- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.221
transferı saymazsak 8.gün canım bugün . 3.gün embriyosuHiç olumsuz düşünmüyoruz ama
Regl gunun mu bu gunler, benim ayni agrilarim olmustu, hic merak etme!
Az kalmis test gunune de, kacinci gunun bugun?
evet bunu bende merak edıyorum kan gününe kadar adet olma şansımız varmı acaba ?Günaydın kızlarBenımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?
İlaçları kullanırken adet olamayız canımtransferı saymazsak 8.gün canım bugün . 3.gün embriyosu
İlaçları kullanırken adet olamayız canımGünaydın kızlarBenımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?
Günaydın kızlarBenımde cumartesi gunu adet gunum dun akşam acayip karnım şişti ve karın agrım oldu dedım adet olucam heralde. İlaçları kullanırken adet olunuyo mu bılıyo musunuz?
Günaydın arkadaşlar benim bildiğim ilaçlar birakilmadan adet olunmuyor doktorumda bunu söylemişti ilaclari biraktikran 3-4 gun sonra adet olursun demişti tabi bu durum kişiden kisiye degisir benim iki olumsuz tüp bebek denemem oldu bu 3. Diğerlerinde bıraktıktan sonra olmustum . Peperutka90 arkadaş test yaptıracağı gun adet olmus bu kafa karıştırıcı acaba kullandigin ilaçlar değerlerini yükselmedimi aklıma deli sorular geliyor.evet bunu bende merak edıyorum kan gününe kadar adet olma şansımız varmı acaba ?
ilk transferımde tam kan vermeye gıdıcez hazırlanıyorum sabah bır baktım kan gelmiş...
haydaa dedımm daha orda umut gıttı .
eşime dedim kanama var sanırım olmadı.
oda bana kızdı belkı oyle bırsey deıldır ıcını ferah tut dedı ... ona bısı demedım ama kanı verırken sonucu beklerken bılıyordum kı reglım baslıyordu..
keske o gun reglş gelmeseydı bır kac gun daha gecıkseydı de o gunu heyecanla %50 umutla beklemeye devam etseydım
sonucu okadar bılıyordumkı eşim uzulmesın dıye bırsey demedım.
Kuzu senin adet olcakmıs gibi ağrın oluyor mu pekiİlaçları kullanırken adet olamayız canım
Kuzu senin adet olcakmıs gibi ağrın oluyor mu peki
Baya belirgin adet ağrısı kasıklarında falan
İlaçları kullanırken adet olamayız canım
Bende oyle duymuştum su an bi araştrdım canım adet olmak için östrojen hormonu düşüyo ondan sonra adet olunuyo ama biz estrofem aldıgımız için östrojenımız düşmüyo nasıl adet olcazGünaydın arkadaşlar benim bildiğim ilaçlar birakilmadan adet olunmuyor doktorumda bunu söylemişti ilaclari biraktikran 3-4 gun sonra adet olursun demişti tabi bu durum kişiden kisiye degisir benim iki olumsuz tüp bebek denemem oldu bu 3. Diğerlerinde bıraktıktan sonra olmustum . Peperutka90 arkadaş test yaptıracağı gun adet olmus bu kafa karıştırıcı acaba kullandigin ilaçlar değerlerini yükselmedimi aklıma deli sorular geliyor.
Canım nerdenn anladın implantasyon yaşadıgını?Canım benim ağrım yok. Ne belimde ne kasığımda ne göğüslerimde. Dün sadece birkaç saniye hafif adet ağrısı gibi birşey geldi gitti. Bugün de implantasyon yaşadım.
AAA BUGUN HAFIF KANAMA MI OLDUU YERLEŞME KANAMASIICanım benim ağrım yok. Ne belimde ne kasığımda ne göğüslerimde. Dün sadece birkaç saniye hafif adet ağrısı gibi birşey geldi gitti. Bugün de implantasyon yaşadım.
AHHH BİR ANLASAMM ACABA DIYORUM KI ESTARFOMI ICMEYIMI ATLADIMDA BIR KAC GUN OYLE OLDU HIIC BIR FIKRIM YOKBende oyle duymuştum su an bi araştrdım canım adet olmak için östrojen hormonu düşüyo ondan sonra adet olunuyo ama biz estrofem aldıgımız için östrojenımız düşmüyo nasıl adet olcazpeperutka90 sen nasıl adet oldun acaba
Kaçıncı gününKIZLAR PEKİ BUGUN KAN VERSEM VARSA ÇIKAR MI
AYY BİRİİ BENİ DURDURSUNNN LÜTFEEENN
Çıkar artık 8. Gündeyiz :) ben eşimi bekliyorum inşallah yarın gelir kan vericem hemen belirsizlik çok zorKIZLAR PEKİ BUGUN KAN VERSEM VARSA ÇIKAR MI
AYY BİRİİ BENİ DURDURSUNNN LÜTFEEENN
Biraz kahverengi ve sonra açık pembe lekelenme oldu canım. Ordan anladımCanım nerdenn anladın implantasyon yaşadıgını?
Evet canım sabah oldu, şimdi geçti sanırım canım.AAA BUGUN HAFIF KANAMA MI OLDUU YERLEŞME KANAMASII
Kuzum ilaçlarını doktorun dediği gibi içmezsen tutunmaz zatenAHHH BİR ANLASAMM ACABA DIYORUM KI ESTARFOMI ICMEYIMI ATLADIMDA BIR KAC GUN OYLE OLDU HIIC BIR FIKRIM YOK
İlaçlarını kullanmalısın canım, neden öyle yaptın. Estrofem biliyorsun rahim duvarını kalınlaştırıyorAHHH BİR ANLASAMM ACABA DIYORUM KI ESTARFOMI ICMEYIMI ATLADIMDA BIR KAC GUN OYLE OLDU HIIC BIR FIKRIM YOK
3.GÜN EMBRİYOSU 8.GÜNKaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?