- 16 Temmuz 2022
- 36
- 40
- 18
- 38
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.201
Yeni gördüm ve çok mutlu oldum canım hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
İnşallah canım bu işin en büyük sınavı sonucu beklemekmiş meğerBende 7 temmuzda transfer oldum şiddetli ağrılarım oldu bir ara duruldu şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bunlar haricinde göğüs hassasiyeti fln olmadı henüz. Benimde regl günlerim bu ara, dilerim o yüzdendir. Hepimizin içindeki bu kuruntular bir an önce feraha çıkar inşallah
Banada bir sürü vitamin verdi. Biesteron, folbiol, B12, falan birde multifer plus verdi. Âdetin 2. Günü alttan muayene etti 5 yumurta gördü az bulduALLAH kolaylık versın canım.
benım kı 0,22 :) yumurta olusmuyor olusanlar kalıtesız olusuyor. cok zor asamalardan gecıyoruz.
kalıte ıcın vıtamın vermısyı bıestreon ve sayı artmaz o dogustan gelen bısey
Hesaplamayı son adet tarihime göre yaptım internet sayfalrı var hesaplama yapıyorlar transfer 2 temmuzda yapıldı kese boyutu ise verdikleri ultrason kagıdında yazıyordu sanırım 9.3 gibi bişeydiMerhaba. Bu hesaplamayı nasıl yapiyosunuz acaba. Birde transferinizin kaçıncı günü bugün. Kese boyutunu söylediler mi. Çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim canım. Darısı senin ve isteyen, emek veren, bekleyen herkesin başına. Daha çok erken, sadece şaşkınım şu an. Önümüzdeki süreçlerde iyi geçerse o zaman hamileyim diyebileceğim sanırım.Yeni gördüm ve çok mutlu oldum canım hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah
11. Gün 289 13. Gün 762 16. Gün 325012. Gün beta kaçtı
Kaç embriyo kaçıncı gün
İkiz gibi sanki11. Gün 289 13. Gün 762 16. Gün 3250
Yaşadığın durum normal,adette erken gelme yada geçikme yaşanbilir bu bünyeden bünyeye değşir.Canım bende şu an rahim dinlendirme sürecindeyim adet olunca transfer için hazırlık başlıcak,fakat bu ay adetim gecikti2-3 gün ,yumurta toplamadan sonra tabi normal adet tarihine göre 10 gün erken olmuştum bu ay gecıktı normalmi sendede oldu mu, gebelik testi yaptım negatif sonuç, kist falanmı oldu acaba
Yumurta toplama işleminden sonra gecikme oluyor. Biraz vucut dengesi bozluyor. Bende geç olmuştum. Beta negatif çıkınca doktorum adet söktürücü verdi :)Canım bende şu an rahim dinlendirme sürecindeyim adet olunca transfer için hazırlık başlıcak,fakat bu ay adetim gecikti2-3 gün ,yumurta toplamadan sonra tabi normal adet tarihine göre 10 gün erken olmuştum bu ay gecıktı normalmi sendede oldu mu, gebelik testi yaptım negatif sonuç, kist falanmı oldu acaba
Benim gibisin canım yaşımızda aynı sanırımBenimde transferim dün oldu kızlarTek yumurta ve 5.gün donmuş embriyo transferi 4AA
Ben Antalya’da tıp fakültesinde yaptırıyorum2. Günüm çok fazla bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Allah isteyen herkese nasip etsin (insta: nihal.t07 )
Yani normal hesaplamalar son regl tatihini baz alır doktorlarda bu şekilde hesaplıyor diye biliyorum. Ama bizimkilerin yerleşme tarihi belli, benim değerlerim 10.günde 255 çıkmıştı 2.5 haftalık yaklaşık. Eğerki regl tarihini baz alırsam 4 5 haftalık olması gerekir ki bu değerler ozmn düşük kalıyor. Ama tabi bu benim fikrim. Yinede doktora danışman daha iyi olurMerhabaAma internette hesapladığımda 5 hafta gibi birşey çıkıyor
Kese için gittiğim gün 4,5 5haftalik olmuştum 6tmemmuzda yani kese göremeyince kan verdim değerim düşük çıktıKese
Kese için gittiğinizde 921 çıkmış beta mı ölçtüler o gün tekrar
Ve o gün kaçıncı gündü acaba
Günaydın canım iyi sebepten de ağrıyor olabilir iyi düşünmeye çalış benim de dün akşam bacaklarım aşırı ağrıdı hayır olur inşallahKızlaar günaydınn
Benımde bugun tegl agrısı gibi sancılar başladııı
Test günüm Pazartesi.
Artık bir korku başladı bende yinemi negatıf olacak acaba
Kızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.
Günaydın canım, bu sancılar çok normal, pozitiflerde negatiflerde bu ağrıları hissediyorlar. Olumsuz düşünüp evrene mesaj göndermeKızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.
Bu belirtileri yaşıyosan belki yerleşti bebeğin ve rahmin genişliyodur illa kötüye yorma canımKızlaar günaydınn
Test günüm Pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?