- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Ayy masallah tatlılığa bakkGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük
o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyo
herşeyimiz yolunda çok şükür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy masallah tatlılığa bakkGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük
![]()
Ben de kızımdayken Dr. Browns’ın cam olanından almıştım, şimdi yine onu kullanırım, sadece biberon ucunu yeni alırım, biberon derdim yok ki kızımda pek kullanmamıştım biberon sütüm çoktu kaç kere mastit olmama ve meme ucu yarası çekmeme rağmen inat ettim, emzirdim 2 sene…biberonu sadece doğumdan sonraki ilk haftalar birkaç kez kullandım, mama yapmak zorunda olduğum zamanlar olmuştu. Bir de kendi sütümü sağıp içine koyuyordum biberonun, eşim içiriyordu ben de uyuyordumBen bir tane cam avent bir tane de plastik dr browns almıştım kızıma. Aventi sevdi, meme reddi de yaşamadık. Ama uzun süre kullanmadı. Aşırı kusuyordu, doktor yatmadan reflü maması önermişti, bir süre onun iÇin kullandık. Bir de ben yokken sağlığım sütü veriyorlardı. Sonra bir daha hiç kullanmadı.
Bebek doğduktan sonra duruma göre de karar verebilirsiniz. Zaten doğduğunda biberon önerilmiyor.
Ben de öyleyim hatta koltukta arkamda yastık yoksa kaplumbağa gibi debeleniyorum sonra kendi kendime söyleniyorum sanki 9 aylığım diyeKızlar günaydınartık karnım çok büyüdü yaaa oturup kalkarken çok zorlanıyorum bir tek ben mi böyleyim acaba
özellikle uzanıyorum ya kalkmak için önce yana dönüyorum oturuyorum öyle kalkıyorum
![]()
Anladım canım, çok iyi o zaman, bir daha hasta olmayın inşallahEvet cnm sadece iki kere parol içtim o kadar .Ateşim ilk gün max 37.8 oldu sonra normale döndü. Birazda halsizlik oldu ilk günler iki gün öksürük oldu. Beni zorlayan burun tıkanıklığıydi oda baya azaldı artık. Hiç yatmadım ayakta geçirdim. Aşı olanlar nezle gibi geçiriyor diyorlar ya doğru gercekten.
Maşallah ne güzel poz vermiş annesiGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük
![]()
Doğduğunda Allah korusun emmezse falan lazim olmazmiBen bir tane cam avent bir tane de plastik dr browns almıştım kızıma. Aventi sevdi, meme reddi de yaşamadık. Ama uzun süre kullanmadı. Aşırı kusuyordu, doktor yatmadan reflü maması önermişti, bir süre onun iÇin kullandık. Bir de ben yokken sağlığım sütü veriyorlardı. Sonra bir daha hiç kullanmadı.
Bebek doğduktan sonra duruma göre de karar verebilirsiniz. Zaten doğduğunda biberon önerilmiyor.
Ay aman anma onları Bayadır kesildi gibi bende yada sürekli tuvalette yatınca vakit kalmıyor kaçmayaAhahahabide bunun devamında hapşırınca oksürünce başa gelenleri var
![]()
İnşallah hep memnun kalırız, bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinlerBende Bülent Hocaya gidiyorum, belki de![]()
Kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktorunuzla görüşün, ben coraspini hergun kullanırken böyle olmaya başlamıştı, dr gün olarak azalttirdi ilaciKızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Kizlar söyle ki ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez bisey bilmediğimden biberon almıştım cam ama hiç kullanmadım diyebilirim emzirince sağdigim sütü de makinanin içinden çıkan biberonla veriyordum lansinoh Manuel ve baby plus otomatik almıştım iki üç tane çıkmıştı içinden bana yetmisti 7. Aydan sonra okula gitmeme rağmen idare etmiştim onlarla ama uzun süre çalışacak anneler varsa onu bilemem arti olarak ilk 40 günde mama kullandık o sürede bile o iki biberon yetmisti bize yine öyle tek biberon almak istiyorum Allah korusun Sut olmaz vs ise hemen alınır ek olarak şimdilik ilk günler beni idare etsin sonra emecek diye düşünmek sutume de olumlu mesajlar göndermek istiyorum fikir olursaÇok tatlilaaar güle güle kullaninbende yenidoğan olunca cam daha mi sağlıklı olur diyorum da, siz neden cam düşünmüyorsunuz, camda tek endişem Allah korusun bebek içerken kırılırsa diye ama bilmiyorumda
![]()
of anne bir rahat bırakın der gibi yaaa..el alında:))gözünüz aydın cnm.Günaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük
![]()
Her sabah yaşıyorum desem o kadar kanıyor ki kuruluktan oluyor muhtemelen tansiyonumu olcuyorum normal çıkıyor genelde eğer tansiyondan suphelenmjyorsan korkacak bisey değil canımKızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Masallah cnm benim oglum 36+5 de doğmuştu abisi gibi erkenci olursa 3 ayımız var demektir :)) esimle konustuk gecen üç bucuk ay kalmis ne cabuk geciyor filan diye insallah sağlıkla kucağımiza aliriz ikinciler daha heyecanlı oluyormusKızlar bugün 24+1 ile 24.haftama girmiş bulunmaktayımdoğuma 15 hafta falan kalmış bir aksilik olmazsa
, kızım 39+3’te doğmuştu, bakalım oğlum ne zaman gelecek
yok kese göründü, kalp atışıydı, ramzi teorisiydi, cinsiyet belli oldu mu laflarından sonra hamileliğin 2/3’si bitmiş bile…vay bee…
Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum bu arada..burun akıntım çok azaldı, geniz akıntım hiç yok…gece bir nebze kaliteliydi uykum![]()
O zaman kaşıkla vereceğizDoğduğunda Allah korusun emmezse falan lazim olmazmi