Bebek bezleri, mamaları da artıcak o zaman daha daKızlar yeni market fiyatlarını gördünüz mü ya dolar yükseldikçe resmen market fiyatları da yükseliyor kotex 51 TL olmuş şok oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek bezleri, mamaları da artıcak o zaman daha daKızlar yeni market fiyatlarını gördünüz mü ya dolar yükseldikçe resmen market fiyatları da yükseliyor kotex 51 TL olmuş şok oldum
Saçları ultrasonda belli oluyor muOh maşallah.
Benim bebisde saçlı her gittiğimde doktor saçların da maşallahı var diyorilk oglumda saçlı doğdu simdide uzun saçları var herkes cok beğenir abisine benzicek sanırım kuzucuk
![]()
Simdi sende en az %50 zam yapmak zorundasın. Zincirleme İşte hepsigıda zammın üzerine az önce çalıştığım firma baskı için yüzde 50 zam yaptı
aşırı büyük zarara girdim
doğuma bu kadar kısa bi süre kalmışken, çok kötü oldu bu
Oluyor cnm doktor gösteriyor.Saçları ultrasonda belli oluyor mu
Cok merak ediyorum göz rengini saç rengini yüzünü az çok gördüğüme göre tahmin edebiliyorum ama huyunu bunlar 1 2 sene geçmeden anlayamayacgimiz şeyler ama yeni bir dünya keşfedecegiz bunun heyecanı bile yetiyorAyy görelim artık çok merak ediyorum![]()
Simdi sende en az %50 zam yapmak zorundasın. Zincirleme İşte hepsi![]()
Bende ya ultrasona girince özellikle ne varsa aklimda safa bağlıyorum yazıyorum önceden soracaklarimi sıram gelmeden okuyup üzerinden ezber geçiyorum bide resmenValla kağıda baktım ama göremedim bişey 3 ocakta bir daha gideceğim iyice inceleyeyim ben hastanede Leyla gibi oluyorum nedense resmen nutkum tutuluyor. Ne soru sorabiliyorum ne konuşabiliyorum kuzu kuzu girip çıkıyorum doktorun yanına![]()
Onuda ictim canim. Rennie daha fayda ediyor ama oda anlik tedavi etmiyorDoktora mide yanmalarımdan bahsettim bugün, bana gaviscon önerdi![]()
Evet canim. 2 ay once geriydi midesi düzelmisti. Ctesi gittigimizde yine geriden geliyor dedi. Cok sorun etme beslenmene dikkat et. 2 haftaya kadar normal dedi doktor. Niye böyle oluyor anlamiyorum.Merhaba kızlar. Bebeğimin karın kısmı değeri haftasına göre küçük geldi bi hafta sonra tekrar gidicez kontrole ama böyle bi sıkıntı yaşayan var mı benim gibi
Maşaallah canim. Bizimde ctesi boyu 44 cm(boyunu ilk defa sordum bu arada babaya cekmis dedi) cikti kilosuda 1790 demisti sanirim. 2000 kg mi gecse bende bir oh cekecegimmaşallah canım.bende cumartesi gittim 42 cm 2200 gr dedi. değerleri normal dedi.sabah erken aç gitmiştim nst ye bağladılar.hanımefendi uyanmadı hiç. meyve suyu çikolata falan aldırdılar yine uyudu.Doktorum bundan sonraki kontrollere aç gelme dedi.sonra uyanmıyor hanım kızımız..
Hahaha yalniz değilmişimBende ya ultrasona girince özellikle ne varsa aklimda safa bağlıyorum yazıyorum önceden soracaklarimi sıram gelmeden okuyup üzerinden ezber geçiyorum bide resmen![]()
Evet hem heycan hem korku bir arada fazlasiyla adrenalin oluyorAl bendende o kadar bı endişe bı kaygı var yinede nedense tekrar doğum yapmak falan sanırım ben birazcık korkuyorum![]()
Ay ne güzel cnm şanslısın, benim doktorumda sağlık sigortası geçerli degil, olsa hemen yapicaktik, sorma ya bizimki de 350 ydi 500 olmuş ocaktan itibaren, zaten nilüferde 10 bin civariydi 15 bine çıkmış en az doğumKuzum valla yeni yıldan sonra 16-18 binleri bulmuş medicana da doğum ama ben Acıbadem sigortalıyım bu ay devreye girdi sigortam doğuma ücret ödemeyeceğim çok şükürfiyatlar inanılmaz arttı muayene ücreti ilk giderken doktoruma 330 ile başladı en son 2 hafta önce 450 ₺ ödedim yani ne olacak bu pahalılıkta yaşamak bilmiyorum.
Aa benimde 4 ocak4 ocakta neler oluyordu benimde 4 ocak![]()
Doktoruna sor istersen yine de cnmAksam aldirayim canim esime sagolasin.
Benim paşam da tam tersi boyu geriden geliyor hep kilosu iyiMaşaallah canim. Bizimde ctesi boyu 44 cm(boyunu ilk defa sordum bu arada babaya cekmis dedi) cikti kilosuda 1790 demisti sanirim. 2000 kg mi gecse bende bir oh cekecegimBoy uzun ama kg düşük minnakın.
Benim karın çevresi de 2 hafta geride.Onumuzdeki kontrolde 3 ve 4 haftaya kadar çıkarsa sorun dedi benim doktorum da. Protein ağırlıklı beslen deyip 2 hafta sonra çağırdı.Peki bu bi sorun muymus bisey dedi mi doktorun sana?