Hahah bizde de aynısı oluyor. Biri görünce tırsıyor. Ben artık o kadar kanıksadım ki bu halini. Apartmandan çıkarken bebek arabasına koyunca basıyor bir çığlığı. O sırada hemen bir ses açmış oluyorum (Önceleri yağmur, dalga sesi falandı. Şimdilerde kuş sesi dinliyoruz). Geçen bir komşuyla denk geldik kapıda. Adam bize baktı baktı dedi ki "Ben de bu kuş sesi nereden geliyor diyorum". Ondan önce de asansöre binmeyi bekleyemedi diye merdivenden inerken kucağımda bir başka komşu gördü. "İsterseniz asansöre binin" dedi. "Yok durmuyor maalesef o yüzden merdivenden iniyoruz" dedim. Parka gidişimiz yürüyerek 2-3 dakikadır. Biz o yolu öyle bir işkenceyle gidiyoruz ki bir noktada bazen pes ediyor "Iıııh ıh ıııııh ıh" diye söylene söylene kendini uyutmaya çalışıyor sesler çıkararak ahshsjs Ya çok acayipler gerçekten anlamıyorum. Birisi beni öyle bir arabaya koyup açık havaya çıkarsa, bir de üstüne arka planda doğa sesleri çalsa rahat 14 saat falan uyurumAy cok şükür bu şubat bebekleri ya hepsi ayrı alembiz çıktık dışarı bugün, uykusu geldi ağlamaya başladı, aman allahım çığlık çığlığa, diyolar noldu bi yeri mi ağrıyor yoo uykusu geldi sadece dedim
![]()