2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

çok gecmıs olsun ,
kımyasal gecırıyorsunuz.. ınsallah bundan sonraskı sımsıkı tutunsun annesıne.
ben aşılamada kımyasal yaşadım ılacları bıraktım 4 gun sonra regl olmuştum..

Çok teşekkür ederim
Ben de bir an önce regl olmayı bekliyorum, ondan sonra her şeye sil baştan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim
Ben de bir an önce regl olmayı bekliyorum, ondan sonra her şeye sil baştan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Bende şuan dış gebelik.gecirdim eskiye dönmeyi bekliyorum..
Allah'ım beterinden korusun bütün herkese hayırlı, sağlıkli evlatlar nasip etsin aminn

Merhaba Bende 7 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bende bu konuyu düşünüyorum sanırım 2.5 haftalık olıyor bizimkiler

Kızlar hamilelik haftası nasıl hesaplıyorsunuz
Mesela ben 7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi oldum
Buna göre mi hesap olacak

Adetin ilk gününden itibaren sayılıyor. Yani döngünün ilk yarısında henüz hamile değilken dahi hamile sayılıyorsunuz.
Döngünün ilk yarısını 14 gün sayarsak, embriyo 2,5 haftalık olduğunda yaklaşık 4,5 haftalık hamile sayılıyorsunuz.

Bu
Bu durumda benim sat 20 hazirandı
Ama tüp bebek 5. Gün embriyosu 7 temmuz transfer günüm
Ben şimdi kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum

Dış gebelik tam olarak nasıl oldu
Beta değerleriniz gün gün kaç idi
Kanamanız mı oldu
Değerim 26.59.164 şeklinde hep iki günde iki kat arttı hiç şüphelenmedi doktorum. Sadcee ilk gün lekelenmem oldu progestan kullanıyordum.
Sonra kese için gittik değerim 921 çıktı daha yüksek olması gerekiyordu.
Sağ tüpte ve rahim icinde sağlıksız gebelik görüldü..
Hemen iğne oldum, iğne sonrası 7.gun değerin 663 düştü ertesi gün kanamam başladı . 5gun sürdü. Pazartesi değerim 45e düşmüştü.

Bu

Bu durumda benim sat 20 hazirandı
Ama tüp bebek 5. Gün embriyosu 7 temmuz transfer günüm
Ben şimdi kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum

5. gün embriyosu olduğu için 7 Temmuz’dan 5 gün geriye gidince 2 Temmuz gebe kaldığınız gün oluyor. 20 Haziran son adetinizin ilk günüydüyse bugün 4+2’desiniz, yani 5. haftanızda.

Ben de öyle hissediyorum
Bu yolda ilerleyenin halinden ancak yaşayan anlıyor. O yüzden her bir pozitifte mutlu oluyorum, umutlanıyorum. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kese
Kese için gittiğinizde 921 çıkmış beta mı ölçtüler o gün tekrar
Ve o gün kaçıncı gündü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…