- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.101
aaa hayırlı olsun canımKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
evet sanırım 7 ampullü dex olan göbekten diğeri kalçadanAynı işlevi gören, farklı iğnelermiş canım
Canım benım önceki transferım 3. Gun emb idi 10. Gunde 47 küsür cıkmıştı 12. Gunde 200 küsürlerdeydiahahha benim ki 3. gün yaaa ben kaçıncı gün yapayım idrar testinii hadi bana fikir veriinn bugun transferın 7. günüü
Sana yapmak yok bi daha test dedimBen de 5.6. Gün yaptım çıkmadı modum düştü aldım boyumun ölçüsünü kan testine kadar yapmayacağım bir şey takdir Allahtan napayım ya elimden geleni yaptım ben olmayanı olduracak halimiz yok. Düşününce moralim bozulsa da dışardan bakınca hayır ya diyorum yani herkesin hemen her şey istediği gibi olacak diye bir şey yok bunu yaşayan bir ben değilim diye düşünüyorum. Mavera moralini bozma nasipse olacak değilse olmayacak bu kadar...
Evet öyle yaptın gerçektenSana yapmak yok bi daha test dedim
Kendim yaptım, keyfimi kaçırdım
Bende yapmıcam yarınn
Zaten cuma günü kan vericem artık
Nasipte neyse o
Üzülürüz elbet ama dediğin gibi nasipse olcak değilse olmıcak, değiştiremeyiz
Olursa dünyalar bizim olur, olmazsa üzülür sonra yolumuza bakarız
Devam ederiz
Sen sakın yapmaEvet öyle yaptın gerçekten
Dur bakalım bekliyelim görelim..
hadi gözün aydınKızlar bugün 12.günüm test yaptırdım 693 çıktı. :) Çok şükür inşallah her şey yolunda gider bundan sonra. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Dün de sağlık ocağında kan vermiştim hala sonucu gelmedi boşuna sıra beklemişim.:))
testin görüntüsü varsa paylaşırmısınn:) sonucunu görebilirmiyizz gebelık testı çubugunun.Evet3. Gün çift embriyo pazar günü test günümdü 950 çıktı
Gözün aydın canım darısı bizlere inşKızlar bugün 12.günüm test yaptırdım 693 çıktı. :) Çok şükür inşallah her şey yolunda gider bundan sonra. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Dün de sağlık ocağında kan vermiştim hala sonucu gelmedi boşuna sıra beklemişim.:))
senınde ılk transfer tutmus saglıkla ılerlemedimi gebelikCanım benım önceki transferım 3. Gun emb idi 10. Gunde 47 küsür cıkmıştı 12. Gunde 200 küsürlerdeydi
bende de hiç belirti yookkBenım önceki transferım tutmuştu ama düşük yaptım 7. Haftada o zaman 3 kere sag kasığıma baya acılı kramp gitmişti o zaman tutunuyo demiştim ve 3. Gun embrıyosu idi, simdi 5. Gun embrıyosu ve 5. Gunumdeyım hiç bir belirti yokşaştım kaldım valla hatta kullandıgım ilaçların bıle belirtisi yok o derece ilaçların nasıl olmaz anlamadım Bi tek sabah idrarımı yaparken rahimimde bi acı hissettım o kadar
Baya iyi gitmişti gebeliğim 12. Gun 800 lerde cıktı degerım hatta kese emb boyutu herşey haftasına uyumlu gtti 7. Haftada kalbı yavas atmaya başladı ve durdu canım düşük yaptımsenınde ılk transfer tutmus saglıkla ılerlemedimi gebelik
İlla belirti olcak diye de bişey yok aslında zaten o kadar ilaç kullanıyoruz onun bilr belirtisi yoksa gebeliğinde olmaz diye dusunuyorumbende de hiç belirti yookk
Yanlış yazmışım 14. Gun 800Baya iyi gitmişti gebeliğim 12. Gun 800 lerde cıktı degerım hatta kese emb boyutu herşey haftasına uyumlu gtti 7. Haftada kalbı yavas atmaya başladı ve durdu canım düşük yaptım
Teşekkür ederim canımaaa hayırlı olsun canımgözün aydın
Evet canım. Doktoruna danışıp 5 ampüllüye geçebilirsin. Devlet karşılıyor. Oksapar, estrofem bunları da karşılıyorevet sanırım 7 ampullü dex olan göbekten diğeri kalçadanbu arada 5 ampullü olan yazdırılabiliyor dex yazdırılmıyormuş
Karsılaması için ne yapıyosunuz doktor kağıdı yeterli mi?Evet canım. Doktoruna danışıp 5 ampüllüye geçebilirsin. Devlet karşılıyor. Oksapar, estrofem bunları da karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?