2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla ben 80 kiloyum şuan 60 la hamile kaldım. Bakınca 20 kilo çok tabi ama kimse de inanmıyor 80 oluşuma 😂 top gibi önde göbeğim var ve o kadar kilo almaya yüzüm gözüm hiç şişmedi. Kızımda çok şişmişti. Ağzım burnum hokka gibi yerinde duruyor ben anlamadım bu 20 kiloyu neremde saklıyorum ben 😂
Bu aynı ben kızımda 44le hamile kaldım 22 kilo aldım 66 ydım doğumda ama yuzum gözüm burnum bacagım heryerim aşırı şişti gören bunun ben olduguma inanamıyordu.
Bu hamileliği de 49la başladım 63üm bugun ve arkadan gören hamile degil gibisin diyo hiçbiryerim şişmedi sadece göbegim var

Simdi kizlar 2 takim pijama , emzirme sutyeni , 2 alt çamaşır, terlik , kucuk havlu, 2 corap, 1 patik , elektrikli mak , bir tane hirka , göğüs kalkani , depend koydum kendime.
Bebise bez ,islak mendil, 10lu hastane cikisi, 5 li.hastanr cikisi, 1 yenidoğan seti, agiz mendili , elyaf kundak, carsaf küçük, nohut battaniye koydum. Alt acma kullan at degilde normal kumasdan vardi onu koydum. Eksik var mi ki?
Ben pişik kremi de koycam canim olmadan surerim diyorum çünkü olduktan sonra daha cok sıkıntı oluyormus cunku

Kızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an
Ciger gelistirici falan yaparlar. İyiki gitmissin canim. Bende her uyudugumda ya suyum geliyor ya karnimda bebek hareketleri korkumc derecede oluyor devamli doguruyom her uykuda ruyamda. Kac haftaliksin sen. Rabbim saglicakla aldirsin hepimize insaAllah🤲🤲🤲🤲🤲

Olsun kız dediğin biraz kokoş olur 😃☺️ alışır eşin de 😃 Kızımın ilk mayosu leoparlıydı çok tatlıydı ♥️☺️ Ama ben saç bandını çok sevmiyorum ,kızımda bunaltır, başını sıkar diye pek takmadım.
Ben tatile gidersek alırım mayo bebise🤗 ben cogu şeyi heves edip alıyorum kullanirmiyim bilmem🤣 cok heves ettim foto cekcem bunlarla kiyafetlerine uygun aldim😅

Valla ben 80 kiloyum şuan 60 la hamile kaldım. Bakınca 20 kilo çok tabi ama kimse de inanmıyor 80 oluşuma 😂 top gibi önde göbeğim var ve o kadar kilo almaya yüzüm gözüm hiç şişmedi. Kızımda çok şişmişti. Ağzım burnum hokka gibi yerinde duruyor ben anlamadım bu 20 kiloyu neremde saklıyorum ben 😂
79la basladim 83 kiloyum. Yuzum gozumde sismedi. Digerlerinde 15kilo almistim ikisindede. Bunda cok sukur her gittigimde bebek kilo almis oluyor🧿ben ayni duruyorum. Cok hastalik cektik stresli gecti ondanmi bilmiyorum bilincli yaptigim birsey yok yani. Esim yine hastalandi korkuyorum su son anlarimda colukcocuk yine basa dönmekten😔

Kiz bi de benim ilk ne gelecek basa bilemiyorum tarihte belli olmayınca her sey belirsiz oluyor belirsizlik icinde sanki ben dogum yapmayacakmisim gibi gunlerim geciyor foruma girince aklim başıma geliyor🤣🤣
Sen bize tutun birakma bi yerden çıkarırız bu bebeleri bende unutmak istiyorum ya valla sevindirik gibi herkesle konuşasım geliyor sürekli bebekten bahsetmek istiyorum sonra diyorum bikacaksın başka şeylere yogunlas şimdilik 😬

Doğunca ve hatta onunla zaman geçirdikçe çok seveceksin canım. Şu anda bence çok olağan ben de evdeki kızıma bakıp bebeği o kadar sevebilecek miyim diyorum şu anda aklım almıyor o kadar seveceğimi ama biliyorum ki zamanla ikisini de aynı sevicez büyüğü sevdiğin kadar seveceksin. Bunun için kendini suçlama.
Sizin de ilk cocugunuza karsi duygulariniz selale oldu mu? 3 haftadir evdeyiz, hep bi fizikse temas icindeyiz, eskiye nazaran cok daha sabirliyim, toleransliyim, sevgi doluyum. Tum gun birlikte oldugumuz halde alsam uyuyunca ozluyorum.
Canim yaşadıklarından sonra böyle bir süreci yaşaman cok normal bunun farkinda olman gayet iyi bir durum senin için mücadele edebilirsin duygularınla.
Istersen bos bir kağıt ,kalem alip duygularını,endişelerini yaz sonrasinda bebişle ilgili düşüncelerini yaz ve elini karnına koyarak yap. Inşallah sag salim kucağına alinca bebisi bunlari unutacaksin. Hazirliklara odaklanmak icin liste yapabilirsin gördüğün yere asabilirsin belki hazırlık yapmaya başladıkça rahatlarsin.
Bana oyle boyle bir hazirlik varmis gibi de gelmiyor. Neden anlamiyorum kafam cok rahat. Hastane cantami biraz hazirladim. Bebegin kiyafetlerini yikadim utuledim kaldirdim. Banyosu, sampuani tamam. Biri bez hediye etmisti, alt acma ve islak mendil soyledim internetten bugun yarin gelir. Kanguru ve bebek arabasi almadim ama bir yane sling aldim. Oyun halisi almaliyim.
Bende benzer rüyalar görüyorum bebeği unutuyorum rüyamda o hormonlarimjzjn etkisi ancak eğer kendinde böyle bir his olduğunu düşünüyorsan lohusaliktan önce bi psikoloğa gidebilirsin canım lohusalikta boyle şeyler ×2olarak geri dönüyor eşya vs bi ölçü mu bunun için bilmiyorum ama insan kendini daha iyi bilir boyle şeylerde büyümeden önlem alma yardım alma taraftariyim ben
Var psikologum. Haftaya randevu aldim. Onunla simdilik hep olumsuzluk dusunmememin olumlu etkisi uzerine konustuk ama heyecan hissetmememi hic konusmadik. Ancak o erkek oldugu icin anlayabilecek mi pek emin degilim.

Bugün depent ve göğüs pedim geldi . Nihayet valizi kapattim,doğuma giderken su ısıtıcısıni da ekleyeceğim umarım eksik yoktur.
Bende bugün tekrar açtım yerlestirdm bebek çantasını da alacağım yanıma sigmayanlari ona aktardım pijamalar aşırı burusmus ya

Kg dan konuşulmuş 12 kg da ben aldım ama sadece karnım var 1 aydır da sadece 1 kg aldım,ama biri bana dur desin lütfen, 2 gündür açıkmadığım halde sürekli birşeyler yiyorum sürekli elimde yiyecek, canım çekmediği halde tatlıda yemeye başladım 🙃 mutfağımız amerikan mutfak, oturma odasıyla bi arada, eşim bundan sonra salonda mı otursak demeye başladı 😂😂😂
Ben de 9 kg almışım şu ana kadar. Bugün anne kız waffle keyfi yaptık evde , madem çok kg almamışım diye kendimi ödüllendirdim 😃☺️ Eşim geçen gün sırtıma masaj yapıyordu, arkadan hiç hamile gibi durmuyorsun dedi, sadece sivri bir göbeğim var, erkek bebek hamileliği güzelmiş 🙈🤗 Bu sefer forma daha hızlı girerim sanırım zaten emzirmek kg da verdiriyor, emzirirken hep kg vermiştim 🥰

Arkadaşın da hamile miydi canım aldığında? Üfffff hiç istemezdim vücuduma yabancı madde sokmak kalmış 3,5 haftam :KK43: kuruntular geçmiyor içimden :KK43:
Canım hiç korkma bende aynı senin gibi korkuyordum ama o demir takviyesini aldıktan sonra resmen hayatım değişti. Artık sürekli üşümüyorum sürekli halsizlik çekmiyorum. Resmen gözüm açıldı. Bebiş için vücutta demir deposu olacak ki oda faydalansın 🙏🙏🙏
Bana çok hızlı bir şekilde verdiler burada bir msj okumuştum çok yavaş veriliyor diye. Bilemiyorum benim en son ayarda sanırım 5dk bile sürmedi hızlı verilmesi lazım dediler bende doktoruma güvenip kendimi emanet ettim. Sende doktoruna güven 🥰

Hanimlar hergun 10 sayfa 10 sayfa yaziyorsunuz :) ben takip edemiyorum :) eminim kacirdigim cok sey var. umarim herkes cok iyidir, hersey yolundadir. Sevgiler.
😂😂😂 Ocak anneleri doğurdu hala bizden az konuşmuşlar, biz daha doğurmadık onlardan çok konuştuk.
Bugün kontroller vardı, hastane çantaları hazırlandı, doktorlara kızıldı, doğum tarihleri alındı vs derken buralar coştu ❤️🤗

Valla benim kız baştan beri 4-5 gün geriden geliyo, kaşarlar, tahin helvaları, ceviz badem, muz, portakal vs ne dendiyse yedim aylarca, hiç bi şey değişmedi, o yüzden pek inanmıyorum o olaya, çocuk ne olacaksa o oluyo, tabi herkesin bünyesine göre değişir mi bilemem, başlarda çok kafaya takıyordum ama doktorum beni o konuda çok rahatlattığı için hiç takmıyorum artık, 2300g 48cm olmuş, çok şükür sağlıklı olsunlar da yeter ki 🥰
Masallah ama boyu uzun olacak canım kızlar genelde daha minyon oluyor birde

Back
X