2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?

Günaydın hayırlı Kandiller hanımlar.
Benim kız emzikten de biberondan da tiksiniyor. İkidir akşamları doymadığını hissettiğimde mama hazırladım mümkün değil içiremedim. Emzik ağzına deyince öğürüyor sütü tükürüyor. Çok şükür mamaya ihtiyacı yok ama gece daha rahat uyur diye düşünmüştüm. Büyük oğlum çok emmedi,lıkır lıkır içerdi mamayı. Küçük oğlum sürekli emdi ama gerektiğinde mama da verdim hiç reddetmedi. Bu minik kız elden ayrı çıktı 🤭

Çok teskler cnm🙏🏼💫Ankarada medikalpark a gidiyorum ben.. Bülent yirci dr'umun ismi.
Selamlar, canm bende 5-6 haftalık hamileyim. Medikal park keçiörende Bülent hocayı çok duydum burda doğum paketi istiyorum ama Bülent hoca nasıl memnun musn? normal doğum yanlısı mı? iletişimi nasıl? Bilgi verirseniz çok sevinirim :dua:

Amin inşallah

Hayaller hayaller. Ys bunlar bizi uyutur kendi uyumaz. Bizi emziğe alıştırır kendi yine alışmaz. Adamı suya götürüp susuz getirirler

Öyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonunda
Valla öyle cnm ya su sıra depresyona gircem sanki ya bunaldım iyice, eşim de bitti lohusalık ne depresyonu diyor 😆

Korkma cnm stres sütünü azaltır sen düzgün şekilde boş bol emzir emzirdikçe sütüm artacak de kendi kendine

Allaha tevekkul ettim, gelir insallah🙏

Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?

Emzirme danismani bana anne sutu kolay kolay mikrop beslemez kalani dolaba koyup gerektiginde tekrar isitabilirsin demisti ayni gun icinde, benmari usulu

Valla öyle cnm ya su sıra depresyona gircem sanki ya bunaldım iyice, eşim de bitti lohusalık ne depresyonu diyor 😆
Bence bizim depresyona girme hakkımız doğumdan itibaren bitti. Yani vakit bulursak gireriz belki. Ben kahvaltı yapamadım mesela, ayakta poğaça yedim

Bence bizim depresyona girme hakkımız doğumdan itibaren bitti. Yani vakit bulursak gireriz belki. Ben kahvaltı yapamadım mesela, ayakta poğaça yedim
Bizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydık😂 şansunı fazla zorluyosun, şu anda önümde taş olsa aceleden onu da yerim dedim

Bende dün öyleydim, annem geldi sağolsun baktı da sıcak çay içebildim bu sabah

Bizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydık😂 şansunı fazla zorluyosun, şu anda önümde taş olsa aceleden onu da yerim dedim
Valla öyle beraber kahvaltı yapmak bile cok zor oldu artık

Peki o doyduğunu anlayıp emzigi verince napıyor cnm ise yarıyor mu emzik
Evt alıyor emziği onan işe yarıyor yani. Yorulduğu zaman onunda atıyor. Tekrar ağlamaya başladığı zaman veriyorum kısa süre de olsa sakinlestiriyor

Veracım benim kızım da bugün 2 gün oldu kaka yapmadı, sıkıntınız geçti mi sizin, biraz araştırdım normalmiş aslında ama burda 5 6 kez kaka yapanları okuyunca bizimki niye yapmıyor diye düşünüp duruyorum. Huzursuzluğu yok aslında, karnı da doyuyor, uykusu falan iyi çok şükür, ama kaka konusu aklımı çok kurcalıyor
2 gün çok çok çok normal tek emziriyorsan. Anne sütünü bağırsaklar tamamen sindirdigi için 10güne kadar normal görülüyor.

Bizimki halen yapmadı, İnan 10günü de geçti sanırım. Karın masajı yapıyorum yağ ile, zeytinyağı denedim poposuna, gazını alttan rahat çıkarıyor ama kaka halen yok 🙊
Rahatsızlığı da yok dediğin gibi güzel emiyor, uyuyor ama ara ara sıkıyor kendini çok fazla. bence bizimki artık normali geçti. Arkadaşım doktorda çalışıyor, o bugün bir şey getirecek onu deneyecm artık.

Yok estağfurullah ne yanlış anlaması. Çok fazla yapıyor tuvaletini. Bez şiştikçe şişiyor. Ben kendimi onun yerine koyuyorum. Pedi değiştirmeden öyle sürekli yat kalk otur. İğrenç bir his. Ona da kıyamıyorum.

Aa bunu ilk defa duydum. Ekran görüntüsü alayım. Ay sonunda gideceğiz sorayım doktoruna. Sağ olasın

İlk bir ay pek önerilmiyor zaten. Çok da geç kalınmış değil bence. Benim annem de çok ısrarcı. Bibs denedik tutmadı. Şimdi Wee baby aldık onu deneyeceğiz ama ben de senin gibi çok tereddütlüyüm. Çocuğu kandırmak gibi geliyor, bir yandan meme reddi olursa diyorum, bir yandan bıraktırması zor. Sonra bir de diş-damak yapısını bozuyor diyorlar ne bileyim
Sor canım bi bende çünkü hepsini birden yaptırmaya kıyamıyorum verem aşısı bide ateş yapabilir

Ben. Fermuarli kundaklardan da kullaniyorum. Yeri geliyor battaniye ile kucuk bir sariyorum. Yani benim onuargim mi bilmiyorum ama benim cocugum kollari serbestken sirtustu uyumuyor, kisa surede uyaniyor. O nedenle ben sirt ustu yatiracagim zaman muhakkak o kollari bi kapatiyorum.
Bende yapıyorum ama sıpa bi şekilde kendini uyandırıyor

Bu resmen ben🤣
Sabahın köründe bebeği yerine sakince bırakıp parmak uçlarımla mutfağa koşup ne bulduysam ayakta yiyorum. Zaten 5 dk içinde ağlamış oluyor🤭

Bizde bugün yumurtamizi sıcak yiyebildik 🤣 çayım yarım kaldı ama olsun 🤣

Selam kızlar evde olduğumuz ve sıcak olduğu halde bebeğimin burnu tıkandı ama öyle böyle bir tıkanma değil hırlıyor resmen ne yapsam

Back
X