Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de senin gibi özellikle tam sol kasığa anlık saniyelik can acısı ağrısı geliyor. Resmen 2-3 saniye duruyorum noluyoruz diye.Normalde cok agrisi olan biri değilim ama bugun biraz oldu. Yatarken bebek asaya baskilayinca baya canim yanıyor. Sol kasigim agridi normalmi sizce ara ara olması?
Çok güzelmiş, güle güle giysinIsimli tulumumuzda hazir teyzeleri insallah sağlıkla içini doldurur kuzum. Bu seti hastaneye götursem mi bilemedim siz götürecek misiniz ?
Ona da alışıyorsun zamanla , sıyırıp emziririm zaten evde olurum ilk zamanlar normal pijama ile zaman geçiririm.Güle güle giy canımbana niyeyse doğumdan sonra hep onu düğmeli şeyler giymek gerekiyormus gibi geliyor buyuzden bisey alamadım
![]()
Ay ne gerek var 300 lira çok pahalı yahu. İnstagramda güvendiğin sayfalar varsa oralar daha uygun.Çok güzelmiş canım güle güle giyin
Ben de alıcam güzel bi eşofman. Trendyolda ne kadar pahalı yaaa.. şaşırdım şok oldum kaldım. 300 tl falan diyor marka bile değil. Şöyle güzel takım alayım dedim doğum sonrası gelenler olduğunda giyerim temiz temiz . Ama çok pahalı
Sağol canım. Varsa gerek yok ,benim ihtiyacım vardi iyi oldu.Sağlıkla giy cnm ben almadim evde Çok eşofmanın var birini giyerim bende 2 beden incelten taytlardan almayi düşünüyorum göbek kismini göstermesin diye
Yaa ne güzelSağlıkla giysin minnoş
Çok güzel olmus cnm Sağlıkla giysin paşa hangi siteden yaptiirdin birde fiyati neydi cnm
Aynen canım ama fiyat farkına bakar mısın yaaKahvesi daha şık ama bence canim dediğin gibi beyaari çok severim ama çok durmayacak artık üzerimizde Beyazlar![]()
Neredeyse 2 katı fark var bi renk için bu kadar olur mu yahuAynen canım ama fiyat farkına bakar mısın yaa![]()
Valla canım ya. İnstagramda güvendiğim sayfa yok maalesef. Bi soruşturayım. Bu kadar para verilirmi güya indirimdeymişNeredeyse 2 katı fark var bi renk için bu kadar olur mu yahu![]()
Esim gececi bugun gelince almaya gidecez alinca adini yazarim canim.Çok sevindm canımm insallah hep böyle ilgili olur o kadar para veriyoruz yaa. İlgilenmicekse devlette de aynı muamele. Neyseki ilglenmiş bebişinde iyi daha nolsun. İlaç olarak fitil ne verdi canım benm de akıntım bir türlü geçmek bilmedi
Cok sukur canimMaşallah cnm sağlıkla zamaninda gelsin prensesin
sonuçların iyi olmasına sevindim cnm
Canım en iyisi her halükarda iade yapabileceğin bir yerden sipariş vermek. Instagramda çok nadir sayfalar iade kabul ediyor. Onlarda zaten bu civarlarda satıyor. Bide en çok tercih edilen daha pahalidir her zamanValla canım ya. İnstagramda güvendiğim sayfa yok maalesef. Bi soruşturayım. Bu kadar para verilirmi güya indirimdeymiş![]()
Haftaya nstye cagirdi parasinida bugunden aldiKızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Normal demekki canim. Hafif hafif doguma hazırlıyor artik bedenimiz.Canım benim de senin gibi özellikle tam sol kasığa anlık saniyelik can acısı ağrısı geliyor. Resmen 2-3 saniye duruyorum noluyoruz diye.
Burdada ayni fiyatDoğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
Aynen canım ben de o yüzden instagrama güvenemiyorumCanım en iyisi her halükarda iade yapabileceğin bir yerden sipariş vermek. Instagramda çok nadir sayfalar iade kabul ediyor. Onlarda zaten bu civarlarda satıyor. Bide en çok tercih edilen daha pahalidir her zamanbeyaz çok tercih edilmediği için fiyatı düşürmüş olabilirler. Yada kahverengi çok tercih edildiği için fiyatı yükseltmiş te olabilirler. Yorumları oku bakalım. Içine hangisi siniyorsa onu al. Begenmezsen zaten iadesi var. Simdiden saglikli gunler de kullan.
❤
Senin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?Ben koydum doğum çantasına. Resim çekileceğim insallah hastane odasında hatıra kalsın istedim lohusalık takımımla
Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldimBende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğim
ben de ilk kızımda portakal suyu içerdim hergün dokyor artık en son içme drdi bıraktırdı çok kilo aldırdı diyeKizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
Yok canım ama kardeşim çekecek doğum sonrası. Doğum esnasında da hemşireye çektireceğim ayarlayabilirsem. Hamilelik çekimimide kardeşim yapmıştıSenin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?
Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldim![]()
Bebegg yazıyor canım kutusundaYa çok güzelmiş takim markası yazıyor mu acaba üzerinde çok beğendim bakabilirmiyiz bizde almak için![]()
çok zevkli bir arkadaşmış çol beğendimm saglıkla giysinAz önce kapı çaldı bir arkadaşımız bir hediye getirdi nasıl sevindim anlatamam Allah daha güzellerini sizlere de nasip etsin çok mutlu oldum göstermek istedim![]()