• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Siz danışın oturun eşinizle konuşun biz birlikte karar verdik sonuçta bu süreçleri hep birlikte yaşayacaksınız 🙏🙏
Eşime de danşacak bişey yok aslında acıyı ağrıyı çekecek olan benim.sezeryan olacağım inşallah.bende isterdim normal doğum ama kronik bir ağrım var sürekli (nevralji) bide o ağrıyı yaşamak istemiyorum sanırım.

Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor?
Birde Normal doğumda epidural düşünen var mı yada tecrübe edinip çevresinde gözlemleyen ?

Ne büyük hayal kırıklığına uğruyor insan değil mi..
Benim oğlumda 3 gün kuvezde kaldı, görmeye bile gidemedim 12 saat,kaldirmadilar genel anestezi olduğum için. Telefondan gördüm kendi evladımı. Çok çok üzüldüm, doğum mu yaptım ameliyat mı oldum belli değildi.
Şimdi hastane çantamı hazırlarken çok dua ettim, Allahim nolur orada giydirmemi nasip et diye. İçimde kocaman bi yara çünkü.
aynen öyle canım gerçekten zordu bi kaç saat önce bedeninde seninle olan bebeğin yanında değil ve göremiyorsun.taburcu oldum eve geldik evde bebek yok, geçmemişti o 4 gün ...doğum yaptığım hastanede de yeni doğan yoğun bakım yoktu başka ilçeye sevk etmişlerdi.dikişlerden de gidemiyordum....benimde en büyük duam Allahım sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza bizde yaşayalım o hissi inşallah.

Birde Normal doğumda epidural düşünen var mı yada tecrübe edinip çevresinde gözlemleyen ?
Canim 38 yada 39 Gibi yapilir En gec cati muanesi. Epidural normal dogumda cok guzel diyenlerde var. Ikınmalarını hissedemeyip zorlananlarda var. Ama 5-6 cm acikliktan sonra sonuna dogru verilirse iyi bir doktor eşliğinde bana cok rahat olurmus gibi geliyor. Sonradan dikiş atarlarsa hissetmezsin belkide. Nasil bisey o dikiş acisi bilmiyorum sordugum herkes cok acimiyor diyor ama yalan söylüyor bence😃😃

benim doğum yapacağım hafta yapmıştı doktorum.(bir kere) sonra bebeğe kordon dolanmış almalıyız dedi sabah apar topar sezeryana girdim...

aynen öyle canım gerçekten zordu bi kaç saat önce bedeninde seninle olan bebeğin yanında değil ve göremiyorsun.taburcu oldum eve geldik evde bebek yok, geçmemişti o 4 gün ...doğum yaptığım hastanede de yeni doğan yoğun bakım yoktu başka ilçeye sevk etmişlerdi.dikişlerden de gidemiyordum....benimde en büyük duam Allahım sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza bizde yaşayalım o hissi inşallah.
Ay cnm amin amin inşallah, yaşayamadığımız o duyguyu bu kez yasayalim, herhangi bi aksilik olmasın inşallah.

kızlar ben 93 kilo ile hamile kaldım sonra 88 kiloya düştüm.mide bulantıları vs.32.haftadayım 95 kilo olmuşum.ben şimdi kaç kilo almış oldum:)) 2 kilo mu 7 kilomu:))

Canim 38 yada 39 Gibi yapilir En gec cati muanesi. Epidural normal dogumda cok guzel diyenlerde var. Ikınmalarını hissedemeyip zorlananlarda var. Ama 5-6 cm acikliktan sonra sonuna dogru verilirse iyi bir doktor eşliğinde bana cok rahat olurmus gibi geliyor. Sonradan dikiş atarlarsa hissetmezsin belkide. Nasil bisey o dikiş acisi bilmiyorum sordugum herkes cok acimiyor diyor ama yalan söylüyor bence😃😃
Bence her doğum sancılı şekli önemsiz gibi, dikişi belki de heyecandan hissetmiyor da olabilirler 😍
benim doğum yapacağım hafta yapmıştı doktorum.(bir kere) sonra bebeğe kordon dolanmış almalıyız dedi sabah apar topar sezeryana girdim...
Bana da dün doktor çatı muayenesi için bişey demedi de soramadım da , bebek henüz dönmemiş deyince de moralim bozuldu biraz

Bnmde oğlum 5inci gun sarilik 22 oldugu icin kuveze girmişti tam 5 gün ayri kaldik sadece gunde 1 kere emzirebiliyordum.
Kokusuna ,emzirmeye alışmışken birden kuveze girince evde onsuz kalinca cok zorlanmstim ben ağlıyordum babam ağlıyordu ne günlerdi. Insallah bebislerimiz hep yanımızda, sağlıkla olurlar.

Dr un ne diyo peki cnm.
İyi mi kötü mü ?
Benimki mıymıy cımbızla laf alıyorum :KK43:
Laf arasında 34 ü görsek sonrası kolay dedi sonra 3 dk sonra 39.haftadan önce almam diyo 🙈
Valla benimkide progestanı bırakma dedi, erken doğum tehditi bu dedi. Tam olarak öngöremeyiz ama istirahat et kendini çok yorma dedi. Sana daha doğuma var derim kendini çok yorarsın bi anda doğum başlar yada aksi senaryo kısalmadan sonuna kadar gidebilirde ön görmek imkansız dedi. Bende işte napiyim allaha emanet bi gün dinleniyorum bi gün kalkıyorum evimle kızımla ilgileniyorum artık Allah’a emanet yaşıyorum yani 🙄🤷‍♀️

Bence her doğum sancılı şekli önemsiz gibi, dikişi belki de heyecandan hissetmiyor da olabilirler 😍

Bana da dün doktor çatı muayenesi için bişey demedi de soramadım da , bebek henüz dönmemiş deyince de moralim bozuldu biraz
kaç haftalık senin canım ben bu hafta gittim dönmüştü .şimdi doğuma kadar böylemi olacak diye sormadım bende.yani artık yer değiştirmeyecek mi

Bnmde oğlum 5inci gun sarilik 22 oldugu icin kuveze girmişti tam 5 gün ayri kaldik sadece gunde 1 kere emzirebiliyordum.
Kokusuna ,emzirmeye alışmışken birden kuveze girince evde onsuz kalinca cok zorlanmstim ben ağlıyordum babam ağlıyordu ne günlerdi. Insallah bebislerimiz hep yanımızda, sağlıkla olurlar.
amin canım amin afedersin böğüre böğüre ağlıyordum eşim ağlamıyor diye kavga ediyordum onunla..duygusuzsun falan diye:)))

kaç haftalık senin canım ben bu hafta gittim dönmüştü .şimdi doğuma kadar böylemi olacak diye sormadım bende.yani artık yer değiştirmeyecek mi
32+6 haftalık şuan 36 ya kadar dönme ihtimali var sonrası için %1 ihtimali var dedi
Evet döndükten sonra doğuma kadar geri dönmüyorlarmış

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bebeğin kilosu 1517 gram olmuş hafta olarak geride çıkıyor:(

Geçen ay gayet güzeldi herşey beklemiyordum böyle birşey üzüldüm biraz. Devam ederse gerilemeye erken alabiliriz dedi.
Geçen burdamı okudum böyle yazan biri daha vardı sanki İNŞALLAH herşey yolunda gider zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz.

Ben ilkini normal dogum epidural yaptırdım canım çok rahattı bence ben riskini yaşamadım sadece doğumdan 3 gün sonra dayanılmaz bi baş ağrısı yaşadım kahve iç diye de kimse uyarmamisti 2 3 gün sonra azaldı geçti ben neden olduğunu çözmeye çalıştım baya bi son gün ebeyle konuşurken söyledim öyle farkettiler ancak şöyle doğumun başlaması belli bi aciklaga gelmesi lazım bi risk olmazsa o anda yapıyorlar basta biraz sancı çekmen gerekiyor

Back
X