• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Cnm maşallah 35 leri gördün Allahın izniyle artık sıkıntı cikmicak, sanırım çantanı falan da hazırlamıştın sen, ocaktan sonra baslariz doğurmaya gayet normal, bak 37leri 38 leri görüceksin Allahın izniyle 💞

Kızlar ya. Bebisin kiyafetlerini yikamaya başladım. Birtane beyazlarda solan oldu onu cok umursamadim. Ama renklilerde olan kadife tulumumuza siyah renk bulaşmış. Ne yaptiysam cikaramadim. 😢 Bilgisi olan varmi acaba?

Eklentiler

• 22F17DA9-A6E2-41F4-881A-A842101ADE79.webp
    22F17DA9-A6E2-41F4-881A-A842101ADE79.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar ben pilates dersine katılıyordum normalde ikidir ağrım başlıyordu dersten sonra o yüzden ara vermiştim 2 3 gün derse bugün tekrar gittim çok kötü oldum yapamadım yine hareketleri bacak hareketi yaparken yere bağdaş kurup otururken aşırı kötü acı oluyor vajinamda ve kasiklarimda agri başlıyor sonra uzun süre gecmiyor acaba açılmayı falan mı tetikliyor anlamadım çok basit hareketler bu kadar etkilemesi olabilir mi sizce

Anladım canım. İnsallah ihtiyac olmaz. Emziği hemen vermicem ben de 1 aydan sonra öneriyorlar. O da sadece gece vermeyi düşünüyorum
Sen bilirsin canım nasıl istersen ama bana sorarsan bulaşma derim. Alışınca gündüz uykusunda da isteyecek sonra iyice alışacak ve sürekli ağzı emziğini arayacak falan filan.. yaş büyüdükçe ayırmakta zor oluyor emzikten. 🤷‍♀️

Kızlar ben pilates dersine katılıyordum normalde ikidir ağrım başlıyordu dersten sonra o yüzden ara vermiştim 2 3 gün derse bugün tekrar gittim çok kötü oldum yapamadım yine hareketleri bacak hareketi yaparken yere bağdaş kurup otururken aşırı kötü acı oluyor vajinamda ve kasiklarimda agri başlıyor sonra uzun süre gecmiyor acaba açılmayı falan mı tetikliyor anlamadım çok basit hareketler bu kadar etkilemesi olabilir mi sizce
Kız otur evinde Allah aşkına gelmişsin 35. Haftaya pilates mi kaldı şimdi dur 😅 durup dururken başına iş açma bence istirahate al kendini son zamanlar tehlikelidir doktor bana kendini biraz yorsan açılıverir yorulma kesinlikle dedi. Sende biraz dikkat et canım ❣️

Çok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Kuzum 2 hafta sonra zaten 37 nin içinde olacaksın. Sen bebeğin biraz kilo alsın doğduğunda ele avuca gelsin istiyorsan şu son zamanda kaşar peynirini sütü meyveyi biraz abart şekerin yoksa.

Kız otur evinde Allah aşkına gelmişsin 35. Haftaya pilates mi kaldı şimdi dur 😅 durup dururken başına iş açma bence istirahate al kendini son zamanlar tehlikelidir doktor bana kendini biraz yorsan açılıverir yorulma kesinlikle dedi. Sende biraz dikkat et canım ❣️
Macera arıyorum 😂ya doğuma kolaylık olsun diye istiyordum yürüyüş falan yapamıyorum hava çok soğuk ama bilemedim korkuttu beni 🙄

Bizim evi çamaşır makinesi su kaçırınca su bastı mutfak ve koridoru.
O gün o suyu boşaltacağız diye defalarca çömelip kalktım aşırı zorlandım.
Bazen diyorum o mu tetikledi acaba benim erken doğumu.
Pilatese falan hiç cesaret edemem ben :D

Bizim evi çamaşır makinesi su kaçırınca su bastı mutfak ve koridoru.
O gün o suyu boşaltacağız diye defalarca çömelip kalktım aşırı zorlandım.
Bazen diyorum o mu tetikledi acaba benim erken doğumu.
Pilatese falan hiç cesaret edemem ben :KK70:
Comel kalk yapmak fena ağrı yapiyor ama ya. Ben de 2 hafta önce aynı sekilde koridorlar için baya comeldim inanılmaz ağlatan ağrım oldu şükür sonra geçti. Ağrım var bundan olabilir mi demiştim doktor kızmıştı

Comel kalk yapmak fena ağrı yapiyor ama ya. Ben de 2 hafta önce aynı sekilde koridorlar için baya comeldim inanılmaz ağlatan ağrım oldu şükür sonra geçti. Ağrım var bundan olabilir mi demiştim doktor kızmıştı
Aynen ben de ağrı cekiyordum gerçekten ama o kadar berbat haldeydi ki eşim tek yapmaya kalksa çok uzun surecekti.
Bir daha da aman uzak dursun

Ay çok heyecanlı sezeryan bile olsa erken alacak o zaman muhtemelen canım 39 lari bulmayacak galiba senin ama normal doğumda olsa çok uygun gibi kendi sancinla başlaması açısından yani ama doktorunu dinle müsait değilse durumun zorlanma inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur kolayca
İnsallah canım benim. Hep ağrılarım var valla bu kadar ağrı çektim normal yapayım bari diyorum şiştikçe de şiştim . 39 u bırak 37 yi bekler insallah . Çünkü çok aşağıda yattğım halde kısalıyor kendiliğinden rahim ağzı. Olmazsa tabi sezaryen mecbur hakkımızda hayırlısı canım bakalım

Kuzum 2 hafta sonra zaten 37 nin içinde olacaksın. Sen bebeğin biraz kilo alsın doğduğunda ele avuca gelsin istiyorsan şu son zamanda kaşar peynirini sütü meyveyi biraz abart şekerin yoksa.
Tamam canım abartıcam geçtiğimiz hafta yedim baya abandım . Midem küçüldü nedense ayakları kaburgaalarımın orada. Azıcık yesem şişiyorum daha da yiyemiyorum sonra bulantı baslıyor. Zorluyorum kendimi . İnsallah 37 yi bulur

Cnm maşallah 35 leri gördün Allahın izniyle artık sıkıntı cikmicak, sanırım çantanı falan da hazırlamıştın sen, ocaktan sonra baslariz doğurmaya gayet normal, bak 37leri 38 leri görüceksin Allahın izniyle 💞
İnsallah kuzummm cok sağol. Herseyim hazır evet valizi arabaya koyduk bile ne olur ne olmaz diye. Her adım attığımda bebeğin kafasını hissediyorum bacak aramda penguen gibi yürüyorum insallah dayanır 37 ye kadar 🤲🏻

Geçmiş olsun. Umarım Sağlıkla kucağına alırsın. Bebek iyiyse sorun olmaz artık
Bebeğin kilosu biraz düşük sadece ciğer geliştiriici iğne de olmustuk. Bakalım rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin

İnsallah kuzummm cok sağol. Herseyim hazır evet valizi arabaya koyduk bile ne olur ne olmaz diye. Her adım attığımda bebeğin kafasını hissediyorum bacak aramda penguen gibi yürüyorum insallah dayanır 37 ye kadar 🤲🏻
Oy kıyamam ben sana, benim yakışıklım da öyle doğum Pozisyonu almış ama arada değiştiriyor sanırım o zaman daha rahatım yoksa baskı yapıyor bana da özelikle geceleri

Oy kıyamam ben sana, benim yakışıklım da öyle doğum Pozisyonu almış ama arada değiştiriyor sanırım o zaman daha rahatım yoksa baskı yapıyor bana da özelikle geceleri
Ayy bak sen şuna yaa senin bebişte garantici desene canım😍 çok akıllı bu yavruşlar ☺️
Hakkımızda hayırlısı olur canım sağ salim kavusalım yeter. 🤱🏻

Ayy bak sen şuna yaa senin bebişte garantici desene canım😍 çok akıllı bu yavruşlar ☺️
Hakkımızda hayırlısı olur canım sağ salim kavusalım yeter. 🤱🏻
Canim tahin pekmez ye ozellikle bebiste kilo aldiriyor günde hemen hemen 2 tane muz, süt ve maden suyu iç
Bak ben gece yatmadan sütle muzu blendirden geçirip iciyorum

Ayy az kaldı inşallah canım iyi olacak 💙 dinlen bolca

Back
X