2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet 3. Gün müş şimdi gördüm
Pgt yapılmış mıydı
Hayır yapılmamıştı3 gun 1. Kalitedeydi, su an koyulan 2 embrıyoma yapıldı saglıklı geldi cokta kalitelilerdi ama hiç bi belirtim yok 5. Gundeyım. Pgt den saglıklı gelenlerdede tutunamama olabılıyomuş galıba.. allahım nasip ederse artık

Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkınızda doktorun uygun gördüyse inşallah güzel ilerler süreciniz ilaçlarını her gün aynı saatte almaya dikkat et canım gerisi doktor kontrollerde kalınlığa göre sanırım hareket edecek

Aslında ne embriyo kalitesi ,ne pgt yapılıp yapılmaması , ne de belirti olup olmaması ...
Hiç birinin önemi çok da yok .
Allah ol derse zaten olacak .
Her isteyene hayırlısını nasip etsin Allah inşallah..

Kizlar benim 11. gun degerim 196 idi, bugun 13. gun 282… artis dusuk gorunuyor, 2 gun sonra tekrar kan verecegim

Aslında ne embriyo kalitesi ,ne pgt yapılıp yapılmaması , ne de belirti olup olmaması ...
Hiç birinin önemi çok da yok .
Allah ol derse zaten olacak .
Her isteyene hayırlısını nasip etsin Allah inşallah..
Doktorlar oyle dıyo bende bılmıyorum ki canım ne derlerse inanıyoruz… allah ol derse olur tabi inşallah kimse eli boş cıkmasın

kızlaaarr bişi dicemm sizeee

hani hep diyoruz yaa allah nasip ederse olacak diye kısmetten ötesi yok diye madem herşey bu kadar kısmet ise neden koyduktan sonra sadece dua etmek yerıne BİR TON İLAÇ İLE DESTEKLIYORUZ...

bazen kendimi boyle sacma dusunceler ıcınde buluyorum çaresizlikten olsa gerek.

allah affetsin

Dua iki çeşittir. 1 Fiili dua 2 Kavli dua
Fiili duada elinden geleni yaparsın Kavli duada da sözlü olarak istersin. Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor yani sen çabalarsın Allah dilerse yaratır.

Bi belirtin oldu mu canım transferden sonra? Hayırlı olsun
Hafif ağrılarım vardı kasıklarda. Ama ilaçların etkisi de olabilir. Sanırım belirti falan yoktu da ben kendimi dinliyordum sürekli uyduruyordum :) göğüslerim 10. Günden sonra hassaslaştı. Ama bu da aynı zaman da ilaçların etkisi olabilir. Tüp bebek transferi sonrası, vücut normal bir hamilelik yaşasa kendiliğinden oluşacak olan hormonlar dışardan veriliyor. Bu hormonlarda tabiki gebelik belirtilerine sebep oluyor. Beta hcg yükselişini etkisi çok daha sonra oluşuyor. Dilerim hepimiz güzel haberler alırız. Daha çok level var

çok gecmıs olsun ,
kımyasal gecırıyorsunuz.. ınsallah bundan sonraskı sımsıkı tutunsun annesıne.
ben aşılamada kımyasal yaşadım ılacları bıraktım 4 gun sonra regl olmuştum..

Hadı bakalım hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için temmuz sonu Ağustos başı transfer olacak ama onun öncesinde doktor bir sürü vitamin verdi adetim dün bitti bu ay tedaviyi kaçırdık bende birde Amh değeri 0.5 çıktı doktor acele edelim dedi. Sizlerin hikâyesi nasıl bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Transfer öncesi YUMURTA KALİTESİİNİ VE SAYİSİNİ artırmak için yaptığınız özel birşey var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…