2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

kızlarr çok teşekküüür ederim olumlu düşünceleriniz içiiinnnn
benım 2.transferım olacak maddi manevı cok zor zamanlşar gecırdık. 1 senedır ugrasıyoruz.
o yüzden umudum zaman zaman çok kırlıyor önüne geçemiyorum. erken test yapmaktan korkuyorum gününü bekle diyince daha da heyecanlanıyorum... kendıme hep hayırlısı olumsuzluğada olumluyuda hazırlıklı ol desemde sanırım olumsuzluga hiç hazır değilmişim bunu günü yaklaştıkça anladım.

allah bu yolda çabalayan bekleyen herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallahh

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Benımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?
evet bunu bende merak edıyorum kan gününe kadar adet olma şansımız varmı acaba ?
ilk transferımde tam kan vermeye gıdıcez hazırlanıyorum sabah bır baktım kan gelmiş...
haydaa dedımm daha orda umut gıttı .
eşime dedim kanama var sanırım olmadı.
oda bana kızdı belkı oyle bırsey deıldır ıcını ferah tut dedı ... ona bısı demedım ama kanı verırken sonucu beklerken bılıyordum kı reglım baslıyordu..
keske o gun reglş gelmeseydı bır kac gun daha gecıkseydı de o gunu heyecanla %50 umutla beklemeye devam etseydım
sonucu okadar bılıyordumkı eşim uzulmesın dıye bırsey demedım.

Günaydın kızlar Benımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?
Günaydın arkadaşlar benim bildiğim ilaçlar birakilmadan adet olunmuyor doktorumda bunu söylemişti ilaclari biraktikran 3-4 gun sonra adet olursun demişti tabi bu durum kişiden kisiye degisir benim iki olumsuz tüp bebek denemem oldu bu 3. Diğerlerinde bıraktıktan sonra olmustum . Peperutka90 arkadaş test yaptıracağı gun adet olmus bu kafa karıştırıcı acaba kullandigin ilaçlar değerlerini yükselmedimi aklıma deli sorular geliyor.

İlaçları kullanırken adet olamayız canım
Bende oyle duymuştum su an bi araştrdım canım adet olmak için östrojen hormonu düşüyo ondan sonra adet olunuyo ama biz estrofem aldıgımız için östrojenımız düşmüyo nasıl adet olcaz peperutka90 sen nasıl adet oldun acaba

AHHH BİR ANLASAMM ACABA DIYORUM KI ESTARFOMI ICMEYIMI ATLADIMDA BIR KAC GUN OYLE OLDU HIIC BIR FIKRIM YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…