- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.181
Yok canım daha 11. günümdeyim kese 10 gün sonra falan görünür sanırım daha gitmedimMerhaba siz kese gördünüz mü acaba. Transferinizin kaçıncı günündesiniz
Canım hızlı gelişiyordur belkide :) Sıkma canını ne güzel artmış ikiz olabilir mikızlar selam 10 gün değerim 354 dü bu gün 22. gün değerim 917 saçma bir artış yokmu sizcede
çok gecmıs olsun ,
kımyasal gecırıyorsunuz.. ınsallah bundan sonraskı sımsıkı tutunsun annesıne.
ben aşılamada kımyasal yaşadım ılacları bıraktım 4 gun sonra regl olmuştum..
Yok canım benimki hatta opudan sonra birkaç gün erken bile oldu. Sonraki adetim de 30. Gün olduBnde şu an rahim dinlendirmedeyim canım şu an,adetim gecıktı bir kaç gün .Sende de böyle bir durum oldumu,
Bende şuan dış gebelik.gecirdim eskiye dönmeyi bekliyorum..Çok teşekkür ederim
Ben de bir an önce regl olmayı bekliyorum, ondan sonra her şeye sil baştan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba Bende 7 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bende bu konuyu düşünüyorum sanırım 2.5 haftalık olıyor bizimkiler
Kızlar hamilelik haftası nasıl hesaplıyorsunuz
Mesela ben 7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi oldum
Buna göre mi hesap olacak
Dış gebelik tam olarak nasıl olduBende şuan dış gebelik.gecirdim eskiye dönmeyi bekliyorum..
Allah'ım beterinden korusun bütün herkese hayırlı, sağlıkli evlatlar nasip etsinaminn
Bu durumda benim sat 20 hazirandıAdetin ilk gününden itibaren sayılıyor. Yani döngünün ilk yarısında henüz hamile değilken dahi hamile sayılıyorsunuz.
Döngünün ilk yarısını 14 gün sayarsak, embriyo 2,5 haftalık olduğunda yaklaşık 4,5 haftalık hamile sayılıyorsunuz.
Değerim 26.59.164 şeklinde hep iki günde iki kat arttı hiç şüphelenmedi doktorum. Sadcee ilk gün lekelenmem oldu progestan kullanıyordum.Dış gebelik tam olarak nasıl oldu
Beta değerleriniz gün gün kaç idi
Kanamanız mı oldu
Bende şuan dış gebelik.gecirdim eskiye dönmeyi bekliyorum..
Allah'ım beterinden korusun bütün herkese hayırlı, sağlıkli evlatlar nasip etsinaminn
hemşire ile görüştüm yüksek ihtimal verdi ama yüzde yüz diyemem dediCanım hızlı gelişiyordur belkide :) Sıkma canını ne güzel artmış ikiz olabilir mi
Bu
Bu durumda benim sat 20 hazirandı
Ama tüp bebek 5. Gün embriyosu 7 temmuz transfer günüm
Ben şimdi kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum
Çok sağol canım aminnnnn inşallahSize de çok geçmiş olsun, her şey çabucak yoluna girsin inşallah.
Amin, umarım isteyen ve çabalayan herkese nasip olur
Pozitif görenler arttıkça içim sevinç doluyorBu sefer negatif olanlar için de umut oluyor bence yani dilerim Ben negatif aldığımda pozitifleri görüp ve hikayelerini okuyup kendimi daha hızlı toparlamıştım. Yolun sonunda ışık var çünkü
Pozitifi gordüğün 12. Gun 4 haftalık oluyo daha sonra ultrasonda zaten boyutundan doktor soyluyo kaç haftalık+kaç gunluk oldugunuBu
Bu durumda benim sat 20 hazirandı
Ama tüp bebek 5. Gün embriyosu 7 temmuz transfer günüm
Ben şimdi kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum
Çok teşekkür ederim5. gün embriyosu olduğu için 7 Temmuz’dan 5 gün geriye gidince 2 Temmuz gebe kaldığınız gün oluyor. 20 Haziran son adetinizin ilk günüydüyse bugün 4+2’desiniz, yani 5. haftanızda.
Çok teşekkür ederimPozitifi gordüğün 12. Gun 4 haftalık oluyo daha sonra ultrasonda zaten boyutundan doktor soyluyo kaç haftalık+kaç gunluk oldugunu
Kese için gittiğinizde 921 çıkmış beta mı ölçtüler o gün tekrarDeğerim 26.59.164 şeklinde hep iki günde iki kat arttı hiç şüphelenmedi doktorum. Sadcee ilk gün lekelenmem oldu progestan kullanıyordum.
Sonra kese için gittik değerim 921 çıktı daha yüksek olması gerekiyordu.
Sağ tüpte ve rahim icinde sağlıksız gebelik görüldü..
Hemen iğne oldum, iğne sonrası 7.gun değerin 663 düştü ertesi gün kanamam başladı . 5gun sürdü. Pazartesi değerim 45e düşmüştü.
Benimde 25. İnde son muayene olur sonra transfer günü belli olur diye düşünüyorum.. Bende senin arkandan gelirimay galiba benim de 26 temmuzda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?