• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus
Ay allah korusun ben normal doğum yapamam.daha önce büyük bir ameliyat geçirdim.normal doğum başlarsa ölürüm herhalde.benim dr bu riski göz önünde bulundurur inşlh

Kizlar doğumdan konuşmuşsunuz. Dogum korkum basladi benim. Sezeryan olsun diyordum korkudan ondanda korkmaya başladım. Normal olursa dikis kesi olurmu. Sezeryan olursa sonda takilirken acirmi. Belden asaya hic uyusturulsun istemiyorum ya oyle olursa. Genel anesteziden kendime gelmem zor olup cocugumu hemen emziremezsem.(oda sütüm gelirse tabi) normalmi bu süreç bilemedim 😀
Cnm ben 8 sene önce doğum yaptım belden iğne vurdular çok rahattı hiç birşey hissetmedim bebeğim doğar doğmaz yanağıma koydular gözlerimin önünde giydirdiler.oda ya çıktım sütüm geldi ama benim eşşek emmedi 🙈genel anestezi bence hiç gerek yok boşuna korkma sen sohbet ederken bi anda bebeğin sesini duyuyorsun bu kadar çabuk mu diye de şaşırmıştım

Kızlar bugün randevum vardı sabahtan, oğlum 2.100 gr olmuş, boyu da 41 cm 🧿😍🤗 herşey yolunda gözüküyor 🙏 nst’ye de girdim sancım çıkmadı, bundan sonraki randevumuz da 4 ocak 🙃 annelik izin raporumu da aldım neyseki o da aradan çıktı iyi oldu 👍🏻😉 D dolunay789
Canim bende gittim bugun aldim senin adina sevindim herseyin yolunda olmasina 😍kuruma dilekce yazmak gerekiyormus galiba sen de var mi hic ornegi yada birsey dediler mi

Canim bende gittim bugun aldim senin adina sevindim herseyin yolunda olmasina 😍kuruma dilekce yazmak gerekiyormus galiba sen de var mi hic ornegi yada birsey dediler mi
Raporu alınca sistemde hemen gözüktü zaten canım, benimki özel bir şirket, devlet kurumlarını bilmiyorum, ben muhasebeciye verdim raporu, gerisini o halledecek 👍🏻

Cnm ben 8 sene önce doğum yaptım belden iğne vurdular çok rahattı hiç birşey hissetmedim bebeğim doğar doğmaz yanağıma koydular gözlerimin önünde giydirdiler.oda ya çıktım sütüm geldi ama benim eşşek emmedi 🙈genel anestezi bence hiç gerek yok boşuna korkma sen sohbet ederken bi anda bebeğin sesini duyuyorsun bu kadar çabuk mu diye de şaşırmıştım
Yaa gercektenmi cok sevindim☺️ Benimde en büyük korkumdan biri beni emmesi. Gogus ucum yok çökük umarım emer inşaallah bebislerimiz☺️

Benim cnm aral hocaya gidiyorum cok memnunum ama cok pahalı ya doğum ücretleri
Evet birde isim yaptığı için artık onunda fiyata yansıyan bi kısmı oluyor. Bende ona gidecektim ama sonra benim müzoyu (müzeyyen) tercih ettim kadın diye rahat ederim belki dedim. Eğer beğenmeseydim Aral beye gidecektim belkide karşılaşırdık 😂

Benimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus
Heh işte bende aynı durumdayım 32 haftalık ama 35 görünüyor kilosundan ötürü 34 de Dr gideceğim o zaman 37 görünecek serviks zaten kısalmaya başlamış doktor sürekli erken doğum riski diyor ama tam olarak bi önlem de yok progestan dışında. Artık Allaha emanetler hedef koydum kendime ocağın 15 ini göreyim benim için düğün bayram artık 😂

Heh işte bende aynı durumdayım 32 haftalık ama 35 görünüyor kilosundan ötürü 34 de Dr gideceğim o zaman 37 görünecek serviks zaten kısalmaya başlamış doktor sürekli erken doğum riski diyor ama tam olarak bi önlem de yok progestan dışında. Artık Allaha emanetler hedef koydum kendime ocağın 15 ini göreyim benim için düğün bayram artık 😂
Cnm benim doktor hafta 2 kontrole çağırıyor senin doktorda mi sık çağırıyor. Birde ilki sezeryanmiydi senin benim doktor birden dogum baslae dikislerim zarar görür diye sık çağırıyor sanirim.

Ay hadi inşallah ya benim oglanda öğrense bunları ben kilonun doğuma etkisi olmaz diye biliyordum ama çok tırsıyorum benim ilki çok normaldi hatta zayıftı bu çok farklı kilosu beni endişelendiriyor

Yaa ben de bu konuyu araştırıorum benim bebişte kilosu boyu falan önde gidiyor haftasına göre acaba erken olur mı doğum diye korkuyorum doktor bişi demedi de 🙄 ultrason ölçülerine göre doğum tarihi 19 şubat çıkıo, sat a göre ise 26 şubat. yani sizce ben de erken gelebilir diye bekliim mi 😅
Benimde 22 veya 25 ocak çıkıyor ultrasonda hep ama tarih 1 şubat

Cnm benim doktor hafta 2 kontrole çağırıyor senin doktorda mi sık çağırıyor. Birde ilki sezeryanmiydi senin benim doktor birden dogum baslae dikislerim zarar görür diye sık çağırıyor sanirim.
Benide 2 haftada bir çağırıyor canım. Benim ilki normaldi Buda doğum pozisyonu almış normal olabilir ama ben istiyor muyum normal ? Bilmiyorum 🤷‍♀️ Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım vallahi

Ay hadi inşallah ya benim oglanda öğrense bunları ben kilonun doğuma etkisi olmaz diye biliyordum ama çok tırsıyorum benim ilki çok normaldi hatta zayıftı bu çok farklı kilosu beni endişelendiriyor
Yahu ne diye endişeleniyorsun ablam ilk kızını 2 kg ikincisini 3.750 gr doğurdu. Kız çocuğu kucağına alınca şoka girmişti ilkinden sonra ama korkulacak bişey değil ki. Bende kızımı 3000 gr doğurdum bu iri olacak deyince doktor hayal edemiyorum mesela ama korkmuyorum da ele avuca gelir işte rahat rahat bakarız ne güzel endişelenme 😂

Yaa gercektenmi cok sevindim☺️ Benimde en büyük korkumdan biri beni emmesi. Gogus ucum yok çökük umarım emer inşaallah bebislerimiz☺️
Emer cnm emmesede sakın biberonla mama verme kaşıkla ver yoksa biberona alışıyor memeyi hiç istemiyor.biz 10 gün sonra tutturabildik memeyi :( ne büyük savaştı allahım

Yahu ne diye endişeleniyorsun ablam ilk kızını 2 kg ikincisini 3.750 gr doğurdu. Kız çocuğu kucağına alınca şoka girmişti ilkinden sonra ama korkulacak bişey değil ki. Bende kızımı 3000 gr doğurdum bu iri olacak deyince doktor hayal edemiyorum mesela ama korkmuyorum da ele avuca gelir işte rahat rahat bakarız ne güzel endişelenme 😂
Nasil doğacak o çocuk oradan 😂 şaka bi yana ilkinde cok idmanliydim çünkü günlük 3 saat yürüyüş yapardım şimdi hiç birini yapamıyorum ilki 3 kiloydu zaten şu an 2.5 bu haftada bu bide 40. Haftaya kadar durmuştu yine durursa 4 kiloyu bulur diye korkuyorum sezeryana alayim dese itiraz etmem yani 😂😂🙄

Emer cnm emmesede sakın biberonla mama verme kaşıkla ver yoksa biberona alışıyor memeyi hiç istemiyor.biz 10 gün sonra tutturabildik memeyi :KK43: ne büyük savaştı allahım
O yuzden kaşık biberon aldim canım. Bakalim yasayacaz ve gorcez. Gerekirse emzrme danismanindan egitim fln aliriz. Emmesini cok istiyorum gerçekten. Sütümün gec gelmesi ve meme ucu çöküklugu korkutuyor beni 😢

Back
X