2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İnşallah canım bu işin en büyük sınavı sonucu beklemekmiş meğer

Banada bir sürü vitamin verdi. Biesteron, folbiol, B12, falan birde multifer plus verdi. Âdetin 2. Günü alttan muayene etti 5 yumurta gördü az buldu bakalım nasipte ne var? Senin çocuk var mı canım? Yas kaç

Merhaba. Bu hesaplamayı nasıl yapiyosunuz acaba. Birde transferinizin kaçıncı günü bugün. Kese boyutunu söylediler mi. Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim
Hesaplamayı son adet tarihime göre yaptım internet sayfalrı var hesaplama yapıyorlar transfer 2 temmuzda yapıldı kese boyutu ise verdikleri ultrason kagıdında yazıyordu sanırım 9.3 gibi bişeydi

Yeni gördüm ve çok mutlu oldum canım hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah
Teşekkür ederim canım. Darısı senin ve isteyen, emek veren, bekleyen herkesin başına. Daha çok erken, sadece şaşkınım şu an. Önümüzdeki süreçlerde iyi geçerse o zaman hamileyim diyebileceğim sanırım. Şu an sadece pozitif oldu diyorum

Yaşadığın durum normal,adette erken gelme yada geçikme yaşanbilir bu bünyeden bünyeye değşir.
Bende hç geçikme olmadı.
Adet olunca transfr sürecin başlar.
Gebelik testi ndn yaptinz transfr olmadinz daha dimi

Yumurta toplama işleminden sonra gecikme oluyor. Biraz vucut dengesi bozluyor. Bende geç olmuştum. Beta negatif çıkınca doktorum adet söktürücü verdi :)

Benim gibisin canım yaşımızda aynı sanırım İnşallah pozitifi görürsün

Merhaba Ama internette hesapladığımda 5 hafta gibi birşey çıkıyor
Yani normal hesaplamalar son regl tatihini baz alır doktorlarda bu şekilde hesaplıyor diye biliyorum. Ama bizimkilerin yerleşme tarihi belli, benim değerlerim 10.günde 255 çıkmıştı 2.5 haftalık yaklaşık. Eğerki regl tarihini baz alırsam 4 5 haftalık olması gerekir ki bu değerler ozmn düşük kalıyor. Ama tabi bu benim fikrim. Yinede doktora danışman daha iyi olur

Kızlaar günaydınn
Benımde bugun tegl agrısı gibi sancılar başladııı
Test günüm Pazartesi.
Artık bir korku başladı bende yinemi negatıf olacak acaba

Kızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.
Günaydın canım iyi sebepten de ağrıyor olabilir iyi düşünmeye çalış benim de dün akşam bacaklarım aşırı ağrıdı hayır olur inşallah

Kızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.

Hiç olumsuz düşünmüyoruz ama

Regl gunun mu bu gunler, benim ayni agrilarim olmustu, hic merak etme!
Az kalmis test gunune de, kacinci gunun bugun?

Kızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.
Günaydın canım, bu sancılar çok normal, pozitiflerde negatiflerde bu ağrıları hissediyorlar. Olumsuz düşünüp evrene mesaj gönderme

Günaydın kızlar Benımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…