2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kuzum ilaçlarını doktorun dediği gibi içmezsen tutunmaz zaten
1.TRANSFERDEDE ASLINDA HEP COK DIKKAT ETTIM ASLA ILAC ATLAMADIM AMA BELKI SAATI DENK GELMEMISTIR BIR KAC SAT SONRA İÇMİŞİMİDİR. BU ETKISI OLABILIR MI

BU DEFA HİÇBİRİNİ ATLAMIYORUM YEMEME ICMEME HERSEYIME COK DIKKAT EDIYORUM .
İNŞALLAAHH GÜZEL SONUÇLANIIR

kızlar rahim kalınlığı istenilen boyuta ulaşmamış benim 2 gün sonra tekrar bakacak en az 9mm olması lazımmış benim 7mm 2 gün sonra imkansız dimi kalınlaşması

kızlar rahim kalınlığı istenilen boyuta ulaşmamış benim 2 gün sonra tekrar bakacak en az 9mm olması lazımmış benim 7mm 2 gün sonra imkansız dimi kalınlaşması
Selam canım konuya ara ara bakıyorum bende tarnfer için hazırlanıyorum. Bu işlerde imkansız diye bişey yok bence nar suyu kabak çekirdeği kullan ilaç doların nasıl acaba

kulanman gereken ilaçların saati çok önemli. aksatmamaya çalış. böyle olması normal. büyük ihtimal transfer yapmaya bilir. çünkü endometriumun(rahim duvarı) ince olduğu zaman bebeğin tutunması zorlaşıyor. Aynısını bende yaşamaştım. Canını sıkma geç olsun güç olmasın :) Ben şubat ayında başladım 5 aydır her ay transfer için bir sorun çıkıyordu. Bir ay TSH yüksek çıktı. Bir ay geç adet oldum. Bir ay araya bayram girdi. Bir ay rahim duvarım kalınlaşmadı.
SONUÇ OLARAK GEÇ OLDU AMA 2 GÜN ÖNCE TRANSFERİM OLDU. Şimdi evde sonuç gününü bekliyorum :)

Saati saatine içiyorum 2 gün içinde de kalınlaşma olmaz herhalde kaç mm de kalmıştı senin

Herşey de var bir hayır Rabbimin bildiği vardır eşimle de sıkıntılarımız var moral olarak iyice sıfırım

Senin adına çoook sevindim gerçekten çok zor bir süreç Rabbim pozitif haberini almayı nasip etsin canım inşallahhh

Psikolojide çok onemli canim moralini yüksek tut

merhaba
transferden sonra kaçıncı gün kanda baktırıp 949 çıktı acaba

Merhaba kızlar yazışmaları okurken dikkatimi çekti. Test gününü beklerken adet döngüsüne geleniniz olmuş o benim kafamı karıştırdı. Ben 18 haziranda OPU oldum 24 haziranda da regl oldum. Transfer işlemim 8 temmuzda oldu. Dün yani 12.günde de test yaptırdım. Ama normal şartlarda regl olmama hala 4 gün vardı yani. Ben bi de 31-32 günde bir olurum yani daha bile fazla aslında.:)) Benim tarihler neden öyle değişik acaba ya ne zamandır soracağım soramadım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…