- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.161
YAA NE KADAR UZUN BİR SÜREEKızlar kontrole gittim minnoşun kesesini gördük çok şükür1 kese muhtemelen dedi doktor da. Tahlil istedi 15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicem ️
ALLAH kolaylık versın canım.Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için temmuz sonu Ağustos başı transfer olacak ama onun öncesinde doktor bir sürü vitamin verdi adetim dün bitti bu ay tedaviyi kaçırdıkbende birde Amh değeri 0.5 çıktı doktor acele edelim dedi. Sizlerin hikâyesi nasıl bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Transfer öncesi YUMURTA KALİTESİİNİ VE SAYİSİNİ artırmak için yaptığınız özel birşey var mi?
Gözünaydın cnm inşallah ikizdirKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
ay galiba benim de 26 temmuzda olacakAy harika yaane guzel bir sürü pozitif haberi var cok heyecanlanıyorum böyle okudukca, 26 Temmuz transfer günüm hemencik gelsin istiyorum
Teşekkür ederimGözünaydın cnm inşallah ikizdir
Merhaba. Bu hesaplamayı nasıl yapiyosunuz acaba. Birde transferinizin kaçıncı günü bugün. Kese boyutunu söylediler mi. Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirimKesemi görmeye gittim tek kese göründü simdilik normalde 4+6 dayım ama ultrasonda 5+5 çıktı vok mutluyum
Merhaba siz kese gördünüz mü acaba. Transferinizin kaçıncı günündesinizEvet haklısınız bende 200 lü değerde bile silik çıkmış çok zor çıkması kimse moral bozmasın
Torch grubu(rubella)YAA NE KADAR UZUN BİR SÜREE
HEYECAN HİÇ BİTMEYECEKKK GİBİİ
NE TESTİ İSTEDİ
Biraz az mı artmış canım?kızlar selam 10 gün değerim 354 dü bu gün 22. gün değerim 917 saçma bir artış yokmu sizcede
12.gün mü demek istemiştin canım:) biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum.kızlar selam 10 gün değerim 354 dü bu gün 22. gün değerim 917 saçma bir artış yokmu sizcede
ay evet heyecandan 22 yazmışım 12. gün12.gün mü demek istemiştin canım:) biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum.
fazla artmış gibi geldi bana korktum baya hemen hemşireyi aradım sonuçlar ikiz gibi duruyor ama bellide olmaz dedi içini ferah tut gayet güzel dedi12.gün mü demek istemiştin canım:) biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum.
Maşallah Allah gönlüne göre versinfazla artmış gibi geldi bana korktum baya hemen hemşireyi aradım sonuçlar ikiz gibi duruyor ama bellide olmaz dedi içini ferah tut gayet güzel dediboşuna panik yaptım sanırım
Canım bende şu an rahim dinlendirme sürecindeyim adet olunca transfer için hazırlık başlıcak,fakat bu ay adetim gecikti2-3 gün ,yumurta toplamadan sonra tabi normal adet tarihine göre 10 gün erken olmuştum bu ay gecıktı normalmi sendede oldu mu, gebelik testi yaptım negatif sonuç, kist falanmı oldu acabaBanada rahim dinlendrmdm yapildi
Transfrnz hanqi tarih
Bnde şu an rahim dinlendirmedeyim canım şu an,adetim gecıktı bir kaç gün .Sende de böyle bir durum oldumu,Hayırlı olsun. Bende bu ay kısmetse transfer olacağım. Ben 9 mayısta opu oldum. Rahim dinlendirme yapıldı bende. O yüzden uzadı bu kadar. Yarın reglimin 2. Günü, randevum var, başlıyoruz hazırlıklara
O zaman guzel artmış canımay evet heyecandan 22 yazmışım 12. gün
teşekkür ederim canım içim rahatladıO zaman guzel artmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?