• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursun
Oylemi canim bilmiyordum. İnşaallah işe yarar bakalım acimaya başladı benim bu hafta artik göğüs ve göğüs ucum.

Yok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinsten
Ben bundan önce dogurcam bak görürsünüz diyor. Hamile gibi ayilip bayiliyor kadin 😂 genc kayinna güc kayinna diye boşa dememisler kadin hakkini veriyor.
Gecen gece ambulans aramislar ben huyunu bildigim icin hic inanmiyorum artik. Yeminlen gelen ambulansci telefonda öyle bi konustunuzki kalp krizi diye geldik senin birseyin yok teyze dedi oğlan. Gittiler 😂😂 doktora gidiyor hicbirsey cikmiyor. Kayinpederle kavga ediyor bunlar anlamiyor diye. Adam ankaralara eletiyor yine birdey cikmiyor. Hasta birini gorunce oda hastalaniyor cok tuhaf gercekten cok degisik bir insan 🤷

Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz 🥲 emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin ❣️
Maşallah 🧿Hayirli olsun bebişin cnm sağlıkla büyüt inşallah 🤲utrason aynimi çıktı cnm kilosu bebişin musait olduğunda yazarsin cnm

Sağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Canım bdv de bikaç kişi var düşünmeden anlamadan direk yorum yapıyorlar.

13 senelik üyeyim ordaki konularıda ara ara takip ediyorum ama canım sıkkın olsa bile sırf canımı daha çok sıkıcaklar diye konu açmak istemem.

Sen ne hissedersin umurlarında değil zaten bir süre sonra kendi aralarında makara konusu oluyor. Çok yardımcı olan kişilerde var ama haklarını yemiyim.

Hiç canını sıkma en iyi sen tanıyorsun eşini bende okudum o yorumu sen olanı anlatmışsın başka yerlere çekilmiş iyi olmana çok sevindim🌸🥰

Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz 🥲 emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin ❣️
Canıııııımmmmm Allah’ım bağışlasın maşallah🧿🧿🧿

Ayy allahim bol bol kokla içine çek kokusunu çok şükür sağ salim kavuştunuz ayrıntıları bekliyoruz toparlanınca🥰😊😊

Bende olmadigi kesin bence ama son da bende olmasin cok amin🙏
Seninkiyle benim ki çok rahat olacaklar heralde , hiç gelmeye niyetleri yok🤣aman maşallah.
Canım bdv de bikaç kişi var düşünmeden anlamadan direk yorum yapıyorlar.

13 senelik üyeyim ordaki konularıda ara ara takip ediyorum ama canım sıkkın olsa bile sırf canımı daha çok sıkıcaklar diye konu açmak istemem.

Sen ne hissedersin umurlarında değil zaten bir süre sonra kendi aralarında makara konusu oluyor. Çok yardımcı olan kişilerde var ama haklarını yemiyim.

Hiç canını sıkma en iyi sen tanıyorsun eşini bende okudum o yorumu sen olanı anlatmışsın başka yerlere çekilmiş iyi olmana çok sevindim🌸🥰
Evet cnm çok haklısın. Empati yapmadan yorum yapıyorlar, cok acımasız. Sanal ortam olduğu için insanlar rahat.
Çok teşekkür ediyorum 🥰💕

Ayyy canımmm çok duygulandım yaaa 😢
Şükürler olsun çok sevindimm .. bak 3 kilo maşallah tosuncuk küveze girmez demiştik😍 emme reflekside zamanla oturur 😊 kesiksiz normal kolay doğum bize de nasip olur insallah🥰 bosuna ağladın gördünmü😍

OLmuyor iste. Ankaradan geleli supurge calismadi😔 cocuklar elinde yiyor hep gezinerek. Devamli peslerinde dolanip toplamama aliskinlar. Yapmayin goremiyorum desemde karinlari doysun diye ses etmiyorum. Tuvalet banyo hassas noktam zaten haftada iki ovardim. Mutfak hele her pazar kaldirirdim. Hastalik gibi bisey benimki. Allah akil versin. İkinci oglum sirf bu sebepten sekiz aylik dogdu. Evi bok goturse kalkmicam dedim 15gun bence iyi bile dayandim 🤷
Eşine yaptırsaydin keşke cnm

Ay canım gözünüz aydın ya🥰🥰🥰 maşallah kilosu çok çok iyi haftana göre şükür🧿

Back
X