• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet bizimkinin de bacak boyu kısa çıkmış 4 gün uyluk kemiği daha doğrusu. Anormal bir problemleri olmasın da boyu kısa uzun hiçç önemli değil sağlık önce geliyor. Ailecek uzun boyluyuz oğlum da çok uzun yaşıtlarına göre bilmiyorum belki bu kısa olacaktır 😁
Aynen canım valla öyle 🤭 sağlığından ötürü korkuyordum zaten cok sükür insallah sağlıkla doğururuzda 🤲🏻 Kısaymış uzunmus hiç önemli değil 😊

Merhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsun🙏🏼 Aramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Ya cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallah

Canım hafta olarak düzelmiş . Ölçüme bağlıdır dedi doktor. Tam haftasına uyumlu çıktı. Bacak boyu 1 hafta geride çıktı o da eşim ve ben kısayız ondanmış 😊geri hepsi tam haftasına çıktı . Önden de gitmiyor ama . Büyük ihtimal seninkide öyleydi
Benimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar da

Benimde öyle çıktı cnm doktorum kalıtsal olabilir ama yine de takviye verelim dedi kalsiyum verdi, ben zaten süt ürünleri cok tuketirim, bende eşimde kisayiz, aman sağlıklı olsunlar da
Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım bi
Yere kadar olur. Sonuçta hersey genetik. Haklsıın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

Anladım canım ben de basladım kalsiyuma. Bence anne baba kısa ise naparsak yapalım bi
Yere kadar olur. Sonuçta hersey genetik. Haklsıın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Aynen öyle cnm genetik bencede ama tabi yine beslenmemize vitaminlerimize dikkat edip elimizden geleni yapalım biz gerisi rabbimin takdiri..

Ya cok şaşırdım canım inşallah ciddi bisey yoktur ama korkma hiç ameliyata kadar gidip son anda vazgecmistj doktorum ilkinde riskli haftaları atlatmaya da az kaldı inşallah
Çok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizce🥺 Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah 🤲🏻 Ameliyattan vazgeçince nasıl bi yol izlediniz peki?

Dikkat edersen zamanında gelir canım wc ye kalk sadece yemek bile yapma gerekirse ayaklarını hep yukarı doğru uzat. Wc klozet olsun. Alaturka olmasın fazla eğilme. Böyle çoğu kişi doğuma kadar gidiyor gebeliği.
Canım çok teşekkürler, söylediklerini dinleyeceğim💓 İnşallah benimki de zamanında doğumla sağlıkla sonuçlanır, cümlemizinki inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba kızlar, geçen gün rahimdeki damar direnci için dua istemiştim sizden. Sonra esas sorunumuz başkaymış onu fark ettik. 3 gün önce acil serklaj ameliyatına alındım. Yine dualarınızı bekliyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamanında doğsun🙏🏼 Aramızda serklaj yaptırmış arkadaşlar vardı değil mi?
Canım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲

Bugün knt vardı şükür herşey yolunda.bi yüzünü göstermedi eşşek 🥰 Şubatın 2. Haftasından önce almam dedi😀sezeryan olcam ama 40. Haftaya kadar beklerim dedi🙈 bu dr delirtcek beni.neyse herşey yolunda giysinde bekleriz napalım

Ya bebiş önce gelmek isterse 😍 40 a kadar beklesinde geçen bi arkadaşım erkek bebişe doğum yaptı 38. Haftanın başında normal doğumla 😇 bebişlerin ne zaman gelmek isteyeceği belli olmuyor ki. Yeterki sağlıkla hayırla gelsinler zaman belirten doktorları hiç anlamıyorum ben. 😃

Ya bebiş önce gelmek isterse 😍 40 a kadar beklesinde geçen bi arkadaşım erkek bebişe doğum yaptı 38. Haftanın başında normal doğumla 😇 bebişlerin ne zaman gelmek isteyeceği belli olmuyor ki. Yeterki sağlıkla hayırla gelsinler zaman belirten doktorları hiç anlamıyorum ben. 😃
Benm ki dün tahmin yaptı. Rahim ağzı uzunluğuma bakaraktan , bu rahim ağzı seni 9 aya kadar götürür dedi😂

Canım çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, dualarım seninle, inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲
Allah razı olsun canım çok teşekkürler, inşallah hepimizinki zamanında ve sağlıcakla gelsin inşallah 🥰😍

Çok teşekkürler canımm, inşallah sorunsuzca tamamlarız günümüzü, insan korkuyor istemsizce🥺 Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah 🤲🏻 Ameliyattan vazgeçince nasıl bi yol izlediniz peki?
Benim olcumlerde cok kısa cikmisti sinir 2.8 galiba benim 2.5 cikmisti ve kanamam vardi kanama kesilmediig için vazgecmislerdi sürekli yattım canım daha küçüktü haftası 21 22. Haftadaydik tuvalete kalktım sadece yemeği bile yatarak yedim daha sonra 15 gün içinde tekrar uzamaya baslamisti rahim ağzı birde tabi günde 3 defa progestan ve proluton iğne oluyordum bunda da aynı şey olunca önceden ölçüm yaptılar yine 2 hafta önce senin kaç çıktı canım düşük mü uzunluğu korkma ama sadece yat hiç bisey olmaz insallah önlem alindiysa

Canim benimkilerin zaten masallahi vardi 85 d kullaniyordum suan 95 d kullaniyorum o bile olmayacak nerdeyse🤦‍♀️ benim dışarda kullandigim iki model var onun fotosunu atiyorum memnunum bedenlerin olcusu de beden tablosunda var😂zaten cocuk durumu kalksin bi ameliyat olucam kucultme artik belimi agritiyor 🤣
Pembe olan çok güzelmiş 😍

Hadi ya benim doktor hiç bahsetmiyor daha doğumdan felan 😂 sağlıkla ilerlesinde canım en doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz 😇
İnsallah canım amin 🤲🏻 Daha çok erken zaten ben bira pimpirikliyim herseyi sorduğumdan o da söyledi yani 😂 rahim ağzı kısalığından korkuyodum. 30 haftalıktan sonra tahmin ederler az çok 😊

Kızlar keyifli pazarlar diliyorum herkese 🤗 dün kızım için aldıklarımı bi döktüm ortaya ne eksik ne kadar ne lazım bi liste yapayım diye. Sonra off ne kadar çok şey var daha alınacak şurada çok az zaman kaldı diye panik oldum tabi klasik 😂 eşime listeyi gösterdim demez mi daha çok erken değil mi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ben de bu rahatlıktan istiyorum ama lütfen 😂😂

Back
X