Bi kere desek bidaha cesaret edip diyemezler

bende dün akşam evde soylendim durdum eşime. Bana deme git ablama de hakkını savun kendini ezdirme diyo. Dedim ben bu gazla bayramda onun hakkından gelirim
Kuzucum desteksiz uyuyan bebek ben hiç rastlamadım. Diyelim desteksiz uyumayı öğrendi, yatağına yatiriyorsun uyuyor. Ee sen hiç dışarı çıkmayacak mısın? Misafirliğe gitmeyecek misin? E orada da yatağını isteyecek,bu defa sen bisey anlamayacaksın gezmekten.
Bak geçen akşam arkadaşıma iftara gittim. 9 kisiydik, bi arkadaşımın da oğlu 6 aylık. Kendi uyuyormus emerken. O kadar uğraştı ki asla uyumadı, hep emmek istedi yemek bile yiyemedi arkadaşım. Ben dizimde sallayarak uyutuyorum, yastığını da yanımda götürdüm, hemen salladım uyudu ,pusetine yatırdım bide beyaz gürültü açtım. 1 saat uyudu ben rahat yemek yedim.
Ebediyen bize bağlı olarak uyumayacaklar zaten ,bi zaman sonra gunduz uykuları 2 ye düşecek, onlarda alacak uykunun tadını ve kendileri uyuyacaklar.
Oğlumda buna çok takılıyordum,kızımda akışına bıraktım zaten 2 senem her şekilde zorlu geçecek biliyorum.
Hahaaa

okurken gözümde canlandı ayy çok güldüm yaa

Bi kere dense bende gıcık olmam ki 100 kere söylenince insan deliriyor ister istemez