• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm 3 hafta önce bakmıştı bu gittigimde bakmadi sanki bisey demedi usg kagidinda yazarmi ki bende merak ettim.
Haftada 2 çağırıyor diyede şaşırıyorum diyorum niye bu kadar önlem aliyor
Benim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyo 🙈

güle güle kullanın inşallah bedene nasıl karar verdiniz . bende alıcam sepete attım fakat karar veremiyorum hangi beden alacağıma :KK43: çok zam yemeden alayım diyordum
Ben yorumlara göre aldım. Normalde üst bedenim s bedendi. Bir numara büyüğü aldım o da m yoktu m/l aldım doğumdan sonra hemen takarım karın hemen inmiyor diye

Güzel hamişler günaydın herkese nasılsınız ? bayadır yokum buralarda umarım herkesler iyidir. geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım. sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra korse kullanacakmısınız. korse aldınız mı aldıysanız hangi markayı ve bedeni seçtiniz . ne olur yardım edin :)
Doğumdan hemen sonra takmak için cırtlı bir korse almıştım eczaneden kızımda. Sonrasında incelmek için de yamunanın Çelik korsesini almıştım. Ben baya faydasını gördüm çünkü 35 kg almama rağmen hamileliğimde, doğum sonrası pek göbek problemi yaşamadım. Birkaç ayda göbeğim düzleşmişti tamamen.

Benim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyo 🙈
Bana ilac vermedi yarin gidince sorayim ama doktorun yanina gidince kuzu gibi oluyorum ağzımı acamiyorum nedense.

Ultrason kagidinda yazıyor cnm tabi ölçtuyse

İnşallah zorlanmayiz hic birimiz cnm, aslinda canin yanması değil de huylanma olur heralde ya
İnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayi
Huylanma yaşamadım canim ayni serum gibi birsey düşün 😁

Sontayi takarken ayik mi oluyoruz ay korktum simdi😑biz anesteziliyken taksalar ya
Bende teklif etmiştim bunu doktora:) ilk 5 dk içinde bebeği çıkarmam gerek, sondayla vakit kaybetmek istemem dedi. Spinal de nasıl oluyor onu bilmiyorum tabi ki.

İnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayi
Huylanma yaşamadım canim ayni serum gibi birsey düşün 😁
Ya bende takmadilar sanki sonda yada uyustukran sonra masada mi taktilar.
Söyle olmuştu ben 24 saatlik sanci sonrasi makasdan atlayıp bi yürüyen sandalyeye oturup hadi beni ameliyathaneye götürün diye agladim 🤭🤭 direkt gittik sanirim orda taktilar yada hic takmadilar.

Kızlar kanim iyicene düşmüş depolarda boşalmış. Doktor 10 tane igne verdi. Fervion diye. Hergun birtane vurulcam. Biraz canın yanacak lekede birakabilir dedi. Morelim cok bozuldu. Daha haftasonu ciger gelistirici icin yaptirdigim ignelerin acisi anca geçmişti. Neyse enerjim yerine gelecekse dayanacağım artık. Çamaşır katlamaya bile enerjim gücüm kalmadı artık çünkü. 😢

Canım bizimkinin bir tek bacak boyu iki gun onde kafa iki gun geride mide 1hafta 32+1de 1812 gr 44 cm idi. Zaten herkes aynı ilerlemez bence burda bazıları kilolu mesala her cocuk kendine özel doktor bana sıkıntı yok iyi dedigi icin takılmıyorum 😅😅
İnşallah banada cumartesi bi sıkıntı kalmadı der ya 🙏

Back
X