- 16 Şubat 2019
- 759
- 1.142
- 113
Canim reflör diye bir ilaç var hem toz olani hem kapsül olani miden agriyorsa toz daha iyi olabilir. Doktoruna danışabilirsin bu ilacla ilgili. Cok geçmiş olsun.Allah razı olsun canım evde var deneyeyim hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim reflör diye bir ilaç var hem toz olani hem kapsül olani miden agriyorsa toz daha iyi olabilir. Doktoruna danışabilirsin bu ilacla ilgili. Cok geçmiş olsun.Allah razı olsun canım evde var deneyeyim hemen
Canım magnezyum hiç kullanamadım midem bulaninca doktorda geçen ay gerek yok artık kullanmana kasılmalar etkisi olmasın yoğurt süt tüket fazla fazla dedi ki hiç kramp falan da yaşamamıştım bu zamana kadarAğrılar genel olarak hepimizde var sanırım bu aylarda bende yürüyemiyorum sekerek gidiyorum çok ağrım var magnezyum kullanıyormusun canım?
Doktor ikiye çıkarabilirsin dedi bugün bana çok ağrım olduğunu söyleyince.
Sabah içtim cnm uyumadan geçmedi ağrılar sürekli uyudum iş yerinde duramadım eve geldim hafta yeni uyandım diyebilirimAnladim canim gecmis olsun parol icti onlarda kendilerine geldiler aklinda bulunsun seninde
Benimde öyle oluyorO sancidanda hariç canım benimki acı gibi bazende sancı kasılma oluyor hepimizinki aynı anda atağa geçti herhalde![]()
Oglana geçmesin diye çabalıyoruz ikimizde bi yandan ona bi geçse bana hepten geçer cocuk daha yeni iyileşiyor tekrar hastalanıyor yazık hepsi çok hastalık geçirdi bu yılKendimi senin yerine koyarak cevap yazıyorum şuanda.
İsim koyarken onların büyüdüğü zamanı düşünerek koymalıyız. Ramazan ismi çok güzel evet ama zamanlarına uygun olmaz. Bir isimde sen koy, ikinci isim olarak koy ama. Mesela Ramazan Kayra diyelim R.Kayra olarak kullanır sonra.
Evi bosver kuzum iyileşmeye bak sen. Benim oğlan da atesleniyor akşamdan beri,Allah herkese şifa versin.
Cnm geçmiş olsun. Reflor iyi gelir ama hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum hiç. Bol muz ,patates ve su tüket.
Ah cnm kıyamam sana ya hepsi üst üste gelmiş ama nolur kötü düşünme ya Allahın izniyle dayanicak bebeğin ben inanıyorum, benim bildiğim haşlanmış patates var, acaba doktorun verdiği ilac mi yan etki yaptı kiKızlar iki gündür neler çekiyorumishal oldum. Bağırsak sancsından kramplardan kendime gelemedim. Gaz mahvetti beni. Öyle olunca bebekte kasılıp duruyor. Doktorum erken doğumu iyice tetikler bu durum dedi. İshal önleyici herseyi yaptım bana mısın demiyor. Sizin önerebileceğiniz bişey varmı
![]()
Ayy aynı cümleler bide demiyor mu ben çok üzülüyorum benimle hiç oynamiyorsun diye içim eriyor sadece konuşmak için bile ekstra enerji sarfetmem gerekiyorÇok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Geçmiş olsun cnm benimde bugün ağrılarım var ayaklarım aciyor evin içinde gezerken bileKizlar öğleden beri o kadar kötüyüm ki yattığım yerde bile belim popom çatı kemiğim ağrıyor asla oturup kalkamıyorum esimde hastalandı atesi var öksürük muhtemelen influenza ayrı takılıyoruz ama oğlumla ilgilenemiyorum bu halde oda bakamıyor ev berbat halde ağlamak istiyorum parol ictim biraz geçti acı ama kasılmalarim hala oluyor arada resmen bütün ağırlık leğen kemigimde sanki taşıyamıyor gibiyim
Ya benimki çok tatlı aslında ama prof olduğu için midir nedir illaki içime kurt düşüren bi detay veriyor bana şöyle tam anlamıyla güle oynaya çıkamıyorum 10 tane güzel şey dese de illaki bir tane çelişkili bırakıyorBenimki buzdolabı gibi maaşallahdoğurayım bi daha semtine bile uğramam
![]()
Anne bebeklerimi verÇok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Ay evet ya geçen haftanın modasida uydu onada uyduk çok şükür hep beraberBenimde öyle oluyorbir arada idrar yolu enfeksiyonu salgını vardı şimdi iyileştik
![]()
Kan veya Demir ilacı kullanıyor muydun sen canım? Onlar ishal yapıyor kullanıyorsan bırak bi süre. Birde bu ara sıvıdan ziyade katı beslen tost, kumpir, gözleme vs tarzı. Meyvede yeme süt sakın içme. Şekersiz çay içebilirsin ishale iyi gelirKızlar iki gündür neler çekiyorumishal oldum. Bağırsak sancsından kramplardan kendime gelemedim. Gaz mahvetti beni. Öyle olunca bebekte kasılıp duruyor. Doktorum erken doğumu iyice tetikler bu durum dedi. İshal önleyici herseyi yaptım bana mısın demiyor. Sizin önerebileceğiniz bişey varmı
![]()
Benim geçen hafta başladı ve geçmiyorBu bugün ben işte ya ben böyle oldum geçer mi hiç bilmiyorum parol attım biraz rahatlattı ama hala kalkıp oturamıyorum
Ben eşim olmadığı zaman evde tek kalmam hamile olmasam bile annemlere giderim zaten canım sıkılır tekKızlar bir şey soracağım eşimin iş için 14-15-16 Ocakta şehir dışına gitmesi gerekiyor. Sizce o günlerde doğurma ihtimalim olabilir mi ya çok korkuyorumkafamda böyle evde salonda doğurma yetisememe planları falan yaptım
hamileliğim full yatış risk + progestanlar ile geçtiği için ve bende 36.haftada doğduğum için biraz endişe ettim. Tam 36ya denk geliyor ya ne diyorsunuz? Gidip annemlerde mi kalsam nolur nolmaz
Muayene oldun mu canim rahimde açılma vs var mı bebeğin baskisi ve suyundan başka onu demiştin diye hatırlıyorumBenim geçen hafta başladı ve geçmiyorinşlh seninki geçer cnm
Ah ah ben bugün baya uğraştım etiketleri kesmeye, Allah yardımcın olsun cnm, uzat ayaklarıni, dinlene dinlene yapYarin inşallah bebisimin kıyafetlerini yıkayacağım, içlerindeki etiketleri kesiyorum, bebek kıyafetlerine bu kadar etiket dikmeseler olmuyormuki
Kıyafet şampuan vb olabilir. Biberon emzik orada oldukça ucuz. Görümcem 7 adet zıbını 13 euroya almıştı banaKızlar, Almanya’dan gelecek birinden bebek ile ilgili neler aldırabilirim sizce?
Benim ikisindede lavma yapildi. Kabiz oluncada yapilan birsey zaten. Korkutmak amacli yazmadim. Aynen dedigin gibi oluyor canim buyuk tuvaletin gelmis gibi oluyor o an bebek geliyor zaten. Saglicakla bi alsak hepimiz kucagimizaCanım bana iki doğumdada öyle birşey yapmadılar kendim zaten evde son kez girdim büyük abdest yapmaya hastaneye gitmeden önce sonra hastaneye gittim kimse yaptinmi yada lavma yap bile demedi sancı basladiktan sonra hiç birşey yemedim doğuma kadar ben zaten öyle normal doğum yaptım doğum başlayınca büyük tuvaletin gibi bir his zaten oluyor oda bebek aşağı baskı yaptığı için yani büyük tuvalet gelmiyor insan öyle sanıyor ama sanki çocuk arkadan çıkacak gibi ki sende yasamissin biliyorsundur bide kızlar normal doğum çok korkunç birşey değil şansınız varsa deneyin derim korkmayın sancılar zor evet ama doğum Allah'ın izniyle bir anlık zaten üç beş ikinmaya bakıyor
Evet ya hem ensesinde hem yanlarında Allah'ım bir sürü kağıtYarin inşallah bebisimin kıyafetlerini yıkayacağım, içlerindeki etiketleri kesiyorum, bebek kıyafetlerine bu kadar etiket dikmeseler olmuyormuki