- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
Canım çok geçmiş olsunalllah allah ya 2 doz aşınıda olmuşmuydun
acil şifalar dilerim cnm.
Geçmiş olsun cnm insllah hafif bir sekilde atlatirsiniz
Bol bol sivi alimi al ,tavuk corbasi bol limon ic cnm rabbim sifani versin
Suyu icerken içerisine limon sık cnm.kanin pıhtılaşmasını engeller
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumumarım hafifçe atlatırsınız, dualarım sizinle
Hadi yaa tühhh… inşallah kolay atlatırsınız canım, üzüldüm… acil şifalar olsun![]()
Çok geçmiş olsun, hafifçe atlatırsınız inşallah, yiyebiliyorsanız sarımsaklı yoğurtlu şeyler yiyin c vitaminli meyveler yiyin
Evet cnm yeterli bendede joie marka bebek arabasi var oglumda almistim onun yarim kapaniyordu cocugun hep gozune 9gunes geliyordu. Cok hafif bir araba idi cok kullandim eskidi baya yeni alalim.diyoruz.
Cnm kendini grip gibi dusun bak bu covidin psikoloji kısmı kötü hep.kendine grip oldum.insallah atlaticam gozuyle bak bu devrin gribi covid.
Masallah cnm ben de oğlumu 2 yil emzirdim dolu dolu hemde :)
6 aylikken ek gidaya blw yöntemi ile basladim cok da iyi.oldu insallah bu bebisde de blw uygulucam. 2 yasina kadae şekerle, seker katkılı hicbir ürün vermedim. Herseyi kendim.yaptim insallah bu bebisde de oyle.olur.
Çok geçmiş olsun. Başka belirtiniz var mı? Bir de kan sulandırıcı verdiler mi?
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıcaksınız.
C vitaminini kuruyemişini ve suyunu eksik etme sakın
Teşekkür ederim hepinize.Çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede şifanizi versin. İnşallah çok hafif atlatırsınız.Zaten aşıda oldunuz, psikoloji çok önemli
2 doz sinovac olmuştum, hamileliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.