2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana doktorum egzamaya benziyor ama progestan alerji yapmış olabilir dedi ilecı kesti kestikten 1 hafta sonra sönmeye başladı şuan kaşınmıyor ama izleri hala geçmedi görsen yanmış ve iz kalmış gibi bana bi krem verdi içerisinde kortizon olduğu İçin kullanmadım çok incecik bi tabaka se 3 günden fazla kullanma dedi ama ben almadım kremi
Banada bıraktırdı ama şuan lekekenme ve aşırı kasılma var tekrar al biraz iyi olursan akşam gel dedi kaşıntı yaparken almam dogru mu bilemedim

Kızlar kontrolüm vardi bugün çok şükür her şey yolunda ogluş 800 gram olmuş allahim çok az kaldı kıpır kipir yüzünü oynuyordu sürekli oyle sevesim var ki yumuk yumuktu elleri 3 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olacağım bakalım sonrası kalmadı hiç bisey 😍
Masallahhh pasayaaa

Sen bizden hafta olarak ileriydin dimi canim?24+1 de bizimki 690 gr 29 cm cıktı
Ben kilo verince korktum canım acaba almaz ki ekstra dikkat ettim muz ceviz kaşara çok şükür almış 26 haftalık çıktı olcumlerinde

Oy masallah az kaldi 1000 gr olmalarina benimde kan uyuşmazlığı var sormadim daha doktora bana da o zaman 28.haftada yaparlar.
Ben bu kontrolde yapar diye bekledim ama 3 hafta sonra dedi canım 28 29 olacak o zamana tetanozla ayni zamanda olacak artik

eve kargo geldi, baktım tütsüler, kocam olacak adam almış
hayırdır diyorum,bana bu aralar cok gerginsin negatif enerjini alır diyor
bana tütsü alacağına iki ev işi yapsan ben daha cok pozitif enerji ile dolardım ki :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Ahaahah super ya

Ben sipariş verdim canım kargoda şu anda, çift kat pikeli, ama önü tam kapalı aldım malum bebeler kışın kullanacak, rengini desenini de kendin seçiyorsun 👍
Bir de şu kundak battaniyelerden aldım içi peluş, gece üstüne bişey örtmekten korkuyorum tehlikeli olur diye, bununla rahat ederiz diye düşünüyorum, sıcacık uyurlar ☺️☺️🥰🥰
Çok tatlıymış ama saglikla kullansin minik kuzu🤲😍hangi sayfadabmn cnm birde

Anladim kuzum bende siparis vermeyi düşünüyorum kundak olayi da bilmiyorum hemsireler yönlendirir derlerse alırım 😂
Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum

eve kargo geldi, baktım tütsüler, kocam olacak adam almış
hayırdır diyorum,bana bu aralar cok gerginsin negatif enerjini alır diyor
bana tütsü alacağına iki ev işi yapsan ben daha cok pozitif enerji ile dolardım ki :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Haha çok güldüm buna yada haftalık abla ayarlasın ben öyle yaptırdım 😂

Kundakçılara ben bu ürünü beğendim hanımefendi güzel anlatmış duymak isterseniz altı bol ama kolları tutuyor sıçramadan kaliteli uyku sağlıyor amaç o diye biliyorum

Eklentiler

• FC1196E2-D411-4A27-8797-BCB4BF68F694.webp
    FC1196E2-D411-4A27-8797-BCB4BF68F694.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 55
Haha çok güldüm buna yada haftalık abla ayarlasın ben öyle yaptırdım 😂

gecen kadınlar geldi, evi dip köşe temizledi
sana 1 ay yeter, sonrasında bakarız dedi,
ama evde 5 yaşında cocuk var
ben çalışan biriyim, ev hemen dağılıyor ama hemen toparlanmıyor :KK57:

Kızlar acaba evde olan oglumdan kalan bebegin kıyafetleri yıkayıp utulesem mi şimdiden hep beraber olunca çok olur gibi geldi bi kac parça annemin aldıkları var utulemeside çok zahmetli olacak şimdi gözümde buyutmeden parça parça yapsam mi

Bu tam kundaklama çok zararlı diye ben de okudum çok yerde ama yarım kundaklama ve bel boşluğu bırakarak sadece ellerin hareket etmesini azaltan şekilde kundaklama şekilleri var amerika da özellikle kundaklama ilk üç ay da önerilen bir şey uyku kalitesi açısından 🤷🏻‍♀️ Tıp dünyası da kendi arasında çelişiyor 😂 bak ben böyle bir kundak getirttim amerikada 1 numara satılan kundakmış uyku tulumu mantığında aslında türkiye de de var aynıları yani ☺️
Evet bu yöntem güzelmiş, bunları beğendim 🤗

Kundaktan kasıt sanırım sıkı sıkı sarmayacağız zaten el kol hareketlerinden korkup sıçramasın diye kemik sistemini etkilemeden sarmak diye biliyorum
Banada ilk kızımda öyle demişlerdi sürekli hareket halinde oldukları için kendisini çok sık uyandırıyormuş bebek.Bacaklar değil ama kollar hareketi engelleyecek pozisyonda olmalıymış.O yüzden bi müddet yarım kundak yapmıştık bizde.

Kızlar acaba evde olan oglumdan kalan bebegin kıyafetleri yıkayıp utulesem mi şimdiden hep beraber olunca çok olur gibi geldi bi kac parça annemin aldıkları var utulemeside çok zahmetli olacak şimdi gözümde buyutmeden parça parça yapsam mi
Bence son aylara bırakmak lazım.Daha 3 ay var.

Back
X