2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende bugün tekrar açtım yerlestirdm bebek çantasını da alacağım yanıma sigmayanlari ona aktardım pijamalar aşırı burusmus ya
Gelip gidip dolabini acıyorum tarifsiz mutluluk doluyor icim. Misssler gibi duruyor herseyi sanki bugun yikayip koymusum gibi odayi misss kokular sarıyor

Ben de 9 kg almışım şu ana kadar. Bugün anne kız waffle keyfi yaptık evde , madem çok kg almamışım diye kendimi ödüllendirdim 😃☺️ Eşim geçen gün sırtıma masaj yapıyordu, arkadan hiç hamile gibi durmuyorsun dedi, sadece sivri bir göbeğim var, erkek bebek hamileliği güzelmiş 🙈🤗 Bu sefer forma daha hızlı girerim sanırım zaten emzirmek kg da verdiriyor, emzirirken hep kg vermiştim 🥰
Maşallah canım🧿🧿 inşallah bende emzirirken veririm 🤔 bizimkiler şimdiden komposto sütlaç acıbadem kurabiyesi getiririz falan diyorlar

😂😂😂 Ocak anneleri doğurdu hala bizden az konuşmuşlar, biz daha doğurmadık onlardan çok konuştuk.
Bugün kontroller vardı, hastane çantaları hazırlandı, doktorlara kızıldı, doğum tarihleri alındı vs derken buralar coştu ❤️🤗
Bende farkettim bizim çenelerin maşallahı var ne konuşuyoruz valla😀😀ama bizim bebeler entrikali ya bi çoğumuzun ya ağrısı var ya sancisi erken doğum riski.. Diye diye geldik valla ocak ayına cok şükür 💚

😂😂😂 Ocak anneleri doğurdu hala bizden az konuşmuşlar, biz daha doğurmadık onlardan çok konuştuk.
Bugün kontroller vardı, hastane çantaları hazırlandı, doktorlara kızıldı, doğum tarihleri alındı vs derken buralar coştu ❤️🤗
Aynen bugun kontroller vardi neler oldu acaba. Gece okurum insaAllah daha okuyamadim.

Sen bize tutun birakma bi yerden çıkarırız bu bebeleri bende unutmak istiyorum ya valla sevindirik gibi herkesle konuşasım geliyor sürekli bebekten bahsetmek istiyorum sonra diyorum bikacaksın başka şeylere yogunlas şimdilik 😬
Stres yapsanda ayni yapmasanda bisi degismio sadece gunu zindan edioz sal gitsin🤣🤣

Aynen inanki benimde oyle. Yuruyemiyorum vajinama asiri baski yapiyor. İlk defa bu saate kaldi cocuklarimi anca doyuracam. Afedersin buyuk tuvaletimde bile korkuyorum bebek gelecekmis gibi agri oluyor. Allahim gelecek bu bebisler. Hareket olayini bilmiyordum ozaman her an hazirlikli olmamiz lazim. İki büklüm yuruyorum resmen. Esim niye oyle yuruyosun diyo. Anlatiyorum ama anliyomusunki adamm
Aynı canım işte 😞 tutabildiğimz kadar tutalım içimizde 🤷🏻‍♀️ Hazırlığın tam olsun aman ne olur ne olmaz. Elimiz ayağımıza dolanır o anda 🙁

Simdi kizlar 2 takim pijama , emzirme sutyeni , 2 alt çamaşır, terlik , kucuk havlu, 2 corap, 1 patik , elektrikli mak , bir tane hirka , göğüs kalkani , depend koydum kendime.
Bebise bez ,islak mendil, 10lu hastane cikisi, 5 li.hastanr cikisi, 1 yenidoğan seti, agiz mendili , elyaf kundak, carsaf küçük, nohut battaniye koydum. Alt acma kullan at degilde normal kumasdan vardi onu koydum. Eksik var mi ki?
Canım Maske alın yanınıza yedek diğer arkadaşlara hatirlatmis olayım

Aynı canım işte 😞 tutabildiğimz kadar tutalım içimizde 🤷🏻‍♀️ Hazırlığın tam olsun aman ne olur ne olmaz. Elimiz ayağımıza dolanır o anda 🙁
Hazir canim 7aylikken bitirdim hazirliklari. Kucuk oglan 8aylik dogdugu icin erkenden hazirladim ben herseyi

Stres yapsanda ayni yapmasanda bisi degismio sadece gunu zindan edioz sal gitsin🤣🤣
Ay dun gece eşimle konuşuyoruz şundan şundan korkuyorum diye anlattım anlattım uzun uzun ee yani diyor korkunca bunların olmasını engelleyecekmisin geçecek mi yani diyor 😂 aynı senin mantık bu arada ben kizmazsan mühendis kafasi diyorum böyle yorumlarına sende yapınca tam oldu şimdi esimde muhendis1😂😂

Dün nstdeyken yanimda nstye bagli bayan dogum icin gelmis. Annem benden daha heyecanli pantulunu ters giymis cepleri önde fermuar arkada o sekilde gezdi hastaneyi diyor☺️ Allahim dedim keske bende su an dogum icin gelmis olsaydim

Ay dun gece eşimle konuşuyoruz şundan şundan korkuyorum diye anlattım anlattım uzun uzun ee yani diyor korkunca bunların olmasını engelleyecekmisin geçecek mi yani diyor 😂 aynı senin mantık bu arada ben kizmazsan mühendis kafasi diyorum böyle yorumlarına sende yapınca tam oldu şimdi esimde muhendis1😂😂
Haha😂😂 benim esim benim bilmem kac katim düşün iste o da muhendis🤣🤣 sayisal kafa mantigi canim ya ama ben hukuk da okudugum icin biraz daha dusuncem esime gore daha hafif oluyor😂😂senin eş de benim eş gibiyse😂😂 bana dioki normal dogurursun ne olcak alla alla millet nasil doguruyor bilmem ne kendi dogurmayacak ya😂😂😂

Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Kurban oldugum Rabbim mucizesini gostersin rahminin alinmasina gerek kalmadan ummadigin kadar rahat gecsin dogumun insaAllah cok gecmis olsun. Guzel haberlerini duymakta nasip olsun 🤲

CNım hiç 2. Bir doktora göründü. Mü.
Hayır ya doktorum aslında en iyilerden profesör hastane desen öyle. Gidecek başka doktor aklıma gelmedi. Yani nerden geldiniz deseler prof Dr m.u desem hayırdır bende ne işin var derler baya başarılı bi doktor çünkü. Ama pişman oldum geç kaldım başka doktora görünmek için keşke en başında görünseydim

Kişiye bağlı ben kızımda 85 ile doğuma girdim 5. Gün muayenesinde 67 kiloydum 😎18 kilo vermiştim yani 🤩 ama ablam ilk kızında -3 kilo vermişti sadece yani kişiye göre değişiyor gerçekten
İkisindede bir hafta icinde 15kilo kendiliginden gitti eski kiloma dönmüstüm

Back
X