2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben doğum paketi almıştım 4.480 TL
ankarada seçeceğim hastanede (medical park - koru çukur ambar - liv hospital gibi )
herşey dahil doğum yapabileceğim
ilk doğumumdaki medical parkı seçtim bende
Koru çukurambara asla gitme derim, arkadaşım orada çalışıyor , her anlamda kötü bir yermiş…

Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Benim de öyle 2 gündür hiç hissetmiyordum nerdeyse ama ayrıntılıda gördüm hareket ediyor ben hissetmiyorum bişey. Sanırım pozisyonlarıyla ilgili. Bence de düzenli hissetmek için vakit var biraz daha

Kızlar doğum fiyatı konuşulmuş, 4bin 5bin 6bin diyenler hangi ildesiniz? Ankarada en az 8000 diyorlar, hatta bi hastanenin konya şubesinde arkadaşım 4bine doğurdu, ankara şubesi 8500 dedi.. O fiyatları söyleyenler ankara ise hangi hastane acaba? ilk gittiğim hastane pakete 14bin demişti, şuan özel bir doktorla görüştüm doktor arayışın devam ediyor karar veremedim ama oda 20 haftadan sonra olduğu için 11bin dedi 🙃
Bende 5 bin cok diye yazarken utanmistim su an bunu düşündüğüm icin utanıyorum inanki 😂 bende konyadayim zaten burada 3 hastane var çok güzel bildiğim diğerlerini bilmiyorum ama muayene ve doğum ücretleri 3 u arasında aynı gidiyor en son benim hastane yükseltiyor ama yetişiyor sagolsun diğer ikisine

Kızlar merhaba, izmirde doğum için fiyat alan var mı? İzmirde Hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz?

Vay şu akıllı bıdıklara bak sen 😂 bu arada ben de cumartesi detaylı ultrasona girdim. O günden beri hareketsiz böyle. 4. Gün oldu resmen . Paşamıızn keyfini beklicez demek ki . Kötü birşey olmasın da🤲🏻
Bi yerde okudum, kendi anladığım dilden anlatırsam şöyle ki bu haftalarda rahim içi ve çatı kemikleri mi neyse işte onlar hızla açılıp genişlediği için bebeğin hareketlerini daha az hissedebilirmişiz. Tabi ki duruş pozisyonlarıyla da alakalıymış. 28. haftadan itibaren bebiş de yaklaşık 1kg üstüne çıkacağı için daha net hareketleri hissedecekmişiz. O yüzden sakin olalım, her zamanki gibi sabredicez 😀😀

Bi yerde okudum, kendi anladığım dilden anlatırsam şöyle ki bu haftalarda rahim içi ve çatı kemikleri mi neyse işte onlar hızla açılıp genişlediği için bebeğin hareketlerini daha az hissedebilirmişiz. Tabi ki duruş pozisyonlarıyla da alakalıymış. 28. haftadan itibaren bebiş de yaklaşık 1kg üstüne çıkacağı için daha net hareketleri hissedecekmişiz. O yüzden sakin olalım, her zamanki gibi sabredicez 😀😀
Çok açıklayıcı oldu sağolasın canım. İçim rahatladı 😍 ne bileyim baslarda çok net hissedip sonradan azalınca insan korkuyor ya 🤭 kabusllarıma girmeye basladı artık. Kabustan uyanıp tansiyonumu ölçüyorum korkudan çıkıyomu diye tövbe ya😂

Bende 5 bin cok diye yazarken utanmistim su an bunu düşündüğüm icin utanıyorum inanki 😂 bende konyadayim zaten burada 3 hastane var çok güzel bildiğim diğerlerini bilmiyorum ama muayene ve doğum ücretleri 3 u arasında aynı gidiyor en son benim hastane yükseltiyor ama yetişiyor sagolsun diğer ikisine
Utanması gerekenler burda aynı işlemlere 3 kat fiyat isteyenler 😂 il il fiyatın bu kadar değişmesi çok saçma değil mi ya, yani ikiside büyükşehir ikisindede birsuru hastane var, ayni hastanenin doğum ücreti farklı dedimya muayene ucretide öyle, orda 125 dediler burda 450, hatta ben inanamayıp hastaneyi aradim sordum 🙈

Kızlar günaydın 😍😍bizim de dün detaylı ultrasonumuz vardı oğluşumla☺️Çok şükür herşeyi iyi çıktı, sanırım en sona biz kalıyorduk. Böylece detaylı ultrason paniğini ben sonlandırmış bulunuyorum 😅 artık önümüzdeki şeker yükleme testlerini de atlatırsak Doğuma daha da yaklaşıyoruz 💕🥰🥰

ben keçiörende oturuyorum ama burdaki yeni olduğu için memnun olmayan sayısı fazla bende batıkentteki şubeye gidiyorum, ilk oğlumda ahmet süha doktorumdu, güzel bi normal doğum sürecimiz olmuştu, yine onu seçtim 1 kere gidebildim daha, detaylı ultrasyonu çek öyle gel dedi :)

başka hastane doktor seçsem mi diye düşündüm
sık sık telefonda mesaj yazabileceğim, genc bayan
ama öyle içime sinen olmadı, kendisi çok tecrübeli yaşı da geçkin olunca
ilk cocugunda doğumu güzel geçince yine onu seçtim.
Aaaa ben de Keçiören de oturuyorum canım 🥳

Kızlar günaydın 😍😍bizim de dün detaylı ultrasonumuz vardı oğluşumla☺️Çok şükür herşeyi iyi çıktı, sanırım en sona biz kalıyorduk. Böylece detaylı ultrason paniğini ben sonlandırmış bulunuyorum 😅 artık önümüzdeki şeker yükleme testlerini de atlatırsak Doğuma daha da yaklaşıyoruz 💕🥰🥰
en son ben kaldım cnm cumartesi gideceğim.gözünüz aydın darısı başımıza.

Maşallah cnm cok sevındım, artık kalmadı heralde demi girmeyen ultrasona? Cok şükür güzel haberler aldık herkesden, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusucaz💞

en son ben kaldım cnm cumartesi gideceğim.gözünüz aydın darısı başımıza.
Canım Demirhayat sigortayla anlaşması varsa eğer doktorun, detaylı ultrasonda sigorta indirimi oluyormuş. Benim doktor dışardan geldiği için indirim olmadı ama sen sor mutlaka🥰

Canım Demirhayat sigortayla anlaşması varsa eğer doktorun, detaylı ultrasonda sigorta indirimi oluyormuş. Benim doktor dışardan geldiği için indirim olmadı ama sen sor mutlaka🥰
bende sordum olmuyormuş canım.gititğim hastane yok detaylı okan üniversitesine git dedi.orada da geçmiyormuş.

Kızlar bugün ayrıntılıya girdim. Kalp kapakçığında kaçak varmış, düzelebiliyor dedi doktor. 28. Haftada tekrar eko bakılması iyi olur dedi. Onun dışında şükür iyiymiş🌸
Cnm doktorun duzelebiliyor demis insllah 28. Haftya kalmdan duzelmis oldugunu görürsünüz saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim cnm

Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun inşllah 🤲💙

Utanması gerekenler burda aynı işlemlere 3 kat fiyat isteyenler 😂 il il fiyatın bu kadar değişmesi çok saçma değil mi ya, yani ikiside büyükşehir ikisindede birsuru hastane var, ayni hastanenin doğum ücreti farklı dedimya muayene ucretide öyle, orda 125 dediler burda 450, hatta ben inanamayıp hastaneyi aradim sordum 🙈
Ne kadar fark var arasında yani açıkçası söyle ben sehrimdeki hastane ve doktorlardan cok memnun değilim gerçekten seçenek yok ya hastane iyi doktor kötü ya doktor iyi hastane rahat değil ben doktorumu cok seviyorum ama hastanenin bazı eksikleri var bence hala bilmiyorum zaten özellere asla guvenemiyorum sürekli yolunuyormus gibi hissediyorum ama devlete de gitmeye cesaret edemem ki Ankara istanbulda seçenek çok daha uygun olması mantıklı ama karışık bu işlere

Back
X