2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bu biberon nasıl alan kullanan araştıran var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20220106-213527_Trendyol.webp
    Screenshot_20220106-213527_Trendyol.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaslar kabızlık durumundan bahsetmiştim. Artık oturamiyordum bile en son doktoruma yazdım ve hemen aradı lavman yapalım dedi. Eşim gidip aldı ve lavman yaptım şuan için biraz rahatladım tansiyonum 9 a 5 geldi üşüme falan geldi bı anda. Nasıl zormuş ya ki ben o kadar dikkat ederdim ve hiç kabız olmadım diyordum. Allah'tan bebeğim hareket ediyor resmen o bile rahatladı.
Canım çok geçmiş olsun bende de aynı sorun vardı hemeroidi de tetikledi malum kabızlık. Doktor bir hap yazdı onu kullanalı aşırı rahatladım. Lavman tek seferlik çözüm acama ilaç verse seni rahatlatacak daha iyi olmaz mı

Canım çok geçmiş olsun bende de aynı sorun vardı hemeroidi de tetikledi malum kabızlık. Doktor bir hap yazdı onu kullanalı aşırı rahatladım. Lavman tek seferlik çözüm acama ilaç verse seni rahatlatacak daha iyi olmaz mı
Duphalac kullandım canım fayda etmedi, bekunis kullandım yine olmadı. Kaşık kaşık zeytinyağı içiyordum günlerdir. Yürümeyi bırakın oturamiyordum bile. En sonunda tekrar yazdım doktora ve lavman önerdi. Allah kimseye böyle dert vermesin valla

Valla canım ya. İnstagramda güvendiğim sayfa yok maalesef. Bi soruşturayım. Bu kadar para verilirmi güya indirimdeymiş 🙄
Ben böyle şeyi favoriye ekleyip arada bakıyorum canım istersen bi iki hafta bak öyle bi

Cnm ne icin alicaksin biberon mama ve sütun icinse lansioh tavsiye ederim
Canim aslinda lansinoh var bende ama ucu sararmis dura dura kullanilmamis ama icime sinmedi ablama almıştım bana verdi ikili elektrikli pompayi onun var ucu kötü.tek uc satiliyor mu bilmiyorum.kendi sutum icin canim disari ciktigimda falan annem esim falan bebise versin diye alayim dursun dedim gitgide fiyatlar uçuyor çünkü

Kizlar gecen burda bi arkadasimiz daha yazmisti kimdi hatirlayamadim. Bugun nstde agrim cikmadi ama iki saattir git gide artan karnimin alt kisminda agrim var belime dogru yayılmaya basladi. Bu agri neden oluyodu. Bebek hareketli dogum baslangici desem karnim asagi inmedi bebek hareketli. Arada bagirtiyor beni o derece deyim

Kızlar bana aniden doğum korkusu geliverdi😵‍💫

Yatağıma yattım karanlıkta düşünüyorum şimdi sancım başlasa naparım diye.

Plan yaptım hemen duş alırım kişisel temizliğimi yaparım ufak çantamı hazırlarım kasılmalara sıklaşana kadar falan diye.

Gece basladıysa sabaha karşı hastaneye giderim, gündüz basladıysa geceye kadar dayanırım diye planlar yapıyorum. Ama inanılmaz kalbim çarpıyor düşününce. Hala hazır hissetmiyorum ben napıcam ya . Doğumdan korkmuyordum korkmaya basladım resmen😳

Nasil ifade etsem bilmiyorum hamileligin ilk basinda daha onceki kayiplarimdan ve babamin vefatindan dolayi bu hamileligi icsellestirmedim. Esime bile kendim ogrendikten 3 hafta sonra soyledim. Sonra daha onceki kayiplarimla yuzlesmek icin hipnoterapi aldim. Terapi benim icin cok carpici oldu ve o gunden aonra hamileligimle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedim, cok rahat oldum, oyle ki mide bulantilarim dahi seanstan sonra kesildi.
Ama sanirim bu hic bir sey hissetmeme devam ediyor. Heyecanim yok. Planim yok. Evimde bebek icin azicik bir esya var. bebek arabasi bile almadik, arastirmadim dogru duzgun. Bebek ablasinin oto koltugunu kullanacak.
Bu gece ilk defa bebekle ilgili ruya gordum. Dogmus, eve getirmisiz, cocugu saatlerce beslemeyi unutuyorum. Sonra uyuyor, onu ust katta birakiyorum ve ertesi gun oluyor, yine beslemeyi unutuyorum. Evin icinde guya komsumuz olan genc erkekler var, abuk subuk seyler yaparak dikkat dagitiyorlar. Oysa ki evimiz zaten tek katli, ust kat diye bir sey yok. Tum komsularim da 70yas ustu tonton insanlar.
Kizim uyandi o yuzden daha uzun yazamayacagim ama sanki hala bu hamileligi kabullenememis gibiyim. Bebege hazir degil gibiyim.
Bende benzer rüyalar görüyorum bebeği unutuyorum rüyamda o hormonlarimjzjn etkisi ancak eğer kendinde böyle bir his olduğunu düşünüyorsan lohusaliktan önce bi psikoloğa gidebilirsin canım lohusalikta boyle şeyler ×2olarak geri dönüyor eşya vs bi ölçü mu bunun için bilmiyorum ama insan kendini daha iyi bilir boyle şeylerde büyümeden önlem alma yardım alma taraftariyim ben

Kızlar bana aniden doğum korkusu geliverdi😵‍💫

Yatağıma yattım karanlıkta düşünüyorum şimdi sancım başlasa naparım diye.

Plan yaptım hemen duş alırım kişisel temizliğimi yaparım ufak çantamı hazırlarım kasılmalara sıklaşana kadar falan diye.

Gece basladıysa sabaha karşı hastaneye giderim, gündüz basladıysa geceye kadar dayanırım diye planlar yapıyorum. Ama inanılmaz kalbim çarpıyor düşününce. Hala hazır hissetmiyorum ben napıcam ya . Doğumdan korkmuyordum korkmaya basladım resmen😳
O bende de var ya gerçekten geliveriyorlar bi anda o an ağlayasım geliyor bu çocuğu nasıl doguracagim diye bilmiyorum inşallah normaldir 😬

Haftaya nstye cagirdi parasinida bugunden aldi
Yok artık neden bugünden alıyor belki girmeyeceksin ay senin doktor beni hayrete düşürüyor kuzum ama eminim muhatap olmak zorunda kalsam kal gelirdi hiç bisey diyemezdim

O bende de var ya gerçekten geliveriyorlar bi anda o an ağlayasım geliyor bu çocuğu nasıl doguracagim diye bilmiyorum inşallah normaldir 😬
Hadi sen bitane doğurdun canım benm sıfır tecrübe 🤣 yapabilecek miyim hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ağrıya dayanırım diyorum sonra bu bebek oradan nasıl çıkacak korkusu 🤣

Canim aslinda lansinoh var bende ama ucu sararmis dura dura kullanilmamis ama icime sinmedi ablama almıştım bana verdi ikili elektrikli pompayi onun var ucu kötü.tek uc satiliyor mu bilmiyorum.kendi sutum icin canim disari ciktigimda falan annem esim falan bebise versin diye alayim dursun dedim gitgide fiyatlar uçuyor çünkü
Ben kızda kullandım cnm memnundum şimdi de bir tane aldım. Hatta kardeşim hala kullanıyor o da memnun

Yok artık neden bugünden alıyor belki girmeyeceksin ay senin doktor beni hayrete düşürüyor kuzum ama eminim muhatap olmak zorunda kalsam kal gelirdi hiç bisey diyemezdim
Ayynen oyle durum bundan ibaret. Bu saatten sonra degistiriyim desem bile doktor yok. Buranin en iyisi lafta o doktor

Ay bir portakal canavarı da benim 🤤 bitecek olsun hemen eşimi portakala yolluyorum almadan gelme diyorum bu arada bimin portakalı çok güzel canım. Günde 3 4 yiyorum ben de masaya oturup mandalina portakal ayva soyup soyup gömüyorum valla 🤣
Ay ayvada ya meyve gerçekten hassas noktam tatli falan değil arada canım çekiyor tatli ama meyve olmadan içim ferahlamiyor sonra doğunca da benim bebeler meyve hastası oluyor ben meyve yemeyi bırakıyorum normalde asla yemem üşenirim

Kızlar bu biberon nasıl alan kullanan araştıran var mi?
Ben de bundan aldım, sağdığım sütü verirken falan lazım olursa diye, tabi inşallah sütümüz olursa ☺️ ben 3ay önce 94e almışım baktım şimdi, çok artmamış gibi alacaksan biran önce al bence canım

Back
X