- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olmadı 12 gündür kullanıyorumKizlar estrofem akinti yapti mi sizde yumurtlama akintisi gibi akinti oluyor surekli bende 10 gundur kullaniyorum
Evet yapar. Ben de asabiyet ve vucutta su tutulmasi (odem) yapmisti cok fena.Kizlar estrofem akinti yapti mi sizde yumurtlama akintisi gibi akinti oluyor surekli bende 10 gundur kullaniyorum
Ben gunde 3 tane kullaniyorum nezamana kadar kullanacagim bilmiyorum 4 kutu aldirdi simdilik doktor transfer sonrasida devam edecek sanirimEvet yapar. Ben de asabiyet ve vucutta su tutulmasi (odem) yapmisti cok fena.
Gunde kac adet almaniz ve ne kadar sureyle almaniz gerekiyor?
Tesekkur ederim yanitiniza. Ben de hazirlaniyorum, reglimle birlikte baslayacagiz surece. Estrofem artik kolay bulunamiyor diye simdiden 1 tane aldim, sagolsun transferi basarili gecip de elinde estrofem bulunan bir arkadasim 2 kutu gonderdi. Umarim cok kullanmak zorunda kalmam.Ben gunde 3 tane kullaniyorum nezamana kadar kullanacagim bilmiyorum 4 kutu aldirdi simdilik doktor transfer sonrasida devam edecek sanirim
Merhaba,climera forte diye her iki kalçaya da 48 saat ara ile yapıştırdığım bir hormon bandıMerhaba, kalça bandı nedir? Ben de çok tecrübesizim. Burada okuyorum herşeyi, kalça bandını ilk defa duydum.
Canim 10 ile 12 mm en ideali diyorlar seninki kaç?Daha önceden tecrübesi olanlar acaba rahim kalınlığı kaç mm olması gerekiyor transfer için?![]()
Bugün kontrol vardı 8,5 mm’di cuma tekrar gidicem.Artar umarımCanim 10 ile 12 mm en ideali diyorlar seninki kaç?
O zamana kadar 10u bulur canım :)Bugün kontrol vardı 8,5 mm’di cuma tekrar gidicem.Artar umarım![]()
Bende İzmir de Aslı Öztekin de tedaviye başladım. Siz nereye gidiyosunuzMerhaba arkadaşlar ben izmirde oturuyorum yarın gidicem bende doktora tedaviye başlıycaz Rabbim in izniyle inşallah hepimizde pozitifi görürüz
Bende şerife dikayak a gidiyorum ilaçlarımi aldım bu günBende İzmir de Aslı Öztekin de tedaviye başladım. Siz nereye gidiyosunuz
Benimde yarın kontrol. Transfer 8 subat saattim bile belli :) Kontrolden sonra bir daha transfer için çağırıyorKizlar benim yarin kontrolum var simdilik 6 gun arayla kontrole cagirdi hep var transfer icinde tahmini 8 subat olur demisti gecen kontrolumde acaba yarinki kontrolde bihakine transfer gunu icinmi cagirir yoksa transfer oncesi bida kontrole cagirir mi ki.sehir disindan gidip geliyoruz git gelde zor oluyor malum kis gunu
siz Konya'da nerde tedavi görüyorsunuz?Bizim merkezde fiyatlar zamlandi ama 2021de tedaviye basladiginiz icin ozamanki transfer ucreti gecerli olacak dedi 2300 olacak transfer odememiz.yeni transfer ucreti 4000tl olmus 2 kati nerdeyse![]()
Medovada secil kahveci var ona gidiyorum.sizdemi konyada tedavi goruyorsunuzsiz Konya'da nerde tedavi görüyorsunuz?
Aaa evet sizinle ayniydi gunlerimizBenimde yarın kontrol. Transfer 8 subat saattim bile belli :) Kontrolden sonra bir daha transfer için çağırıyor
Benim de yarın kontrol olacak, yarın transfer günü belirlenir ilave ilaçlar verir bir daha çağırmazlar. Benim öyle olmuştu yani öncekinde, son kontrolden 5 gün sonrası için gün vermişlerdiKizlar benim yarin kontrolum var simdilik 6 gun arayla kontrole cagirdi hep var transfer icinde tahmini 8 subat olur demisti gecen kontrolumde acaba yarinki kontrolde bihakine transfer gunu icinmi cagirir yoksa transfer oncesi bida kontrole cagirir mi ki.sehir disindan gidip geliyoruz git gelde zor oluyor malum kis gunu
novafertilde tedavi oluyorum ben de Fuat Ali doktorumMedovada secil kahveci var ona gidiyorum.sizdemi konyada tedavi goruyorsunuz