• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz 🥲 emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin ❣️
Çok şükür gözün aydın canım🥰

D
Kiz dur seninle günümüz aynı az daha dursunlar. Ben P Poouh a taktım kafayı onun doğurması lazim🤭🤭
Dayanamayrummm dayaaanaaamayrummmmm gelsin artık.
Hic unutmuyorum doguma gittigim gunun gecesi oglumla konustum evi temizledim hersey hazir gel artik oglum lutfen diye. Agrim bile yoktu. Banyomu yaptim kuran okudum namazimi kildim yattim sabahina suyum gelmisti.

Ayy canm ben de merak içinde bekliyorummm😍
Eşim sürekli soruyor nasılsın diye🤣 bi anım bi anımı tutmuyor🤣 insallah hayırlısıyla kolay doğum yaparız🥰
Yaa içimden bir his daha sana var gibi diyor canisi 😃amin amin cnm hepimizde kolayca doğururuz inşallah ❣
Çok teeesssüflerimi sunuyorum son sıraya koymussun beni :olamaz:
Bacim biraz daha dursun😍 kiz bebişin yoksa seni ilk siralara koyardim😁biliyorum senin hen doğurmak istediğini 😉😘

Kiz dur seninle günümüz aynı az daha dursunlar. Ben P Poouh a taktım kafayı onun doğurması lazim🤭🤭
Ay inşallah ya takin kafayı bana doğurma enerjisi gönderin buradan alayım nolur 😂 her biseyim hazır bi Ütü yapacagim birde carsamba kendime temizlik sözü verdim kendi başıma doya doya temizlik yapacağım o gün deneyeceğim bakalim doğacak mi 😂😂

Yaa içimden bir his daha sana var gibi diyor canisi 😃amin amin cnm hepimizde kolayca doğururuz inşallah ❣

Bacim biraz daha dursun😍 kiz bebişin yoksa seni ilk siralara koyardim😁biliyorum senin hen doğurmak istediğini 😉😘
Durmasin gelsin galan cok yahşi agrim var hadi insaAllah gelir belki bu gece :skandal:

Yaaa gerçektenmi canım😂 ya süre uzadıkça stresimde artıyor 😂 bi yandan hiiiiç hazır değilim. Hastanede kararsısız. Artık anlık ne gelişirse 🤭 insallah hakkımızdan hayırlısı olsun

A
Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz 🥲 emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin ❣️
Ah kuzum Allah analı babalı büyütsün msi gibidir o şimdi darısı hepimize inşallah 😍😍🤲🏻🤲🏻

Amin amin cnm benim sağlıkla kucağımiza alip mis kokularını içimize çekelim inşallah 🤲💗
Amin cnm amin inşallah

Diyip yarin dogururmuş 😂
Haha 🤣
Kolay kolay doğmaz daha dedi doktor ama belli de olmaz🤣🤣
D

Dayanamayrummm dayaaanaaamayrummmmm gelsin artık.
Hic unutmuyorum doguma gittigim gunun gecesi oglumla konustum evi temizledim hersey hazir gel artik oglum lutfen diye. Agrim bile yoktu. Banyomu yaptim kuran okudum namazimi kildim yattim sabahina suyum gelmisti.
🤣Sen yine bu kadar tuttun ya buna şükür ilk ikisi daha erkendi sanki.
Ay inşallah ya takin kafayı bana doğurma enerjisi gönderin buradan alayım nolur 😂 her biseyim hazır bi Ütü yapacagim birde carsamba kendime temizlik sözü verdim kendi başıma doya doya temizlik yapacağım o gün deneyeceğim bakalim doğacak mi 😂😂
Hii daha işin bitmemis senin dur o zman beklesin 1 hafta daha🤣

Sağlıkla büyütün inşallah :KK68:

Geliyorlar patır patır bizimkiler ne güzel , heyecan yaptım ben de :rolleyes:

Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz 🥲 emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin

Ahhhhh canım yaaaa çok duygulandım 🥲 maşallah anne oğul size 🧿🧿🧿 3 kat kordonu nasıl dolamış boynuna kerata 😃☺️ Neyseki sağlıklı bir şekilde aldın kucağına 🥰 Dinlen bol bol sonra ayrıntıları yazarsın 😘

Allah analı babalı büyütsün ya ♥️

Durmasin gelsin galan cok yahşi agrim var hadi insaAllah gelir belki bu gece :skandal:
Ozaman duaya başlayalım cnm😍 senin için bu gece sağlıkla gelsin prenses hanim
Kiz sen dur daha ben sirami vermem banane🤣🤣
Yok bebeğim sıranı almayiyim senin ozaman 🤣ama benimkide oğluşda belli olmaz yani bu hafta yine kontrol var bakalim ne diyecek ebemiz😆
Yaaa gerçektenmi canım😂 ya süre uzadıkça stresimde artıyor 😂 bi yandan hiiiiç hazır değilim. Hastanede kararsısız. Artık anlık ne gelişirse 🤭 insallah hakkımızdan hayırlısı olsun
Amin cnm hayirlisi nezaman ise ozaman olsun bende heyecan ve stres bir arada
Hastaneyide karar versin cnm ona göre gidersin

kahvesiz kahvesiz
Gözün aydın canım😍😍 masallah sana Allah'ım analı babalı büyütsün size bağışlasın insallah canim benim💖💖💖

Kizlar haftasonu temizliği yaptim, cantami hazirladim kapinin önüne koydum, vucut temizliği yaptim simdide son cüzümu okudum insallah hatim de bitti.oglusum gelirse hazirim bende.
Tabi gönlüm 1 hafta daha beklemesi yönündeki, nst de de hic sanci çıkmadı beklicek sanirim.

Back
X