• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 subat ay'i transfer olacaklar

Ben İzmir'de yaşıyorum canım ama İstanbul'da yaptırıyorum. Çünkü orda yaşıyorduk buraya taşındık

Herkese selam:)Benim aralık ayında yumurta toplamam oldu ve donduruldu embriyolarım.Ocak adetimden itibaren estrofem coraspin göbek iğnesi ve kalça bandı kullanıyorum.31 ocakta kontrolüm var sanırım gün belirlenecek.İlk transfer olacak hiçbir bilgim yok açıkçası tecrübelerinizi okumak çok iyi geldi :)
Merhaba, kalça bandı nedir? Ben de çok tecrübesizim. Burada okuyorum herşeyi, kalça bandını ilk defa duydum.

Merhaba canlar ben seda . Benimde 22. Sinde yumurta toplama işlemim yapıldı. Ultrasonda olgun 7 - 8 tane yumurta varken sadece 2 tane toplandığı söylendi. Tabi yıkıldım 😔 neyse ki bugün ikisininde 5. Güne ulaştığını öğrendim. Ancak tekrarlayan kimyasal ve dusuklerim olduğundan genetige gidecek . Yani daha uzun bir süreç var. Sizlerin olumlu haberlerini duymak bana da moral verecek. Hepinize sağlıklı gebelik haberleri diliyorum 🙏
Benim de ikinci denememde 5. gune 2 tane erismisti, yasimdan dolayi genetige gitmesi gerekiyordu. Olasiliklardan dolayi gelmez neyse bir sonrakine artik derken 1 tanesi gecti. 4 tane embriyo gonderdigim 3. denememde de 1 tane geldi. Demem o ki, rakama takilmayin. 1 tane gonderip genetikten gecirenler oluyor. Yurek dolusu sevgiler.

Benim daha once hic gebelik gerceklesmedi 7 yillik evliyiz defalarca klomen kullandim 1 asilama 1 tup bebek(taze transfer)olumsuz sonuclandi.gorunurde tek problem bendeki kromozom bozuklugu o yuzden genetige gonderildi.sıkma canini umutsuzluga kapilma insallah genetikten guzel sonuc gelir sana da bu defa olumlu sonuclanir ne mucizeler duyuyoruz icimizi ferah tutalim rabbim icin hersey cok kolay dua edelim insallah guzel sonuclansin hepimizin
İnşallah canim benim. Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin. Güzel haberlerini bekliyorum ♥️

Benim de ikinci denememde 5. gune 2 tane erismisti, yasimdan dolayi genetige gitmesi gerekiyordu. Olasiliklardan dolayi gelmez neyse bir sonrakine artik derken 1 tanesi gecti. 4 tane embriyo gonderdigim 3. denememde de 1 tane geldi. Demem o ki, rakama takilmayin. 1 tane gonderip genetikten gecirenler oluyor. Yurek dolusu sevgiler.
Ah içimi nasıl ferahlattiniz. Benden de size yürek dolusu sevgiler. ♥️ Peki transferimiz gerceklesti mi ?

Kızlar selam bende şubat ayında transfer olmayı bekliyorum ama adetim hala gelmedi sizlerin opudan sonra 2.adetiniz ne kadar sürede geldi söktürücü vb ilaçlar kullanmak transfer sürecinde zararlı olurmu

Kızlar selam bende şubat ayında transfer olmayı bekliyorum ama adetim hala gelmedi sizlerin opudan sonra 2.adetiniz ne kadar sürede geldi söktürücü vb ilaçlar kullanmak transfer sürecinde zararlı olurmu
Merhaba, benim tam gününde oldu ikinci adet ve başladım transfer sürecine. İlki birkaç gün gecikmişti sadece, muhtemelen stres yapmışsındır şimdi başlayacaksın ya tekrar insan bekliyor sabırsızlıkla🙂 ilaçları bilmem ama adaçayı kekik çayı falan içebilirsin bir de egzersizler var adet söktürücü istersen bir bak youtubedan

Merhaba, benim tam gününde oldu ikinci adet ve başladım transfer sürecine. İlki birkaç gün gecikmişti sadece, muhtemelen stres yapmışsındır şimdi başlayacaksın ya tekrar insan bekliyor sabırsızlıkla🙂 ilaçları bilmem ama adaçayı kekik çayı falan içebilirsin bir de egzersizler var adet söktürücü istersen bir bak youtubedan
Çok teşekkür ederim muhtemelen stresten oldu bu gecikme hamilelik testi bile yaptım yani iyice saçmaladım😊 ve tedavi olduğum merkezde fiyatlara zam geliyor şubatın 15inden sonra yapılacak olan transferlere ekstra ücret alıcaklarmış 2021 de tedaviye başladık ama böyle bir zam yansıtmasını bizlere yapmamaları gerekiyor bu arada bursa bahçecide tedavi görüyorum

Çok teşekkür ederim muhtemelen stresten oldu bu gecikme hamilelik testi bile yaptım yani iyice saçmaladım😊 ve tedavi olduğum merkezde fiyatlara zam geliyor şubatın 15inden sonra yapılacak olan transferlere ekstra ücret alıcaklarmış 2021 de tedaviye başladık ama böyle bir zam yansıtmasını bizlere yapmamaları gerekiyor bu arada bursa bahçecide tedavi görüyorum
Aaa ben de Bursa bahçecideyim, ben de hesapladım şubatın 15inden önce olsun diye muhtemelen 8i gibi olacak😃 Zaten ne geliyorsa başımıza stresten geliyor geceleri rüyalarımda transferi falan görüyorum kafada dönüp duruyo bu mesele🤷🏻‍♀️

Kızlar selam bende şubat ayında transfer olmayı bekliyorum ama adetim hala gelmedi sizlerin opudan sonra 2.adetiniz ne kadar sürede geldi söktürücü vb ilaçlar kullanmak transfer sürecinde zararlı

Bizim merkezde fiyatlar zamlandi ama 2021de tedaviye basladiginiz icin ozamanki transfer ucreti gecerli olacak dedi 2300 olacak transfer odememiz.yeni transfer ucreti 4000tl olmus 2 kati nerdeyse😨

Bizim merkezde fiyatlar zamlandi ama 2021de tedaviye basladiginiz icin ozamanki transfer ucreti gecerli olacak dedi 2300 olacak transfer odememiz.yeni transfer ucreti 4000tl olmus 2 kati nerdeyse😨
Aynen benim de 2021 fiyatlarından alacaklar, yanlış hatırlamıyorsam 850-950lira gibi bi fark olacak dediler 15 şubattan sonraya kalırsa bana. Ücretler genel olarak çok artmış zaten her sene artardı ama bu sefer kat be kat zamlı, inşallah bir daha gerek kalmaz bunları düşünmemize🙏🏼

Aaa ben de Bursa bahçecideyim, ben de hesapladım şubatın 15inden önce olsun diye muhtemelen 8i gibi olacak😃 Zaten ne geliyorsa başımıza stresten geliyor geceleri rüyalarımda transferi falan görüyorum kafada dönüp duruyo bu mesele🤷🏻‍♀️
Yaa ne güzel aynı merkezde olmamız nasıl memnunmusunuz ben acıbademden geçtim buraya daha memnun kaldım açıkçası benim kesin geçicek şubatın 15ini çok saçma değilmi ama ya biz tedaviye 2021 de başlamışız zam yansıtıyorlar bunun tartışmasını kesin yapıcam yani merkeze gittiğimde

Yaa ne güzel aynı merkezde olmamız nasıl memnunmusunuz ben acıbademden geçtim buraya daha memnun kaldım açıkçası benim kesin geçicek şubatın 15ini çok saçma değilmi ama ya biz tedaviye 2021 de başlamışız zam yansıtıyorlar bunun tartışmasını kesin yapıcam yani merkeze gittiğimde
Evet aslında böyle olmaması lazım ama kimden ne koparırsak mantığı işte, benim burda ikinci tedavim önceden opu günü transfer ücretini de ödüyorduk, transfer günü ödeme falan yapmıyorduk dondurulacak embriyo hariç. Bu sefer üçe böldüler ödemeyi sırf birilerinin 15şubat sonrasına kalacak diye bence, bizler de el mahkum ne derlerse kabul ediyoruz🤷🏻‍♀️
Bu arada ben de acıbademde iki başarısız deneme sonrası geçtim buraya🙂

Back
X