• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun 😅 şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen

Tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim ☺️
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum 🤔

Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu 😅

Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte ☺️

Yaa hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah 😍😍😍😍 böyle doğum yaptım mesajlarını okuyunca, bana çok bı kolay geliyo doğ, gidip pıt diye doğurmuşsun ne güzel 😂 maşallah valla 🌺🌺🌺

Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükür 🙏 çok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla 🤗

Sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek::nazar:

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen

Çabuk düzelir umarım , en büyük korkum , hiç de bilmiyorum ne yapmak gerekir :KK43:

Gözünüz aydın :KK68::anne:

Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükür 🙏 çok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla 🤗

Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun 😅 şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz

Kızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🧿🥰🥰

Sağlıkla büyüsün inşallah minik 🙂 Doğmadan önce ultrasyonda kilosu kaç çıkıyordu birde kaç haftalık küçüklük vardı sizin acaba

KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfenne
Nette video gördüm ayva çekirdeği zararsız bekletip sürülüyor ben doğum yapamdim etkili yazıyor hep saklıyorum çekirdekleri deniycem inşallah

Kızlar bende mart 20 civarı doğumum sezeryanla olucak dedi doktor sezeryan olanlar bana bilgi verebilir mi biraz acı nasıl ağrı depend lazım mi pjama tkm goturcektim 3 tane şimdi bire düşürdüm iki gecelik koycam fikre ihtiyacım var korkmak değil de hafifçe heyecan endişe var

Garmastan pomad var direk göğüs ucu yarası için.en etkili Krem o .yalnız emzirmeden önce yıkamanız gerekiyor .o kremi şurup kalkan takarsaniz çok çabuk toparlar

Kızlar bende mart 20 civarı doğumum sezeryanla olucak dedi doktor sezeryan olanlar bana bilgi verebilir mi biraz acı nasıl ağrı depend lazım mi pjama tkm goturcektim 3 tane şimdi bire düşürdüm iki gecelik koycam fikre ihtiyacım var korkmak değil de hafifçe heyecan endişe var
Canım acı bünye ile ilgili. Ben depend götürmemiştim ilk doğum da kanamam çok olmamıştı senin farklı olabilir. O cehaletle tek pijama ile gitmiştim tertemiz kalmıştım 😂🙈 şimdi 2 gecelik bşr pijama takımı birde hastaneden çıkarken giyeceğim takım koydum bakmalı belki de yine üstüm temiz kalır 🤷‍♀️ yani her şey senin yapıla ilgili ilk doğumda insan bilemiyor tabi. Sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏻

Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah 😍

gözünüz aydın, sağlıcakla büyütün 🤗 bebeğimize ne almalıyız konusunda garmastan diye bi kremden bahsetmişlerdi araştırın isterseniz

Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah bian önce geçer sıkıntın

Back
X