- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.121
Benim hiç belirtim yoktu canım, hala da yok.Merhaba kızlar bende 15 temmuzda 2 adet 5. Gun emb transfer oldum bugun 5. Gunumdeyım ama hiç belirtim yok. Boyle olup pozitifi goren var mı?
Tüp bebek merkezinin yazdığı reçeteyi doktora veriyorum, o da tekrar kendisi yazıyor, eczaneden alıyorumKarsılaması için ne yapıyosunuz doktor kağıdı yeterli mi?
Canım ilk gebeliğin mi? Ayyy inşallah benımde tutunmuştur kaliteleri cok iyidiBenim hiç belirtim yoktu canım, hala da yok.
Saglık ocagında ki doktora mı kuzum?Tüp bebek merkezinin yazdığı reçeteyi doktora veriyorum, o da tekrar kendisi yazıyor, eczaneden alıyorum
Allah nasip ederse ilk olacak canım. Şu an için çok erken. Sadece 7. Günümde idrarda pozitif görünüyor. İnşaallah güzel ilerler. İnşaallah senin de tutunurCanım ilk gebeliğin mi? Ayyy inşallah benımde tutunmuştur kaliteleri cok iyidi
Sanırım sağlık ocağı da yazıyor ama onların bazen prosedürleri ya da yazdıkları kutu sayısı sınırı olabiliyor. Açıkçası sağlık ocakları doktoruna göre farklı olabiliyor. Ben özele gittim yazdırdım. Oksapar için hatta rapor bile çıkardı hemen. Ben birşey yapmadım, onlar yapıyor. İstersen devlet hastanesindeki doktorlara da reçeteni gösterip yazdırabilirsinSaglık ocagında ki doktora mı kuzum?
Hiç merak etme katlanarak artar degerin pozitifi gordukten sonra gerisi gelir kuzuAllah nasip ederse ilk olacak canım. Şu an için çok erken. Sadece 7. Günümde idrarda pozitif görünüyor. İnşaallah güzel ilerler. İnşaallah senin de tutunur
Oylr yapayım o zaman bende ilaçlarım bitinceSanırım sağlık ocağı da yazıyor ama onların bazen prosedürleri ya da yazdıkları kutu sayısı sınırı olabiliyor. Açıkçası sağlık ocakları doktoruna göre farklı olabiliyor. Ben özele gittim yazdırdım. Oksapar için hatta rapor bile çıkardı hemen. Ben birşey yapmadım, onlar yapıyor. İstersen devlet hastanesindeki doktorlara da reçeteni gösterip yazdırabilirsin
Ayyy harika darısı benim başıma 15.30 da randevum, senin transfer günün ne zamandıKesemi görmeye gittim tek kese göründü simdilik normalde 4+6 dayım ama ultrasonda 5+5 çıktı vok mutluyum
Arada çok fark var gerçekten. Mutlaka herkes okusun bu mesajlarıOylr yapayım o zaman bende ilaçlarım bitince
İlk test buydu 6. Güntestin görüntüsü varsa paylaşırmısınn:) sonucunu görebilirmiyizz gebelık testı çubugunun.
ve birde hangı testı aldın bende sipariş vereyım netteen
2 temmuzdu cnm senin ne zamandıAyyy harika darısı benim başıma 15.30 da randevum, senin transfer günün ne zamandı
AYY BELLİ OLUYOOORİlk test buydu 6. Güneczaneden almıştım. Predictör Erken gebelik testi.
6 gün sonra yani transferin 12. Günü de kan testi yaptım. Ama benim ki çift embriyo trnsferiydi. Belki ikisi de tuttuysa ondan erken çıkmıştır. Henüz o kısmı net değil tabiAYY BELLİ OLUYOOOR
BUNDAN KAC GUN SONRA KAN TESTI YAPTINIZ
ilaçları alırken emanet diye aldım ben acil lazımdı ilaç sonra yazdırıp eczaneye gideceğim farkı alacağımTüp bebek merkezinin yazdığı reçeteyi doktora veriyorum, o da tekrar kendisi yazıyor, eczaneden alıyorum
Bi belirtin oldu mu canım transferden sonra? Hayırlı olsunİlk test buydu 6. Güneczaneden almıştım. Predictör Erken gebelik testi.
Amin canım sağol Allah biliyor ya bende çok zorlandım kanlar ilaçlar iğneler derken cok yıpratıcı bir süreç ama sonuca odaklanmak lazım.Anladim cnm, ben de hsgden ve opudan sonra cok zorlandim. Cogu kisi icin rahat gecen islemler bunlar da. Doktorunun Senin icin nasil iyi olacaksa oyle tercih yapmasi cok iyi. Hersey yolunda gitsin, pozitif sonuclarimizi paylasalim insallah
Tüp bebek miydi düşük yaptığınız bebeğinizYanlış yazmışım 14. Gun 800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?