• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Demek hissettiklerin sancı cnm, senin açılman mi vardı ben kaçırmışım bide normal doğum mu olucak
Evet nst bağlıyken de aynı şekilde karnım toplanıp gevşiyordu ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum beraberinde. Onu hissettiğinde gel diyor işte. Bebek ters pozisyonda. O yüzden sezaryen olacak. İki hafta önce hastanede iki gün yattım, taburcu ederlerken hemşire nöbetçi doktora "Bir parmak açıklığı var" demişti
Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde yatışım oldu. Salı günü perinatoloji doktoru gelip kontrol edecek doğum kararı ona göre verilcek. Sezeryan derse çarşamba günü yapılıcak normal doğum derse geldiği gün söyleyecek bakalım neler olucak
Allah kolaylık versin. En hayırlı şekilde be zamanda sağlıkla gelir inşallah

İnsallah canım aminn sağlıkla kavusun yavrularınıza . Tabi ya cok zordur haftalarınızda ilerledi artık. Ben artık son zamanlarda isyan etmiştim ne oturup kalkabiliyodum ne de yatabiliyodum. Yatmak tam işkenceydi hele ki.
Az kaldı 🙏🏻
Evet hersey çok zor artık.
11 günüm kaldı artık,belki kendi gelmeye kalır diye dua etmiyor değilim 🤭🤪
Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde yatışım oldu. Salı günü perinatoloji doktoru gelip kontrol edecek doğum kararı ona göre verilcek. Sezeryan derse çarşamba günü yapılıcak normal doğum derse geldiği gün söyleyecek bakalım neler olucak
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Zaten doğum vaktin gelmiş artık,sağlıkla kavuşun.

Hayır hayır , hiç aklına onu getirme 4 5 hafta değil ki gerilik 2 haftanın çok önemi yok.
Günde iki muz, bardak süt bide portakal 2 haftada 600 gram aldırmışti bizde. Dene bence faydası olur illaki.

Dün yani 37+0 da 3070 gramdı.
Canım muzlu sütün içine Trabzon hurması katına da bebeğe kilo yapıyor benim içtiğim hafta ile içmediğim hafta arası fark etmişti
Kızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükür 🙏 Allah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür 🙏 ☀️ Hepiniz kendinize iyi bakın ❤️
Musmutlu yaşların olsun canım ailece 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Hadi hayırlısı canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻

hiç kötü düşünme 26. haftadan beri bebeğimin başı bir hafta diğer tüm ölçümleri 2 hafta geriden geliyordu geçen salı günkü kontrolde tüm fark 3 güne inmişti kilo alımı da birden artmıştı 34+3 de 2300 çıkmıştı bundan sonrası icin doktor haftada 200 250 gr alır dedi 20 şubatta doğum olacaksa senin 3 kiloyu rahat gecer. Benim 36 haftada mecburi sezeryan olacak 2.500 u geçsin yeter diyorum🙏
sonradan benim başladı gerilik bu iyi değil diye yazıyo hep her yerde :( beyin gelişimi falan mı durdu acaba diye korkuyorm bende 2500 olsun yeter diyorum kilosu hiç önemli değil ama kafa çapında ki gerilik korkutuyor beni

Olmadı yaşadığınız yerde şehir hastanesi vs gibi gittiğiniz devlet hastanesi de varsa kadın doğum için oraya da bi danışın ben acilden giriş yaptım bugün kontrol amaçlı servise yatırdılar ciğer geliştirici yaptıcaklar salı günüde perinatoloji doktoru kontrol edip doğum için karar vericek bugün özelde ki doktorum direk pazartesiye alıcaö dedi bebek için bizim normalde
Ciğer gelişimi tamamlanmamış mı peki 38. Haftada neden iğne yaptılar ki

Kızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükür 🙏 Allah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür 🙏 ☀️ Hepiniz kendinize iyi bakın ❤️
Çok sevindim cnm darısı diğer bekleyen annelerin başına🙏🏻😍o elleri yerim yaaa💙💙

Benim harekwtler azalmadı canım sadece eskisi kadar uzun sürmüyo ama daha sert 🤣 ben büyüdüm diyo beyefendi herhalde 😂😂 Belki poposunu falan yukarıya yaslıyosa ondan oluyodur belki.

Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından

Canım limonlu ıhlamur iç bol bol da su iç burun tıkanıklığı geçsin dr bana öyle demişti. Benim tıkanıklığımı burun bantı hafifletmişti biraz belki işe yarat. Öksürük için de kv pekmez iç dedi iyi geliyo baya.

Aynı aynı popoyu dayıyo yukarıya nefes aldırmıyo zıpırım 🤣🤣😍😍

Doğum günün kutlu olsun canım oğlunla kızınla musmutlu sağlıklı nice yıllara inşallah 🙏 valla çok duygulandım görünce pazartesiyi iple çekiyorum 🤩 😍😍

Canım bilemem henüz ama anlamaya çalılırım çok zordur durumun eminim ama üzülüp ağladıkça sütün azalır her fırsatta emzir ki toparlasın inşallah 🙏
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktı 🙈😂

Evet nst bağlıyken de aynı şekilde karnım toplanıp gevşiyordu ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum beraberinde. Onu hissettiğinde gel diyor işte. Bebek ters pozisyonda. O yüzden sezaryen olacak. İki hafta önce hastanede iki gün yattım, taburcu ederlerken hemşire nöbetçi doktora "Bir parmak açıklığı var" demişti

Allah kolaylık versin. En hayırlı şekilde be zamanda sağlıkla gelir inşallah
Amin inşallah canım

Kizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü 😑
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.

Kizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü 😑
AA çok geçmiş olsun cnm inşallah rahatlamışsındır. Taş düşürme doğum sancısı gibi oluyor diyorlar

Gittik canım. Nst'de sancı çıktı. Açılma artmış mı diye baktı, artmamış. O yüzden eve gönderdi. Su gelir, kanama olur, sancı olursa gel dedi. 36 dolduğu için artık durdurmayacaklarmış. Sorun şu ki ben sancıyı hissetmiyorum. Hissedersin diyor. Yani hissetmiyorum işte hissetmedim nst'de de sancı falan. Sadece karnım toplanıp gevşiyor bunu hissediyorum. Anlatamıyorum. Moralim çok bozuldu. Zaten açıklık kontrolünde ruhum çekiliyor. Gittiğime gideceğime pişman oldum
Sancıyı hissetmiyorsan kadılmayı takip edeceksin o zaman canım mecbur. Aralıkları kısa olunca hemen gidersin artık
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktı 🙈😂
🤣🤣 olsun tatlım en kısa zamanda toparlanırsın inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun canım kardeşimden biliyorum biraz rahatlamışsındır ama artık.

Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var :D

Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var :KK70:
Geçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın

Evet söylediklerinin hepsi geçiyor zamanla 😬
Hadi inşallah 😅
Geçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın
Ah inşallah
Yürüyorum canım hastaneye giderken de yürüme mesafesi oluyor inince.
Çabucak toparlanırım inşallah

Back
X