2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bende şunu aldım çok güzel geldi ama tükenmiş ama gelince haber ver yapıp bakabilirsiniz s aldım ama kesimi bol rahat giyilir. Ay ne kadar çok ama yazmışım 😂

Eklentiler

• Screenshot_20220106_183518_trendyol.com.webp
    Screenshot_20220106_183518_trendyol.com.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 53
Normalde cok agrisi olan biri değilim ama bugun biraz oldu. Yatarken bebek asaya baskilayinca baya canim yanıyor. Sol kasigim agridi normalmi sizce ara ara olması?
Canım benim de senin gibi özellikle tam sol kasığa anlık saniyelik can acısı ağrısı geliyor. Resmen 2-3 saniye duruyorum noluyoruz diye.

Isimli tulumumuzda hazir teyzeleri insallah sağlıkla içini doldurur kuzum. Bu seti hastaneye götursem mi bilemedim siz götürecek misiniz ?
Çok güzelmiş, güle güle giysin💕
Hastanede çekim olmayacagi için en beğendiğim şeyleri çantaya koymadim ben çekim olacaksa kou bence

Güle güle giy canım 😊bana niyeyse doğumdan sonra hep onu düğmeli şeyler giymek gerekiyormus gibi geliyor buyuzden bisey alamadım 🙈
Ona da alışıyorsun zamanla , sıyırıp emziririm zaten evde olurum ilk zamanlar normal pijama ile zaman geçiririm.
Çok teşekkür ederim.
Çok güzelmiş canım güle güle giyin🥰
Ben de alıcam güzel bi eşofman. Trendyolda ne kadar pahalı yaaa.. şaşırdım şok oldum kaldım. 300 tl falan diyor marka bile değil. Şöyle güzel takım alayım dedim doğum sonrası gelenler olduğunda giyerim temiz temiz . Ama çok pahalı
Ay ne gerek var 300 lira çok pahalı yahu. İnstagramda güvendiğin sayfalar varsa oralar daha uygun.
Sağlıkla giy cnm ben almadim evde Çok eşofmanın var birini giyerim bende 2 beden incelten taytlardan almayi düşünüyorum göbek kismini göstermesin diye🙈

Yaa ne güzel 😍Sağlıkla giysin minnoş 🤲

Çok güzel olmus cnm Sağlıkla giysin paşa hangi siteden yaptiirdin birde fiyati neydi cnm
Sağol canım. Varsa gerek yok ,benim ihtiyacım vardi iyi oldu.

Nasil ifade etsem bilmiyorum hamileligin ilk basinda daha onceki kayiplarimdan ve babamin vefatindan dolayi bu hamileligi icsellestirmedim. Esime bile kendim ogrendikten 3 hafta sonra soyledim. Sonra daha onceki kayiplarimla yuzlesmek icin hipnoterapi aldim. Terapi benim icin cok carpici oldu ve o gunden aonra hamileligimle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedim, cok rahat oldum, oyle ki mide bulantilarim dahi seanstan sonra kesildi.
Ama sanirim bu hic bir sey hissetmeme devam ediyor. Heyecanim yok. Planim yok. Evimde bebek icin azicik bir esya var. bebek arabasi bile almadik, arastirmadim dogru duzgun. Bebek ablasinin oto koltugunu kullanacak.
Bu gece ilk defa bebekle ilgili ruya gordum. Dogmus, eve getirmisiz, cocugu saatlerce beslemeyi unutuyorum. Sonra uyuyor, onu ust katta birakiyorum ve ertesi gun oluyor, yine beslemeyi unutuyorum. Evin icinde guya komsumuz olan genc erkekler var, abuk subuk seyler yaparak dikkat dagitiyorlar. Oysa ki evimiz zaten tek katli, ust kat diye bir sey yok. Tum komsularim da 70yas ustu tonton insanlar.
Kizim uyandi o yuzden daha uzun yazamayacagim ama sanki hala bu hamileligi kabullenememis gibiyim. Bebege hazir degil gibiyim.

Çok sevindm canımm insallah hep böyle ilgili olur o kadar para veriyoruz yaa. İlgilenmicekse devlette de aynı muamele. Neyseki ilglenmiş bebişinde iyi daha nolsun. İlaç olarak fitil ne verdi canım benm de akıntım bir türlü geçmek bilmedi
Esim gececi bugun gelince almaya gidecez alinca adini yazarim canim.

Valla canım ya. İnstagramda güvendiğim sayfa yok maalesef. Bi soruşturayım. Bu kadar para verilirmi güya indirimdeymiş 🙄
Canım en iyisi her halükarda iade yapabileceğin bir yerden sipariş vermek. Instagramda çok nadir sayfalar iade kabul ediyor. Onlarda zaten bu civarlarda satıyor. Bide en çok tercih edilen daha pahalidir her zaman 😁 beyaz çok tercih edilmediği için fiyatı düşürmüş olabilirler. Yada kahverengi çok tercih edildiği için fiyatı yükseltmiş te olabilirler. Yorumları oku bakalım. Içine hangisi siniyorsa onu al. Begenmezsen zaten iadesi var. Simdiden saglikli gunler de kullan.😊

Canım en iyisi her halükarda iade yapabileceğin bir yerden sipariş vermek. Instagramda çok nadir sayfalar iade kabul ediyor. Onlarda zaten bu civarlarda satıyor. Bide en çok tercih edilen daha pahalidir her zaman 😁 beyaz çok tercih edilmediği için fiyatı düşürmüş olabilirler. Yada kahverengi çok tercih edildiği için fiyatı yükseltmiş te olabilirler. Yorumları oku bakalım. Içine hangisi siniyorsa onu al. Begenmezsen zaten iadesi var. Simdiden saglikli gunler de kullan.😊
Aynen canım ben de o yüzden instagrama güvenemiyorum🤭 beyaz fazla tercih edilmiyor dediğin gibi. Ona göre de arttırıyolar fiyatını en cok tercih edilenin. İnsallah bulurum güzel bişey sağolasın 🥰😍

Ben koydum doğum çantasına. Resim çekileceğim insallah hastane odasında hatıra kalsın istedim lohusalık takımımla
Senin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?
Bende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğim
Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldim :(

Kizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
ben de ilk kızımda portakal suyu içerdim hergün dokyor artık en son içme drdi bıraktırdı çok kilo aldırdı diye

Senin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?

Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldim :KK43:
Yok canım ama kardeşim çekecek doğum sonrası. Doğum esnasında da hemşireye çektireceğim ayarlayabilirsem. Hamilelik çekimimide kardeşim yapmıştı 😊

Back
X