2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim bende kan ignelerimi dün bitirdim. 8,9 dan 11.1 e yüksekmiş kan degerim. Yukselmezse banada o kan serumundan verecek doktor. İlk onu verecekti alerjik reaksiyon olur diye igneleri deneyelim ise yarama ise kan serumu veririz dedi. Daha fazla kana ihtiyacim var sanki hic halim yok halen.
11.1 kötü bir değer değil canım, bence güzel gibi dueuyor. Ben de en azından 11 küsürle girebilirsem ameliyata çok iyi olur...

Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Canım benim iki arkadaşım da daha yeni plasenta previa sezeryanı oldu. İkisi de sağlıklı hiçbir sorun da yaşamadılar. Merak etme su gibi geçecek her şey sorunsuz ❤️

Selam kızlar, kontrolümüz çok güzel geçti maşallah. Nst de sancı yok,2600 gram 48 cm olmuş Alina. Suyu , serviks uzunluğu vs hersey yolunda. 24 ocakta bir kontrol daha var sonra 2 subatta doğum Allah' in izniyle.
Doktora kalsa 4-5 şubata kadar bekleyecek ama dedim hocam bende artık dayanacak güç kalmadi 🤭 neyse umarım o güne kadar bekler ,hayırlısı.
2 subatcilar çoğalıyor masaAllah😍 bizim de 2 şubat kismetse❤

11.1 kötü bir değer değil canım, bence güzel gibi dueuyor. Ben de en azından 11 küsürle girebilirsem ameliyata çok iyi olur...
Canim sidefer diye kan ilaci kullaniyorum. Her sabah limonlu pekmez icmeye basladim. İgneler o kdr canimi yaktiki birdaha olmak istemiyorum. Süt icmeyi biraktim kansizlik yapiyor diye. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kan serumundan sonra yükselir kesin benim arkadasim almisti o serumu kendime geldim demişti. Ona alerjik reaksiyon gosterdi vucudu kasindi kabardi sonra bir igne yaptilar düzeldi. Kaşıntin olursa hemen doktorunla irtibata gec mutlaka. Ama faydasinida cok gördü dedigim gibi.

Canim sidefer diye kan ilaci kullaniyorum. Her sabah limonlu pekmez icmeye basladim. İgneler o kdr canimi yaktiki birdaha olmak istemiyorum. Süt icmeyi biraktim kansizlik yapiyor diye. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kan serumundan sonra yükselir kesin benim arkadasim almisti o serumu kendime geldim demişti. Ona alerjik reaksiyon gosterdi vucudu kasindi kabardi sonra bir igne yaptilar düzeldi. Kaşıntin olursa hemen doktorunla irtibata gec mutlaka. Ama faydasinida cok gördü dedigim gibi.
Arkadaşın da hamile miydi canım aldığında? Üfffff hiç istemezdim vücuduma yabancı madde sokmak kalmış 3,5 haftam :( kuruntular geçmiyor içimden :(

Okudukça ben de aynı şeyi düşünüyordum. Demek ki benimkinin de acelesi varmış. Bir de bizim beklenen 19 şubat. Daha epey var yani bu ne hız :/ Bir sürü iğne, ilaç, serum... Şimdi yeni serum taktılar. 4-5 hafta daha durur inşallah
Valla bana ek önlemde alınmadı. Sadece günde bir fitil o kadar. 29 haftadan beri yavrum Allaha emanet duruyor içeride.. sana gene önlem alınmış korkma Allah büyük vaktini bekler inşallah o 🙏

Ben de gittim bugün kızlar, çok şükür her şey yolunda, daha dönmemiş kızım, 38e kadar yolu var dedi, dönmese de sezaryen olacağı için sıkıntı yok dedi, nstde sancı 10un üstüne çıkmadı, şimdilik verdiği tarih 2 Şubat'ı bekler dedi, bakalım hayırlısı inşallah böyle devam eder 🥰🧿
1 Şubat günü çekirdek alıp gruba giricem 😂😂😂 ertesi günü full doğum

Ağrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.
Doğum olur mu hazırlık geleyim dedim bir bakalım sen yine de hazırlıklı gel dedi.
Eşim gelecek 1 saate onunla gideriz.
Şuan 3.5 atmaya başladım kesin yine yatış yapılacak ya.
Bir isyan da ben çıkartacağım artık 😢
E ben bu sancıları hep tek çekiyorum evde. Her nst de doktor oh oh gene sancılar diyor ama nerde bu önlemler yatışlar ben anlamıyorum vallahi delircem. O kadar erken doğum riskiyle karşılaştım kendimle bir burda, birtek doktorum beni Önlemsiz sap gibi eve gönderiyor. Varya ben eğer bu ara doğurursam doktora çok pis olay çıkarırım inşallah öyle şeyler yaşamam da gerek kalmaz. 😔

Ayyy ne kadar çok 2 Şubat oldu, 1 Şubat gecesi uyuyamayız resmen burada sabahlarız 😂😂😂😂
Demi ya bende diuroum zaten uyuyamıyorum bu kez heyecandan uyuyamam heralde💙ay inşallah durur miniklerimiz 2 şubata kadar

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnsallah sıkıntısız geçer 36 ya kadar. Olasılıklardan bahsetmiştir doktorunuz rahim alınmaya kadar gitmez insallah. Çoğu kişide oluyor ve kolay atlatıyorlar ameliyatlarını
amin canım Ins doktoruma güvenmekten başka birşey gelmiyor elimden Ins bebeğimde kuvezde kalmaz🙏

Back
X