2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

ALLAH kolaylık versın canım.
benım kı 0,22 :) yumurta olusmuyor olusanlar kalıtesız olusuyor. cok zor asamalardan gecıyoruz.
kalıte ıcın vıtamın vermısyı bıestreon ve sayı artmaz o dogustan gelen bısey

Benim transfer 2.gün bugün 23 temmuzda 2 tahlilim var estradiol progesteron
Transfer sonrası ise litunus vajinal hap , 7 günlük dekort , ovitrelle iğne , Corasprin ve gonappty iğne verdiler .
Beklemedeyim ben de bakalım
Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlarnasip etsin inşallah

Kesemi görmeye gittim tek kese göründü simdilik normalde 4+6 dayım ama ultrasonda 5+5 çıktı vok mutluyum
Merhaba. Bu hesaplamayı nasıl yapiyosunuz acaba. Birde transferinizin kaçıncı günü bugün. Kese boyutunu söylediler mi. Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim

Banada rahim dinlendrmdm yapildi
Transfrnz hanqi tarih
Canım bende şu an rahim dinlendirme sürecindeyim adet olunca transfer için hazırlık başlıcak,fakat bu ay adetim gecikti2-3 gün ,yumurta toplamadan sonra tabi normal adet tarihine göre 10 gün erken olmuştum bu ay gecıktı normalmi sendede oldu mu, gebelik testi yaptım negatif sonuç, kist falanmı oldu acaba

Bnde şu an rahim dinlendirmedeyim canım şu an,adetim gecıktı bir kaç gün .Sende de böyle bir durum oldumu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…