• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.

Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok çok geçmiş olsun, zamanında müdahale edilmiş çok şükür, çok dikkat et kendine az bi zaman kaldı zaten, hepimiz gününde sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah

Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen

Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sana bağışlasın evladını 🤲🏻🤲🏻

Ah canim cok geçmiş olsun cok dikkat et kendine.
Çok teşekkür ederim canım
Ya canım cok cok üzüldüm çok geçmiş olsun ya 😞 nasıl sancılarındı allah allah yaa .. sık sık kasılmanmı oluyordu noluyordu . Neyse ki önlemi alınmıs sürekli yat sadece wc ye kalk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Hiç farkında olmadan ne çekiyormuşum meğer.
Çok teşekkür ederim
Ah canim çok geçmiş olsun, randevum haftaya yazmistin,keske hemen gitsen diyecektim rahim ağzın kısa olduğu için. Neyse ki sorun hallolmus. Vaktinde gelsin hepsi inşallah.
Evet ben de korkuyordum kanama falan olunca gittim iyi ki de gitmişim.
İnşallah hepimiz en doğru zamanda alalım kucağımıza.
Canım çok çok geçmiş olsun, zamanında müdahale edilmiş çok şükür, çok dikkat et kendine az bi zaman kaldı zaten, hepimiz gününde sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah

Çok sağol canım amin amin inşallah
Şimdi bol bol dinleneceğim 2 aycık.

Geçmiş olsun cnm rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin
Dinlen kuzum wc disi sakin kalkma

Sancılarım karnimda başlamıştı ilk sonra kasiklara indi derken dün artık leğen kemiklerimde hissetmeye başlamıştım. Aralıklarla bir anda sancı geliyordu o an kötü oluyordum sonra geçince iyi oluyordum. Dün bir ara da karnım taş gibi olmuştu.
Bugün kanama da oldu. Kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum iyice kısalmıştı 1 cm aşağısına inmiş öyle söyleyeyim. Dün nst çekildi normalde sancı çıkmadı ama bugün doktorum kasılman olmasa uzunlukta kısalmazdı dedi.
Çok teşekkür ederim

Anladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeter 😊Bende korktum simdi. Senden daha fazla sancı çektim geçen hafta, hatta dakika tuttum. 10 dk nın altına indi kasılmalarım. Uykudan uyandırmıyorsa sıkıntı yok diyordu nette ki doktor. Hala daha ara ara kasılmam oluyor. Bebekte çok aşağıda hissediyorum ama bakalım yarın muayenem var ne olacak.
Bu arada bebeğin başı aşağıdamı yoksa tersmi duruyor?

Anladım insallah düZelir 37 ye kadar dayansa yeter 😊Bende korktum simdi. Senden daha fazla sancı çektim geçen hafta, hatta dakika tuttum. 10 dk nın altına indi kasılmalarım. Uykudan uyandırmıyorsa sıkıntı yok diyordu nette ki doktor. Hala daha ara ara kasılmam oluyor. Bebekte çok aşağıda hissediyorum ama bakalım yarın muayenem var ne olacak.
Bu arada bebeğin başı aşağıdamı yoksa tersmi duruyor?
Canım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.

Canım 10 dakikada kasılma çok. Lütfen bidaha ihmal etme öyle bisey olursa. En azından bi sorun varsa hemen halledilir.
Çok haklısın canım😞 Erteledim geçer dedim geçti gibi oldu . Düzenli kasılmalarım vardı resmen. Sonra kendiliğinden geçti çok şükür ama beni yine de korku sardı yarın muayenem var bakalım ne diyecek doktor

Çok haklısın canım😞 Erteledim geçer dedim geçti gibi oldu . Düzenli kasılmalarım vardı resmen. Sonra kendiliğinden geçti çok şükür ama beni yine de korku sardı yarın muayenem var bakalım ne diyecek doktor
Bide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.

Memlekete kayınvalideye geldik
Doğumum da olmayacak Almanya ya diğer etlime gidecek vizeye başvururlar
Dedim ki bebek doğmuş olur oradaki mamaların içerikleri temiz gelirken mama getirirseniz sevinirim
Ben gittim de maması kaldı dedi
Diğer kaynımda bana söyleme Almanya’da ki adama söyle o para verirse alırız dedi 🤦🏻‍♀️😂

Çok teşekkür ederim

Canım çok üzüldüm , çok geçmiş olsun 🥺neyseki önlem alınmış, bol bol yat dinlen lütfen…

Memlekete kayınvalideye geldik
Doğumum da olmayacak Almanya ya diğer etlime gidecek vizeye başvururlar
Dedim ki bebek doğmuş olur oradaki mamaların içerikleri temiz gelirken mama getirirseniz sevinirim
Ben gittim de maması kaldı dedi
Diğer kaynımda bana söyleme Almanya’da ki adama söyle o para verirse alırız dedi 🤦🏻‍♀️😂
Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaam 🤨

Bide bizler tüp bebek ile hamile kaldığımız için artı bi panikliyor insan. Bisey olsaydı zaten geçmeyip devam ederdi. İnşallah tekrarlamaz bidaha.
Öyle canım çook haklısın 😞 insallah tekrarlamaz. Bu saatten sonrada 3 haftada bir gitmek gerekir aslında muayenelere. 7. Aya girdik artık

isim konusu beni çok geriyor ve çok mutsuz ediyor
ilk cocukta isim meselesi bizde cok olaylı kapandı
bu sebbele bu bebekte bahsini açmıyoruz ama sonrası sanki yine öyle

neden derseniz kısa anlatayım,
kayın babam vefat etmişti biz evlenmeden önce, ilk cocukta kocamın bütün sülalesi fikir beyan etti,
işte eğer ahmet can olmazsa bebek görmeye gelmeyiz, altın takmayız falan filan.
ben tepksizi kalınca dahası söylenenleri umursamayınca aile olayı cok ileriye götürüp, kavgaya cevidirdi,
işin içine ailemi kattı, derken kötü bir dönem geçiirdim.

şimdi kalbim 2ye bölünmüş gibi
benim abim emektarım babam yoktu o bakıp büyüttü, okuttu evlendirdi
hem onun ismi olsun istiyorum onu mutlu etmek değer verdğimi hissettirmek iistiyorum,
hem bağımsız bana özel isim olsun istiyorum
kocam bana inat istiyorsun yoksa seçmezdin diyip damarıma basıyor, karışık duygular içindeyim.
İsim konusu gerçekten sıkıntı oluyor bazen🥴sonuç olarak ilk çocuğunuza ne işim koydimuz?

Çok geçmiş olsun canım benim, inşAllah hemen toparlanırsın, zamanında gelsin minnak Amin 🙏
Sizden gelecek hayır Allahtan gelsin de , anaam 🤨

Hahaha beklediğim tepkiyi verdi
Kocişkomun gözünün içine bakıp gülümsedim
İnşAllah anlamıştır hasbam 🤣

Babasının adının yanına kendi istediğim başka bir isim koydum. Bu bebekte konusu açılamıyor hemen konu değişikliği yapıyoruz.
Çok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsiniz🙈kavga etmeden duygularınızı dile getirmeye gayret gösterin bence...

Kizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmen😁çok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olur🙈mağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?

Çok iyi etmişsiniz... O zaman abinizin adını rahat rahat koyabilirsiniz🙈kavga etmeden duygularınızı dile getirmeye gayret gösterin bence...
İnşAllah bu sefer sakin bi seçim olur 👍🏼
Kizlar pijama işini ne yaptınız. Ben normalde 48 bedenim... Gebelikte çok kilo almadım ama şimdi pijama alırken bedenini nasıl ayarlayacagim... Şubatta dogum olacak ama yine de kalın giyemiyorum. İlk doğumum ocakta olmuştu sezeryanla... alev alev yaniyordum resmen😁çok kalın olmayan, rahat, sade çok süslü olmayan bir şey almak istiyorum... Bu konuda bana yardımcı olun ne olur🙈mağazalardan gidip tek tek deneyip alamam küçük bebeğim var... İnternetten alan oldu mu aranızda?

Bende 48 bedenim şu an
ilk doğumum da 97 ile doğuma girmiştim o da şubatta oldu şimdi 100 kiloyum 105 ile bitirmeyi planlıyorum inşallah

Gecelik - sabahlık takımı almıştım çok normal doğum yapmıştım rahat ettim, hastane de üşümüyorsun zaten evde de bebekli ev isteyende üşümüyorsun.
Geçen onu çıkardım ama denemedim bana olur gibi geliyor, ama lcw da Kİ tanımlar vana oluyor ordan siyah model almayı düşünüyorum

Back
X