Ben 70. Güne girmek üzereyim daha yeni kahverengi leke görmeye başladım. O da hala arada kırmızı da oluyor.
Adetin başlamış olabilir mi acaba?
Yani adet olunca fosur fosur akan ikinci gün kanaması olmadı. Doğumdan sonra adetin şekli değişmiyorsa olmamişimdir. Kırmızı bol leke olmuş, devamı sanıyorum 40gunun.
İnşallah sağlıklı sıhhatli büyürler de geçer hepsigerçekten bende cahil cesareti ile istemişim diyorum ama ikinci çocukta asla eşimin annesi babası şimdiden ikinci çocuk diyorlar ama eve gelip yardım ettikleri yok
![]()
İkinci çocuk lafını edenin ağzına çarpasim geliyo özellikle bir hayri olmayanların dediğin gibi. Kayınvalidem dün bir ay aradan sonra ilkz geldi kızımı görmeye ve ikinci lafını açtı sanki sinir bozmaya gelmiş gibi. Laf olsun diye konusuyolar boş boş.
Cok sagol cnm inşallah sizde toparlarsiniz hemen, 3 gece kaldık hastanede, ciğerlerini dinledi mi oyle söyledi? Burun tıkanıklığı geçmedi bi türlü, emerken tikaninca götürdük cok bi belirti yoktu aslinda, iyi bi doktora götür bence muayane etsin
Doktor ciğerini dinledi evet, bı ses gelmiyo ama boşuna öksürmez bronşit başlıyor olabilir dedi. 5-7 gün buhar verelim durumunda değişiklik olursa getir dedi. Zaten hiriltisi ve tıkanıklığı var kuzumun. Geceleri spreysiz uyuyamiyor. Cold mix damlatiyorum yattığı yerin köşelerine. İnşallah ilerlemez bu hastalık. Size tekrardan çok geçmiş olsun