- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Bursa medicana canımHangi medicana canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa medicana canımHangi medicana canım
Hiç acı yk fark da yk ama ilk bebeğimde de öyle oldu ben süt gelecek mi acaba dedim sezeeyandan sonra hemşire ben uyurken süt getirmiş gayette iyi sütüm olmuştu ben erken başladım çünkü o zaman cahildim hiç hazırlık yapmadım önden çok acı çektim emzirirken yara olduktan sonra kremler de az etki ediyor o yüzden bu sefer gümüş kapak önden krem tüm hazırlıkları tam yapıyorum ağlayarak emzirdim daha önce çünküben de geçen farkettim baya kuru canım. sen erken başlamışsın baya. acıyo muydu
Çok kurcalamadan başlayabilirsin artık bende başlıcam da kremi nereye koyduysam bulamıyorumkızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Canım bir iki tane yiyebilirsin şekerli çünkü ara öğünde ikiyi geçme sorun olmaz
Bimin şekersiz çikolatalarından yiyorum bir kare arada o da kahveyle iyi oluyorsen diyet krakere hareket eder misin ben bebek olsam etmemkıyamam onlara ya çikolatasız büyüyolar
Kızzz çok fena olmuşAy kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum![]()
anladım canım iyi etmişsin ilk bikaç hafta emzirmek acı verici gerçekten. umarım bu sefer olmazHiç acı yk fark da yk ama ilk bebeğimde de öyle oldu ben süt gelecek mi acaba dedim sezeeyandan sonra hemşire ben uyurken süt getirmiş gayette iyi sütüm olmuştu ben erken başladım çünkü o zaman cahildim hiç hazırlık yapmadım önden çok acı çektim emzirirken yara olduktan sonra kremler de az etki ediyor o yüzden bu sefer gümüş kapak önden krem tüm hazırlıkları tam yapıyorum ağlayarak emzirdim daha önce çünkü
1 porsiyon meyve yerine 2 hurma geçiyor sanırım canim sayıyla meyve yerine yiyebiliyoruz bende alacağım doğum için ara öğünde yerim
Çok kurcalamadan başlayabilirsin artık bende başlıcam da kremi nereye koyduysam bulamıyorum![]()
aa aydınlat beni ne ki o. ben de züber almıstım 2 haftada 1 taneyi yedim 3 günde bir ısırık şeklindeBimin şekersiz çikolatalarından yiyorum bir kare arada o da kahveyle iyi oluyor![]()
sabaha bişey kalmaz umatım canım morarttı mı acaba üstüste yapıpKızlar benim alt taraf alev aldı bildiğiniz. Oturamıyorum yürüyemiyorum bile. Kuaföre gittim bugün aman yarabbi ya paytak paytak çıktım kuaförden kendisi arkadaşım olduğu için iyice temizle kalmasın bişey demiştim oda işin suyunu çıkarmış heralde bakmaya korkuyorum nolduğuna. Banyo yaptım bebe yağı sürdüm ama bana mısın demiyor ne yapabilirim ya
benim listeye yazmamıs ama züber yiyorum çok nadir onda da hurma var. hep aklıma takılıyodu bunu öğrendiğim iyi oldu. mesrla şimdi acıktım ben ama uyuyacagım yarım saate. bu durumda ne yiyorsunuz. süte yulaf koyuyorum ben aklıma başka bişey gelmiyo1 porsiyon meyve yerine 2 hurma geçiyor sanırım canim sayıyla meyve yerine yiyebiliyoruz bende alacağım doğum için ara öğünde yerim
Çok üst üste yaptı zaten haykırdım en sonunda acıdan da öyle bıraktı. Nasıl kaptırdıysa kendinisabaha bişey kalmaz umatım canım morarttı mı acaba üstüste yapıp
Ben meyve yiyorum eğer gündüz 1 defa yediysem meyve ve Kase yoğurt veya meyve ve süt yiyorum yulafi sabah 5 civari uyanır ve çok qcikmissam o zaman yiyorumbenim listeye yazmamıs ama züber yiyorum çok nadir onda da hurma var. hep aklıma takılıyodu bunu öğrendiğim iyi oldu. mesrla şimdi acıktım ben ama uyuyacagım yarım saate. bu durumda ne yiyorsunuz. süte yulaf koyuyorum ben aklıma başka bişey gelmiyo
Bende bağlılık var burdan başka yere girmiyorum sizi aldatıyormuşum gibi geliyorKızlar sizde burayı kapatınca ocak anneleri okuyor musunuz ?çok heyecanlı ya ben okuyorum baya
morarıp şiştiyse biraz buz kompresi yapabilirsin canım şişliği morlugu alır. ama dikkat et üşütme havluya sar buzu. 15 saniye tut çek tekrar tutÇok üst üste yaptı zaten haykırdım en sonunda acıdan da öyle bıraktı. Nasıl kaptırdıysa kendinivalla inşallah geçer doktora gideceğim yarın çok uzak hastanem bi gittimi sabah çıkıyoruz hastanesiydi eksikleriydi derken gece dönüyoruz mahvolurum geçmezse zehir olur tüm gün
![]()
şimdi ordan geldimKızlar sizde burayı kapatınca ocak anneleri okuyor musunuz ?çok heyecanlı ya ben okuyorum baya