biliyorum o caresizligi ve uzgunum ama aylar surecek. Lutfen yanlis anlamayin beni. Benim cocuklarim da uykusuz oluyor oradan biliyorum

o nedenle daha uzun sure size yardimci olabilecegini dusundugum urun tavsiye ediyorum.
Benim bir numara geceleri uyanir, 3 saat uyanik kalirdi. Ben onu saatlercr ayahimda sallardim uyusun diye. Yorgunluk. Sinir. Simdi ikinci cocukta kabullendim, bizim cocuklarimiz desteksiz uyumuyor, o nedenle bebegin uyumasina faydali olabilecegini dusundugum sallayan, titresen, hareket eden her minvalde urunu aldim. Bi birinde bi birinde uyuyor. Bir gun bir yastikta guzece uyurken ertesi gun onda sik sik uyanir oluyor baska yatakta yatiriyorum misal. Ya da sabah 5e kadar besiginde uyuyor 5ten sonra sik sik uyanir oluyor ana kucaginda devam ediyor.
Bu arada mahallenin en mutlu bebegi kitabinin yazari cocuk doktorunun uretip sattigi bir besik var. o besik de bebegi salliyor. Ben ilk cocugumda o kitaptan cok fayda gormustum o nedenle sallamanin da kotu bir sey olmadigini dusunuyorum.