2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım cok yumusacik ya insanin elinden bırakası gelmiyor bence kalınlığı yeterli canım daha kalını bebegi bunaltir zaten memnun kaliriz bundan bence ben sevdim baska da kalin almicam zaten.nohut battaniye birde bunu aldim. bir tanede ince penyeden alicam üstüne o kadar. Ben öyle sıkı sıkıya kapkalin seylerle sarmam cocugu büyüyünce cok hassas oluyorlar canım.bildigin battaniye bu bizim kullandiklarimiz gibi sadece boyutu küçük 😂
tamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeter

Masallah cnm benim oglum 36+5 de doğmuştu abisi gibi erkenci olursa 3 ayımız var demektir :)) esimle konustuk gecen üç bucuk ay kalmis ne cabuk geciyor filan diye insallah sağlıkla kucağımiza aliriz ikinciler daha heyecanlı oluyormus🙈
Senin minik kuş erkenciymiş canım ☺️😃 benim kızın daha geleceği de yoktu, sancısız girdim doğuma epidural spinal sezaryenle doğdu 😃😉 içerde fazla kalmaktan burnu ödem olmuş, gargamel gibiydi, bir an korktum öyle mi kalacak diye, 5-6 gün sonra fındık burnu ortaya çıktı 😄😄🤪 ve kesinlikle 2.ler daha heyecanlı çünkü neler yaşayacağımızı biliyoruz , çok özel ve unutulmaz anlar olacak…inşallah herkesin doğumu güzel geçer 🙏🙏🙏🧿

Senin minik kuş erkenciymiş canım ☺️😃 benim kızın daha geleceği de yoktu, sancısız girdim doğuma epidural spinal sezaryenle doğdu 😃😉 içerde fazla kalmaktan burnu ödem olmuş, gargamel gibiydi, bir an korktum öyle mi kalacak diye, 5-6 gün sonra fındık burnu ortaya çıktı 😄😄🤪 ve kesinlikle 2.ler daha heyecanlı çünkü neler yaşayacağımızı biliyoruz , çok özel ve unutulmaz anlar olacak…inşallah herkesin doğumu güzel geçer 🙏🙏🙏🧿
Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlere 😍

Ben bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğime ☺️☺️ Joie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten 🌸🌸🌸
Cok doğru bi tercih cok kullanışlı gerçekten ana kulakları

Kızlar bebiş için bu kalın battaniyeden aldim o kadar yumusacik ve rengi tatli ki battaniye alacaklar için atiyorum bir foto.yalniz ben 69 a aldim takip edin indirime düşünce alabilirsiniz renk secenekleride var😍Eki Görüntüle 2933936
Hangi siteden aldın kuzum. Takip edeyim ben de kalın battaniyesi yok. Örme battaniye, nohut battaniyesi var sadece 😊

Ben bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğime ☺️☺️ Joie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten 🌸🌸🌸
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın canım😍 elektrikli mi bu peki? Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Tabi kaçıncı aydan sonra kullanmaya baslanıyor bilmediğim için hemen almayı düşünmüyorum 😊

tamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeter
Bende aldim simdi bimde görünce penye battaniye battaniye faslıni kapadim🤣

Anladım canım, çok iyi o zaman, bir daha hasta olmayın inşallah 👍🏻 Et haşlama gibi şeyler yiyin de bağışıklık güçlensin 😉☺️ Benim geçen sene covid’i geçirmem gibi olmuş, benim de ateşim aynıydı ve sadece 1 gece sürmüştü…maşallah maşallah 🧿🧿🧿💜😉
Amin cnm inşallah. Beslenmemize çok dikkat ediyoruz hayırlısıyla az kaldı atlattık sayılır inşallah.
Benim aşımın ikinci dozu pazartesiydi bi türlü olamadım canım grip gibi halsizlik vardi oğlum hastaydı iyi olayım diye hafta sonuna geldim ama nasıl her gün niyet ediyorum bisey çıkıyor en kötü hafta sonu acile gidip hastanede olacağım bi an önce tamamlayip rahatlamak istiyorum aksi gibi eşimin iş yerinde bi kac kişi karantinaya alınmış biz tatildeyken adzeynep adzeynep
Aman canım ihmal etme ilk fırsatta ol aşını. Biliyorsun bide 15 gün antikor oluşsun diye süre geçiyor. Asılı olanlar grip gibi geçirdiği için test yaptırmayan ve sürekli temas halinde olan çok insan var.
Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlere 😍
Oğlumda çok tecrübesizdim, sürekli panik halindeydim, şimdi düşünüyorum sanki doya doya yaşamamışım onun bebekligini.
Şimdi daha sakinim,ne.yaşayacağımı az çok biliyorum. Doya doya koklamak,anın tadını çıkarmak istiyorum bu kez. Bide oğlumda genel anestezi aldım ona çok pişmanım, şimdi kesinlikle spinal istiyorum ilk ben göreyim kızımı.
Haa bide lohusalik tam bir kabustu. İnsanlar kırılmasın diye diye 40 gün bana eziyet oldu şimdi yanımda 10-15 gün kalinsa yeter diyorum tek başıma daha kolay olur hersey.

Kendin karar verebiliyorsan çok iyi canım🤣 benim eşim ayağını yere vurdu bilge de bilge diye. Kabul etmek zorunda kaldım🤣

yok be bizim isim meselemiz çok fenaydı,
aileler karıştı kavga gürültü oldu, en son bebek doğdu
eşim karar ver şu mu bu mu dedi öyle seçtim

bunda kavga cıkmaması adına sessiz sakin bekliyorum :KK70:
bizde Zana ismini sever gibi olduk o da bilge demek :D

Back
X