- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 38
Bende öyle düşünüyorum.o yüzden bütün hazırlığım tamamBu arada boyle giderse kilolari sanmiyorum 38 , 39 u bekleyelim bakalim sağlıkla gelirler insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum.o yüzden bütün hazırlığım tamamBu arada boyle giderse kilolari sanmiyorum 38 , 39 u bekleyelim bakalim sağlıkla gelirler insallah.
Ay allah korusun ben normal doğum yapamam.daha önce büyük bir ameliyat geçirdim.normal doğum başlarsa ölürüm herhalde.benim dr bu riski göz önünde bulundurur inşlhBenimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus
Cnm ben 8 sene önce doğum yaptım belden iğne vurdular çok rahattı hiç birşey hissetmedim bebeğim doğar doğmaz yanağıma koydular gözlerimin önünde giydirdiler.oda ya çıktım sütüm geldi ama benim eşşek emmediKizlar doğumdan konuşmuşsunuz. Dogum korkum basladi benim. Sezeryan olsun diyordum korkudan ondanda korkmaya başladım. Normal olursa dikis kesi olurmu. Sezeryan olursa sonda takilirken acirmi. Belden asaya hic uyusturulsun istemiyorum ya oyle olursa. Genel anesteziden kendime gelmem zor olup cocugumu hemen emziremezsem.(oda sütüm gelirse tabi) normalmi bu süreç bilemedim![]()
Canim bende gittim bugun aldim senin adina sevindim herseyin yolunda olmasinaKızlar bugün randevum vardı sabahtan, oğlum 2.100 gr olmuş, boyu da 41 cmherşey yolunda gözüküyor
nst’ye de girdim sancım çıkmadı, bundan sonraki randevumuz da 4 ocak
annelik izin raporumu da aldım neyseki o da aradan çıktı iyi oldu
D dolunay789
Hic benle ne kadar kalsa kar ideallerim yok tadım çok kaçık benim doğsa rahatlarım hemde yavruya kavuşurum modundayimAyy benden bi tane daha bende 36+ larda doğursam diyorum![]()
Raporu alınca sistemde hemen gözüktü zaten canım, benimki özel bir şirket, devlet kurumlarını bilmiyorum, ben muhasebeciye verdim raporu, gerisini o halledecekCanim bende gittim bugun aldim senin adina sevindim herseyin yolunda olmasinakuruma dilekce yazmak gerekiyormus galiba sen de var mi hic ornegi yada birsey dediler mi
Peki canim tesekkur ederimRaporu alınca sistemde hemen gözüktü zaten canım, benimki özel bir şirket, devlet kurumlarını bilmiyorum, ben muhasebeciye verdim raporu, gerisini o halledecek![]()
Yaa gercektenmi cok sevindimCnm ben 8 sene önce doğum yaptım belden iğne vurdular çok rahattı hiç birşey hissetmedim bebeğim doğar doğmaz yanağıma koydular gözlerimin önünde giydirdiler.oda ya çıktım sütüm geldi ama benim eşşek emmedigenel anestezi bence hiç gerek yok boşuna korkma sen sohbet ederken bi anda bebeğin sesini duyuyorsun bu kadar çabuk mu diye de şaşırmıştım
Evet birde isim yaptığı için artık onunda fiyata yansıyan bi kısmı oluyor. Bende ona gidecektim ama sonra benim müzoyu (müzeyyen) tercih ettim kadın diye rahat ederim belki dedim. Eğer beğenmeseydim Aral beye gidecektim belkide karşılaşırdıkBenim cnm aral hocaya gidiyorum cok memnunum ama cok pahalı ya doğum ücretleri
Heh işte bende aynı durumdayım 32 haftalık ama 35 görünüyor kilosundan ötürü 34 de Dr gideceğim o zaman 37 görünecek serviks zaten kısalmaya başlamış doktor sürekli erken doğum riski diyor ama tam olarak bi önlem de yok progestan dışında. Artık Allaha emanetler hedef koydum kendime ocağın 15 ini göreyim benim için düğün bayram artıkBenimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus
Cnm benim doktor hafta 2 kontrole çağırıyor senin doktorda mi sık çağırıyor. Birde ilki sezeryanmiydi senin benim doktor birden dogum baslae dikislerim zarar görür diye sık çağırıyor sanirim.Heh işte bende aynı durumdayım 32 haftalık ama 35 görünüyor kilosundan ötürü 34 de Dr gideceğim o zaman 37 görünecek serviks zaten kısalmaya başlamış doktor sürekli erken doğum riski diyor ama tam olarak bi önlem de yok progestan dışında. Artık Allaha emanetler hedef koydum kendime ocağın 15 ini göreyim benim için düğün bayram artık![]()
Ay hadi inşallah ya benim oglanda öğrense bunları ben kilonun doğuma etkisi olmaz diye biliyordum ama çok tırsıyorum benim ilki çok normaldi hatta zayıftı bu çok farklı kilosu beni endişelendiriyorBenimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benimde 22 veya 25 ocak çıkıyor ultrasonda hep ama tarih 1 şubatYaa ben de bu konuyu araştırıorum benim bebişte kilosu boyu falan önde gidiyor haftasına göre acaba erken olur mı doğum diye korkuyorum doktor bişi demedi deultrason ölçülerine göre doğum tarihi 19 şubat çıkıo, sat a göre ise 26 şubat. yani sizce ben de erken gelebilir diye bekliim mi
![]()
Benide 2 haftada bir çağırıyor canım. Benim ilki normaldi Buda doğum pozisyonu almış normal olabilir ama ben istiyor muyum normal ? BilmiyorumCnm benim doktor hafta 2 kontrole çağırıyor senin doktorda mi sık çağırıyor. Birde ilki sezeryanmiydi senin benim doktor birden dogum baslae dikislerim zarar görür diye sık çağırıyor sanirim.
Yahu ne diye endişeleniyorsun ablam ilk kızını 2 kg ikincisini 3.750 gr doğurdu. Kız çocuğu kucağına alınca şoka girmişti ilkinden sonra ama korkulacak bişey değil ki. Bende kızımı 3000 gr doğurdum bu iri olacak deyince doktor hayal edemiyorum mesela ama korkmuyorum da ele avuca gelir işte rahat rahat bakarız ne güzel endişelenmeAy hadi inşallah ya benim oglanda öğrense bunları ben kilonun doğuma etkisi olmaz diye biliyordum ama çok tırsıyorum benim ilki çok normaldi hatta zayıftı bu çok farklı kilosu beni endişelendiriyor
Emer cnm emmesede sakın biberonla mama verme kaşıkla ver yoksa biberona alışıyor memeyi hiç istemiyor.biz 10 gün sonra tutturabildik memeyiYaa gercektenmi cok sevindimBenimde en büyük korkumdan biri beni emmesi. Gogus ucum yok çökük umarım emer inşaallah bebislerimiz
![]()
Cnm 3 hafta önce bakmıştı bu gittigimde bakmadi sanki bisey demedi usg kagidinda yazarmi ki bende merak ettim.T Toprakliyagmur cnm senin rahim uzunluğu kaç ölçüldü peki
Nasil doğacak o çocuk oradanYahu ne diye endişeleniyorsun ablam ilk kızını 2 kg ikincisini 3.750 gr doğurdu. Kız çocuğu kucağına alınca şoka girmişti ilkinden sonra ama korkulacak bişey değil ki. Bende kızımı 3000 gr doğurdum bu iri olacak deyince doktor hayal edemiyorum mesela ama korkmuyorum da ele avuca gelir işte rahat rahat bakarız ne güzel endişelenme![]()
O yuzden kaşık biberon aldim canım. Bakalim yasayacaz ve gorcez. Gerekirse emzrme danismanindan egitim fln aliriz. Emmesini cok istiyorum gerçekten. Sütümün gec gelmesi ve meme ucu çöküklugu korkutuyor beniEmer cnm emmesede sakın biberonla mama verme kaşıkla ver yoksa biberona alışıyor memeyi hiç istemiyor.biz 10 gün sonra tutturabildik memeyine büyük savaştı allahım