- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Teşekkür ederiz teyzesiiiiMaşallahh barikAllah çoook güzell bişii buuu yaaa minik surat![]()





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz teyzesiiiiMaşallahh barikAllah çoook güzell bişii buuu yaaa minik surat![]()
Yaa cok sevindim cnm maşallah yakisikliyaIyiyim canim çok şükür oğluşumda iyimis teyzesidoktor beyindeki kisti göremedi geçmiş dedi cok rahatladım şükürler olsun rabbime
inşllah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim bebitolarimizi
![]()
Merhaba canım, evet lazım oluyor emzirme makinesi ,bende ilk dogumumda kullanmistim mesela medela yi çok memnundum ondan ama baktım fiyatları çok uçmuş, bende arastiriyorum şuan benimki kardeşimde oda 2 çocuğunda da kullandi istemek için aradığında görmesine verdiğini ogrendimozamana bulamazsam makul birsey isteyeceğim artik
Allah razı olsun cnm rabbim hic bir anneyi evladıyla sınamasın sağlıkla doğsunlar inşallahYaa cok sevindim cnm maşallah yakisikliya![]()
Ohhh canım çok sevindim valla aklımdaydın, çok şükür sağlıkla sapasağlam doğsun kuzucukIyiyim canim çok şükür oğluşumda iyimis teyzesidoktor beyindeki kisti göremedi geçmiş dedi cok rahatladım şükürler olsun rabbime
inşllah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim bebitolarimizi
![]()
Lansinoh'ta çok olumsuz yorum var cnm yaa, ama Kiwi baby ve Diamond mama diye iki marka var uygun fiyatlı, yorumları çok iyi, onlara bakıcam sanırım, her zaman markalı iyi diye bişey olmuyo sonuçta di miMerhaba canım, evet lazım oluyor emzirme makinesi ,bende ilk dogumumda kullanmistim mesela medela yi çok memnundum ondan ama baktım fiyatları çok uçmuş, bende arastiriyorum şuan benimki kardeşimde oda 2 çocuğunda da kullandi istemek için aradığında görmesine verdiğini ogrendimozamana bulamazsam makul birsey isteyeceğim artik
Mochi emzirme sonrası kalan sütü almakta çok iyiymiş tabi sütün bolsa, diğer türlü sağıp boşaltmak için işe yaramıyor diyor çoğu yorumAcaba sadece mochi gibi bir urun ise yarar mi en bastali dolu memelerle bas etmeye ve de sert memeyi yumusatmaya, ne dersiniz tecrubeli anneler?
Calisan anne degil ben sadece ilk etapta ihtiyac oluyor ya o asama icin bir sey ariyorum.
Bende de alışveriş namına bir şey yok terapi den değil bence sizin ki de benim gibi heveslenip hayal kırıklığına uğrama korkusundan. Eşimle her cümlemizin başında inşallah önce sağlıkla kucağımıza alırız da şunu şunu yapalım oluyor. Çok iyi anlıyorum sizi inşallah sağlıkla doğup büyümelerini izlerizBenim de var kayıplarım, bu dördüncü hamileliğim. Bu hamileliğin başında korkularımdan kurtulmak için hipnozla tedavi gördüm. Şimdi çok şükür içim çok rahat da bu sefer de hamilelikle ilgili hiç bir özencim yok acaba bu da mı seanslar yüzünden oldu diyorum.
Mesela burada bebek arabası konuşuyorsunuz benim hiç bir hevesim yok araba için. Nasıl bir şeye ihtyacım var bilmiyorum. Araba alsam mı almadam mı bile modundayım galiba.
Hiç bebek bakımı ile ilgili kitap okumuyorum. Geçen sefer çok okuyup çok öğrenmiştim, bu sefer öyle geçiyor hamilelik, özençsiz. Acaba kayıplarımdan dolayı olan korku yüzünden mi böyleyim yoksa psikoterapi seanslarından mı? Psikoloğum erkek bu konuda beni anlamadığını da düşünüyorum. Öff ne daldan dala atladım :)
hadi yaMochi emzirme sonrası kalan sütü almakta çok iyiymiş tabi sütün bolsa, diğer türlü sağıp boşaltmak için işe yaramıyor diyor çoğu yorum![]()
Aynen, hiç plan bile yapamıyorum. Eskiden hep planlar yapardım, bebek nerede uyur, hastanede ne yaparız, evdeki çocugumuzu nasıl organize ederiz, yemek işini alışveriş işini nasıl hallederiz. Şimdi hiç bir şey düşünmüyorum. Hep planlarım suya düştü. Hep içimde bir korku. Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye.Bende de alışveriş namına bir şey yok terapi den değil bence sizin ki de benim gibi heveslenip hayal kırıklığına uğrama korkusundan. Eşimle her cümlemizin başında inşallah önce sağlıkla kucağımıza alırız da şunu şunu yapalım oluyor. Çok iyi anlıyorum sizi inşallah sağlıkla doğup büyümelerini izleriz![]()
Amin canımAynen, hiç plan bile yapamıyorum. Eskiden hep planlar yapardım, bebek nerede uyur, hastanede ne yaparız, evdeki çocugumuzu nasıl organize ederiz, yemek işini alışveriş işini nasıl hallederiz. Şimdi hiç bir şey düşünmüyorum. Hep planlarım suya düştü. Hep içimde bir korku. Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye.
Amin inşallah bütün korkuların bendede var hiç abartmıyorum mesela evi sildim acaba bebek iyimi toz aldım çok zorlandım mi birşey olmusmudur bebeğe ay kolumu uzattım bebek iyimi böyle abuk subuk korkular sarıyor sonra hareket hissedince rahatlıyorum kayıp yaşayan herkesin ortak sorunu sanırım ama bu bebeğime alışveriş yapmama yada hayaller kurmaya engel degiil bence sende biraz rahatlamalisin negatif düşünüp kötüyü çağırma hep olumlu düşün elinden geldiğince tabi inan çok daha rahatlayacaksin Allah'ım bize bağışlasın bebeklerimizi hep Allah'ım sana emanet yavrum ona saglik sıhhat ver hayirla kavusalim inşallah diye butün gün bütün gece dua ediyorumAynen, hiç plan bile yapamıyorum. Eskiden hep planlar yapardım, bebek nerede uyur, hastanede ne yaparız, evdeki çocugumuzu nasıl organize ederiz, yemek işini alışveriş işini nasıl hallederiz. Şimdi hiç bir şey düşünmüyorum. Hep planlarım suya düştü. Hep içimde bir korku. Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye.
Ben kayıplarımın hamileliğimi etkilediğini hiç farkında değildim. Mayıs ayı sonunda babamı kaybettim, aniden. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama babamın kaybından itibaren hamileliği öğrenmeden hep bir mide bulantım başladı. Günlük hayatımı etkilemeyen ama hep olan. Temmuz sonunda psikolog ile görüşüp kayıplarımı zihnimde yaşayıp çözüme ulaştırmak istedim. 2. Seanstan mide bulantısız çıktım. O kadar beklenmedik oldu ki benim için. Bulantıların zihnimden oldugunu hiç düşünmemiştim.Amin canımhep aklımda bir acaba var bol bol dua edip zamn hçgeçşrmeye çalışıyorum bende. Dr um eğer paniklerim artarsa benş de psikoloğa yönlendirecek. Umarım artmaz. Sakin kalabilme adına yogaya başlamayı düşünüyorum bakalım inşallah işe yarar
Hiç negatif düşünmüyorum. Yani hiç düşünmüyorum. Hamile değilmiş gibi hayatım. Sadece göbüşüme vuran bir minnoş var içeride :))Amin inşallah bütün korkuların bendede var hiç abartmıyorum mesela evi sildim acaba bebek iyimi toz aldım çok zorlandım mi birşey olmusmudur bebeğe ay kolumu uzattım bebek iyimi böyle abuk subuk korkular sarıyor sonra hareket hissedince rahatlıyorum kayıp yaşayan herkesin ortak sorunu sanırım ama bu bebeğime alışveriş yapmama yada hayaller kurmaya engel degiil bence sende biraz rahatlamalisin negatif düşünüp kötüyü çağırma hep olumlu düşün elinden geldiğince tabi inan çok daha rahatlayacaksin Allah'ım bize bağışlasın bebeklerimizi hep Allah'ım sana emanet yavrum ona saglik sıhhat ver hayirla kavusalim inşallah diye butün gün bütün gece dua ediyorum
Ya canimsin burda ne güzel arkadaşlıklar edinmişimOhhh canım çok sevindim valla aklımdaydın, çok şükür sağlıkla sapasağlam doğsun kuzucuk![]()
Kadife ip örgüden örüyorum şuanda. O kadar pofidik ki harika eminim sıcacık tutarKizlar simdi bir hurctan cikti bunlar resmen akşamım guzellesti. Mavi battaniye özdilek cok memnunum ondan turunculu olan kadife el isi halamız örmüştü mutlaka ördurun cok yumusak ve sıcak alerji yapma durumuda yok bornozda lcw hafifcik bisey alt acmanin yastığı nerde simdi onu dusunuyorum![]()
Minnak surat çok tatlı canımKızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktorumuz
güzel de poz verdi teyzeleri
![]()
Evet canım haklısın. Bebiş ters olmazsa normal doğuma uygun derse bekleyeceğim. Ameliyat hiç istemiyorumEvet canım bide erken doğum riskim vardi 32 de her şey hazırdı resmen son 3 ay beklemiş gibi olduko zaman sen bilirsin canım ama eğer sezeryan varsa aklında hiç bekleme son ana kadar sunni sancı falan ugrastirtma direk gün almak daha rahat
Cevabınız için teşekkür ederim.bu akıntı nereydese gebelik başından beri var .ve son zamanlarda arttı. Tuzlu su deneyecgimBu aralar havalar da rüzgarlı ve arkasından ya yağış ya fırtına geliyor , sizde o rüzgardan alerji olmuş olabilirsiniz birşeye karşı , bahsettiğiniz şeyler alerjik reaksiyonlar burun akıntısı hapşırık gözlerde kızarma yaşarma akma sürekli burun silme durumu tamamen alerji belirtileri . Tuzlu su ile burnunuzu temizleyin bol bol yüzünüzü yıkayın Evde süpürge yapacağınız saman maskenizi takın ne olur ne olmaz
Hamile olduğumu duyduğundan beri bu şekilde çünkü o sebeple ona bağladım.Kardes terörü oldugunu nerden anladin ki cnm. 4 yas grubunda cok sık duyuyorum bu tarz sikintilar.