• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 subat ay'i transfer olacaklar

Kizlar estrofem akinti yapti mi sizde yumurtlama akintisi gibi akinti oluyor surekli bende 10 gundur kullaniyorum

Evet yapar. Ben de asabiyet ve vucutta su tutulmasi (odem) yapmisti cok fena.
Gunde kac adet almaniz ve ne kadar sureyle almaniz gerekiyor?
Ben gunde 3 tane kullaniyorum nezamana kadar kullanacagim bilmiyorum 4 kutu aldirdi simdilik doktor transfer sonrasida devam edecek sanirim

Ben gunde 3 tane kullaniyorum nezamana kadar kullanacagim bilmiyorum 4 kutu aldirdi simdilik doktor transfer sonrasida devam edecek sanirim
Tesekkur ederim yanitiniza. Ben de hazirlaniyorum, reglimle birlikte baslayacagiz surece. Estrofem artik kolay bulunamiyor diye simdiden 1 tane aldim, sagolsun transferi basarili gecip de elinde estrofem bulunan bir arkadasim 2 kutu gonderdi. Umarim cok kullanmak zorunda kalmam.

Daha önceden tecrübesi olanlar acaba rahim kalınlığı kaç mm olması gerekiyor transfer için?🙄

Merhaba arkadaşlar ben izmirde oturuyorum yarın gidicem bende doktora tedaviye başlıycaz Rabbim in izniyle inşallah hepimizde pozitifi görürüz
Bende İzmir de Aslı Öztekin de tedaviye başladım. Siz nereye gidiyosunuz

Kizlar benim yarin kontrolum var simdilik 6 gun arayla kontrole cagirdi hep var transfer icinde tahmini 8 subat olur demisti gecen kontrolumde acaba yarinki kontrolde bihakine transfer gunu icinmi cagirir yoksa transfer oncesi bida kontrole cagirir mi ki.sehir disindan gidip geliyoruz git gelde zor oluyor malum kis gunu

Kizlar benim yarin kontrolum var simdilik 6 gun arayla kontrole cagirdi hep var transfer icinde tahmini 8 subat olur demisti gecen kontrolumde acaba yarinki kontrolde bihakine transfer gunu icinmi cagirir yoksa transfer oncesi bida kontrole cagirir mi ki.sehir disindan gidip geliyoruz git gelde zor oluyor malum kis gunu
Benimde yarın kontrol. Transfer 8 subat saattim bile belli :) Kontrolden sonra bir daha transfer için çağırıyor

Benim de yarın kontrol olacak, yarın transfer günü belirlenir ilave ilaçlar verir bir daha çağırmazlar. Benim öyle olmuştu yani öncekinde, son kontrolden 5 gün sonrası için gün vermişlerdi

Back
X