• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana😃
Benimde o kadar indi ki göbek deliğim yere bakıyor resmen

Cok sanslisin bence kiymetini bil basinda olmicak biz napalim 😂 tabi canim kilif bulmus vermesine de yani sacma verdim de cesur ol canimi yee ama yok kivirttirirlar illa ki 🤷🏻‍♀️ Bosverrr yeri daha guzel seylerle dolsun insallah bu sefer ders olur sen saklarsin 🥰

Kesinlikle 😎🤣🤣

Ben asıl şeyi merak ettim, o uça uça gidiyo da acaba yurt dışındaki gelin de seviniyor mudur kv geliyo diye 🤭

O kaynım 34 yaşında ama bekar 😀
23 yaşında ki kaynım ile gidecekler
Gelirken bi kaç içeriği temiz mama isterim dedim
Ben gittim maman kaldı dedi, küçük kaynım biz almayız ya siz parasını verirsiniz ya da anime söyleyin o alsın dedi 😆😆😆

Kötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Canim gecmis olsun ins bebisin biran once iyileşecek ve yaninda olacak icini ferah tut desemde annesin sen en azından sakin kalmaya calis lutfen.acaba kızında mi sizle kalsa birbirinize destek olurdunuz🤔aklin onda da kalmamis olurdu.

Kesinlikle cnm.hele bide mama yiyirosa su çok önlenmeli ağzını temizliyor.yoksa pamukçuk oluyu bebişler.
Zaten bizde bir biberon vermiyoruz bir damla veriyoruz o da bebişlere yetiyo.
Kızlar su vermek hakkında şunu okumuştum hani zaten siz fazla vermiyorsunuzdur da fazla verilince vücudundaki su-tuz dengesini bozduğumuzdan bebekler şoka girebiliyorlarmış yani böbrek yetmezliği yoğunbakım ihtiyacı oluşabilir o kadar basit bir konu değil yani . Bir çay kaşığını geçmeyelim bence illa vereceksek.

Ben bugun dra gittim. Canim doktorum benim son ayimda kendine sonunda bir ultrson cihazi almis :eek: (yuh yani, 3 paralik bir sey almislar, goruntuyu tablete aktariyor, yani bunca saman neden alinmaz! Neyse konumuz bu degil) 1,5 haft sonra terme gidiyorsun artik o zamandan sonra olan dogum zamaninda sayilacak dedi. O zaman dank etti bana iyice sona geldigim.

Bebisin kafasi asagidaymis, sorun degil artik zamani geliyor zaten, dogum pozisyonuna girmis dedi. Benim bir numara da hep dogum pozisyonundaydi, bu da oyle :) ama 1 numara 39+5te dogduydu, bunu da erken beklemiyorum. Dedigim gibi benim totemim sevgililer gunu ♥️

bugun minnosuma bir iki parca esya da aldim, cok guzel bir gun gecirdim :) artik yavasca dogum moduna girmis hissediyordum, markete gittikce buzluga atmalik urun aliyorum. Bugun stok yaptim azicik, yarin da pirinc, bakliyat stogu yapacagim :)

5kilo seker aldim. Normalde yilda 2 kilo seker kullanan aileyiz :) gelsin lohusa serbeti dedim, cidden canim cok serbet cekmeye basladi
Gebito bu mesajına çok sevindim. İlk defa bu kadar mutlu yansıdı yazdıkların. Kzıın nasıl yılbaşında mı söylediniz merak ettim

Kızlar doguma 24 gun kaldi diyor beni bi stres sardi belirsizlik beni yoruyor🤦‍♀️ ne olacağım hala belli degil 22 ocagi bekler miyim bilmiyorum ya anlamazsam ya evde dogum yaparsam korkuları sarıyor beni bugün 😟 birde simdi bebek bakımıyla ilgili videolar falan izledikce kitap okudukca hicbir sey bilmiyormusum ben nasil bakıcam sıkıntı yasar miyim endisesi sardi bugun psikolojim hic normal degil iyi hissetmiyorim moralim bozuluo hep kotu şeyler aklima geliyor melonkoliye bagladim😔

Sabah sancım hala gecmemisti canım doktor 1 serum verdi hafifletirse yollarım eve dedi. Bir işe yaramadı. Yatış verdi.
Gecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesin🤣🤣

Gecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesin🤣🤣
Anasına sancıları vere vere son gününe kadar duracak gibi geliyor bana artık :D.
Şu damar yolu olmasa ah ahh o beni zorluyor

Back
X