yaa bilemedim.![]()
Sana da çok geçmiş olsun canım ama hastalığa gel gel demişsin resmenGeçmiş olsun,bende dün duş alıp ıslak saç ile temizliğe koyuldum kapı pencere açık, bugün işe geldim ateşim var eklem yerlerim ağrıyor, dikkat etmemiz lazım yaa bilemedim.![]()
Ihlamur yok canim rezenede yok ihlamur olsaydi icecektim ama biliyorum sıkıntı benim icin. Nane limon yapicam bi de bakalim ama ilac şart biliyorum kendimi bakalim verecek mi doktorIhlamur çayı yap canım, içine de çubuk tarçın yap varsaRezene de iyi geliyor , boğazını hep yumuşatacak şeyler yap, ben de geçenlerde kötüydüm biliyorsun
çok geçmiş olsun
Ihlamur yok canim rezenede yok ihlamur olsaydi icecektim ama biliyorum sıkıntı benim icin. Nane limon yapicam bi de bakalim ama ilac şart biliyorum kendimi bakalim verecek mi doktor![]()
Sabah ictim kuzum ama boğazlarım gecmedi gecmeyecek biliyorum kendimi biraz daha ilerlerse yataktan kalkamam öyle mahvediyor beniO zaman ballı zencefilli süt içeceksin ılık ılık, benimki ilaçsız geçti bu şekilde şeyler içerek…şimdi çok dikkat ediyorum bana ders oldu![]()
AbooooovhEczaneler zaten daha pahalı oluyor canım şaşırmadım
Geçen gün eczaneden folik asit alıyordum, 200ml olan Lierac kremler dikkatimi çekti fiyatını sordum, 279 tl dediler
ben 2 adet 200 ml Lierac kremi h.burada’dan 350 tl ye almıştım
![]()
ben de ilk defa almıstım zorunda kalınca.böyle olunca nete uni baby renk değişimi yazdım birsürü şikayet gördüm5 yıldır kullanıyoruz hiç başıma gelmedi böyle bir şey, çok entersan![]()