Herkese merhaba, benim bebeğim 22 şubatta dünyaya geldi…bugün dr kontrolümüz vardı aslında 28 günlük ama 1 ay bugün kabul ediliyormuş…doğum kilosu 3590 dı 3 gün kadar yenidoğan ünitesinde kalmak durumunda kaldı ne yazık ki o arada sütüm hiç gelmedi…o arada hiç istemememe rağmen mama verdiler o arada biberona alıştı hatta emzik bile vermişler

3. Gün bebeğimi alış evime gittim mamaya devam etmek durumunda kaldık…5. Günden itibaren 1.5 ml ile başlayan süt sağma çabam şu anda 15-20 gelmekte…bunun haricinde sabahtan akşama kadar emsin diye memedeyiz kalık biberonla mama da veriyorum 30 bazen 60 ml…aslında emiyor gibi bir hali vardı ama bugün doktorda tartıldık 350 Gr almışız…çok üzüldüm…doktor 8 öğünde hep 60 ml mama verin bir de emzirin diyor…15 gün sonra tekrar çağırdı bizi…şimdiden strese girdim…mamadan kopmaya çalışırken daha da mamaya battığımı hissediyorum…artık kucağımdan da inmez oldu…doysa hiç problem değil…sütüm artsın diye neler yapıyorum neler yiyorum ama yok

ne yediklerim ne başka bir şey en büyük etken stres olsa gerek yoksa bende süt olmaması için hiç bir neden yok aslında

kucağımdan inmediği için süt sağmaya uyumaya hatta çoğu kez tuvalete gitmeye bile vakit bulamıyorum…doysa gerçekten hiç problem etmeyeceğim…uykusuz kalayım kendime ayıracak zaman bulamayayım ama sütüm olsaydı

vicdanım sızlıyor ona her mama verdiğimde daha çok küçük…bir de ağlaması yok mu eşim bağıracak diye de korkuyorum..kendimi tanıyamaz oldum bu annelik ne zor şeymiş…tam bir kısırdöngü içindeyim…nasıl çıkacağım bu işin içinden hiç bir fikrim yok…belki benzer yollardan geçenler olmuştur diyerek yazmak istedim…biraz uzun oldu kusura bakmayın…