• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay ben de şekerden şüphelenmiyo değilim.
ağzım çok kuruyor su içiyorum sanki yıllardır su içmemiş gibiyim :KK43:
Aslında sen ağzımda metalik bi tat var yemeklerden sonra deyince bende suphelendim ama korkutmak gibi olmasın diye yazmadım da olcuyormusun şekerini canım yada yediklerine dikkat ediyormusun

Nasıl gidiyor cnm senin diyetin? Verdin mi kilo?
Sabit canım kilom su an 4 kilo verdim durdu su an almıyorum da çok şükür bakalım gidemedim diyetisyene kaçırdım randevuyu tekrar randevu aldım

Demek şekerde yapıyor. Haklsıın o zaman canım cunku ben şekeride tuzuda sapıtıyorum resmen. Eşim sağolsun alıyor o aldıkça bende yiyorum alma diyorum dinlemiyor. Yememeye çalışacağım artık ☹️
Eve almayınca insanın aklına gelmiyor aslında da işte canim cok fazla şey çekiyor düzelme ihtimali yok benim malesef her şeyi doğumdan sonraya saklıyorum o yüzden 😂

Ay ben de her gün tatlı yiyorum napıcaz böyle ya☹️
Ne bileym canım ya adetlerimden önce böyle krizlere girerdim. Her gece uyanıp mutlaka yiyorum. Hiçbişe bulamazsam tahin pekmez yiyorum. Hiç azaltamadım ne güzel ilk 4 ay tiksinmiştim tatlıdan 😞 alıştırmamız lazım kendimizi bi şekilde meyve yiyerek en azından 🤷🏻‍♀️

Eve almayınca insanın aklına gelmiyor aslında da işte canim cok fazla şey çekiyor düzelme ihtimali yok benim malesef her şeyi doğumdan sonraya saklıyorum o yüzden 😂
Lohusalık zamanında da çok kilo alınıyormus. Benm tek ümidim doğumdan sonra vermek. Ama emzirirken iyice iştah açılıyormus. O yüzden kendime hiçmi hiç güvenemiyorum😂

Aslında sen ağzımda metalik bi tat var yemeklerden sonra deyince bende suphelendim ama korkutmak gibi olmasın diye yazmadım da olcuyormusun şekerini canım yada yediklerine dikkat ediyormusun
hiç ölçmedim normalde baktırmıştım hamilelikten önce hiçbir şey yoktu tabi, yediklerime de çok dikkat ediyorum sayılmaz ama zayıf olduğum için çıkmaz gibi düşündüm hep

Ne bileym canım ya adetlerimden önce böyle krizlere girerdim. Her gece uyanıp mutlaka yiyorum. Hiçbişe bulamazsam tahin pekmez yiyorum. Hiç azaltamadım ne güzel ilk 4 ay tiksinmiştim tatlıdan 😞 alıştırmamız lazım kendimizi bi şekilde meyve yiyerek en azından 🤷🏻‍♀️
ben de ilk 3 ay yiyemiyordum. şidmi sabahları bal tahin pekmez akşam da kesin 1 porsiyon tatlı :(

Hanımlar siz ne alacağınıza nasıl karar veryorsunuz :)) trendyol derya deniz! Yavruma bi battaniye alayım dedim 10 tane beğendim.
Battaniye özdilek al canim cok kaliteli oğlumun 4 senedir yikiyorum surekli kullaniyoruz hic bozulmadı. Genelde yorumlara bakıyorum, marka mi ona bakiyorum.

Lohusalık zamanında da çok kilo alınıyormus. Benm tek ümidim doğumdan sonra vermek. Ama emzirirken iyice iştah açılıyormus. O yüzden kendime hiçmi hiç güvenemiyorum😂
Ben dogjmda almadığımı emzirirken almıştım valla kararsızım hala ama orada en azından hamile olmayınca çok kötü olmuyorsun istek yani sadece oda tatlıya aşırı istek yani doğumdan 2 gün sonraydi biri baklava almış gelmiş 2 dilim koymuşlar tabağa cocuk ağlıyor aralarda yedim tabaktakini attım ağzıma Allah Allah beni normalde keserdi baklava yiyemezdim hiç kesmedi bidaha getirirmisiniz diyordum annemlere 😂 bunu farkedene kadar iyi yedim yalnız 😂

hiç ölçmedim normalde baktırmıştım hamilelikten önce hiçbir şey yoktu tabi, yediklerime de çok dikkat ediyorum sayılmaz ama zayıf olduğum için çıkmaz gibi düşündüm hep
Hamilelik öncesi olmuyor zaten canım sonrasında da olmaması gerekiyor eğer kalıcı olmazsa ama benim ilkinde vardi doğum sonrası çok kontrol ettiler geçmişti tekrar hamile kalınca yine başladı mesela

Battaniye özdilek al canim cok kaliteli oğlumun 4 senedir yikiyorum surekli kullaniyoruz hic bozulmadı. Genelde yorumlara bakıyorum, marka mi ona bakiyorum.
Şimdi yok reflü yastığı yok ana kucağı derken oraya buraya bir sürü örtü gerekecek. O nedenle bir kaç tane pazen ya da penye battaniye alayım dedim. Hem fotoğraflar çekinirken fon olarak da güzel duruyorlar.

Yoksa kendim de ördüm üzerine örtmelik :) bir tane daha öreceğim

İlk zaman banyo sonrası kurulamak için de sanırım müslin bez\battaniye alacağım çünkü suyu en hızla ince müslin çekiyor. Zaten hemen kurulayıp giydirme hedefinde oluyoruz o sırada.

Şimdi yok reflü yastığı yok ana kucağı derken oraya buraya bir sürü örtü gerekecek. O nedenle bir kaç tane pazen ya da penye battaniye alayım dedim. Hem fotoğraflar çekinirken fon olarak da güzel duruyorlar.

İlk zaman banyo sonrası kurulamak için de sanırım müslin bez\battaniye alacağım çünkü suyu en hızla ince müslin çekiyor. Zaten hemen kurulayıp giydirme hedefinde oluyoruz o sırada.
Benim 10 lu hastane cikislarinin battaniyeldri vardi tane penye.
1 tanede kendim almistim görsellik.
Cok.lazim oluyor penye pazen.
Muslin alsammi bilemedim, oglumda yaz olduguicin cok kullandım muslini ama bu beebege bornoz var lcwdan aldığım .

Kızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması😞

Kızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması😞
Bende oluyor özellikle sağ tarafta..kağan kocatepenin bu haftayı anlatan videosunda bunlarin normal olduğu, doğuma hazırlık için yalancı kasılma olduğunu söylüyor, kasılma uzun sürer ve şiddetli ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyor

Bende oluyor özellikle sağ tarafta..kağan kocatepenin bu haftayı anlatan videosunda bunlarin normal olduğu, doğuma hazırlık için yalancı kasılma olduğunu söylüyor, kasılma uzun sürer ve şiddetli ağrı olursa doktorunuzla görüşün diyor
Sanırım sağ veya solda ki tam kasılma olmuyor. Yanlardan hafiften gelip ortada toplanma gibi şey kasılmaymış. Ama bu kadar yalancı kasılma normal mi bilemedim☹️

Reflü yastığını mutlaka almak gerekir mi sizce? Doktor reflüsü var deyip önerirse alın diyo bazı uzmanlar, ben almadım şimdilik, lazım olursa alırım doğunca dedim ama bilemedim şimdi 🤔

Benim 10 lu hastane cikislarinin battaniyeldri vardi tane penye.
1 tanede kendim almistim görsellik.
Cok.lazim oluyor penye pazen.
Muslin alsammi bilemedim, oglumda yaz olduguicin cok kullandım muslini ama bu beebege bornoz var lcwdan aldığım .
Bebeği bornoza sokmak zor olmaz mı? Ben hemen bir bez parçasına ( müslin örtü/battaniye/ havlu) sarıp çabucacık kurularız diye düşündüm. O minicik kolları bornoza sokmaya çalışmak zor gelir sanırım bana.
Reflü yastığını mutlaka almak gerekir mi sizce? Doktor reflüsü var deyip önerirse alın diyo bazı uzmanlar, ben almadım şimdilik, lazım olursa alırım doğunca dedim ama bilemedim şimdi 🤔
Biz ilk bebeğimde almamıştık sonra bebek doğunca lazım oldu eşim hemen alıp geldi. Artık heryer ebebek/bebek mağazası. Acele etmeye gerek yok, doğunca da alınır. Ama benim çevremdeki tüm bebeklerin ihtiyacı oldu. Yani çokça kullanılan bir şey.

Back
X