2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Saglık ocagında ki doktora mı kuzum?
Sanırım sağlık ocağı da yazıyor ama onların bazen prosedürleri ya da yazdıkları kutu sayısı sınırı olabiliyor. Açıkçası sağlık ocakları doktoruna göre farklı olabiliyor. Ben özele gittim yazdırdım. Oksapar için hatta rapor bile çıkardı hemen. Ben birşey yapmadım, onlar yapıyor. İstersen devlet hastanesindeki doktorlara da reçeteni gösterip yazdırabilirsin

Oylr yapayım o zaman bende ilaçlarım bitince

testin görüntüsü varsa paylaşırmısınn:) sonucunu görebilirmiyizz gebelık testı çubugunun.
ve birde hangı testı aldın bende sipariş vereyım netteen
İlk test buydu 6. Gün eczaneden almıştım. Predictör Erken gebelik testi.

Eklentiler

• 968727.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 52
Anladim cnm, ben de hsgden ve opudan sonra cok zorlandim. Cogu kisi icin rahat gecen islemler bunlar da. Doktorunun Senin icin nasil iyi olacaksa oyle tercih yapmasi cok iyi. Hersey yolunda gitsin, pozitif sonuclarimizi paylasalim insallah
Amin canım sağol Allah biliyor ya bende çok zorlandım kanlar ilaçlar iğneler derken cok yıpratıcı bir süreç ama sonuca odaklanmak lazım.
Ağla zırla krize gir sonra toparlan ve savaşa devam etmelisin.
Bence bu süreç bana en cok ne kadar güçlü bir kadın olduğumu öğretti.
Vücudumu ne kadar zorlayabilirim onu öğrendim sandığından da çok güçlü bir insanmışım meğer.
Rabbim keşke bu zorlukları vermeseydi ama verdiyse de bir bildiği vardır diyorum bana beni tekrar keşfettirdir.

Transferim yarın saat 12de Allah nasip ederserabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…