- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.241
1.TRANSFERDEDE ASLINDA HEP COK DIKKAT ETTIM ASLA ILAC ATLAMADIM AMA BELKI SAATI DENK GELMEMISTIR BIR KAC SAT SONRA İÇMİŞİMİDİR. BU ETKISI OLABILIR MIKuzum ilaçlarını doktorun dediği gibi içmezsen tutunmaz zaten
3. Gün 10 günden önce genelde belli olmaz eğer erken tutunmadıysa3.GÜN EMBRİYOSU 8.GÜN
Kuzu benım 10. Gun 47.5 tu degerım daha yeni kana karıdmaya başlamıştı nerdeyse 11. Gunu yetleşme kanamam olmuştu o yuzden acele etme bence en erken 10. Gunde cıkar3.GÜN EMBRİYOSU 8.GÜN
Benimde 5 gündür aynı var doktora sordum sadece leke şeklinde olduğu sürece sıkıntı yok tutunma kanamasıdır dediBiraz kahverengi ve sonra açık pembe lekelenme oldu canım. Ordan anladım
Miktarı nedir kanamanın canım? 2 3 damla şeklinde mi geliyor?Benimde 5 gündür aynı var doktora sordum sadece leke şeklinde olduğu sürece sıkıntı yok tutunma kanamasıdır dedi
Selam canım konuya ara ara bakıyorum bende tarnfer için hazırlanıyorum. Bu işlerde imkansız diye bişey yok bence nar suyu kabak çekirdeği kullan ilaç doların nasıl acabakızlar rahim kalınlığı istenilen boyuta ulaşmamış benim 2 gün sonra tekrar bakacak en az 9mm olması lazımmış benim 7mm 2 gün sonra imkansız dimi kalınlaşması
İnşallah :) Salı günü (19,07,2002) transferim oldu. Simdi sonucu bekliyorum :)Benim gibisin canım yaşımızda aynı sanırımİnşallah pozitifi görürsün
kulanman gereken ilaçların saati çok önemli. aksatmamaya çalış. böyle olması normal. büyük ihtimal transfer yapmaya bilir. çünkü endometriumun(rahim duvarı) ince olduğu zaman bebeğin tutunması zorlaşıyor. Aynısını bende yaşamaştım. Canını sıkma geç olsun güç olmasın :) Ben şubat ayında başladım 5 aydır her ay transfer için bir sorun çıkıyordu. Bir ay TSH yüksek çıktı. Bir ay geç adet oldum. Bir ay araya bayram girdi. Bir ay rahim duvarım kalınlaşmadı.kızlar rahim kalınlığı istenilen boyuta ulaşmamış benim 2 gün sonra tekrar bakacak en az 9mm olması lazımmış benim 7mm 2 gün sonra imkansız dimi kalınlaşması
Saati saatine içiyorum 2 gün içinde de kalınlaşma olmaz herhalde kaç mm de kalmıştı seninkulanman gereken ilaçların saati çok önemli. aksatmamaya çalış. böyle olması normal. büyük ihtimal transfer yapmaya bilir. çünkü endometriumun(rahim duvarı) ince olduğu zaman bebeğin tutunması zorlaşıyor. Aynısını bende yaşamaştım. Canını sıkma geç olsun güç olmasın :) Ben şubat ayında başladım 5 aydır her ay transfer için bir sorun çıkıyordu. Bir ay TSH yüksek çıktı. Bir ay geç adet oldum. Bir ay araya bayram girdi. Bir ay rahim duvarım kalınlaşmadı.
SONUÇ OLARAK GEÇ OLDU AMA 2 GÜN ÖNCE TRANSFERİM OLDU. Şimdi evde sonuç gününü bekliyorum :)
Psikolojide çok onemli canim moralini yüksek tutSaati saatine içiyorum 2 gün içinde de kalınlaşma olmaz herhalde kaç mm de kalmıştı senin
Herşey de var bir hayır Rabbimin bildiği vardır eşimle de sıkıntılarımız var moral olarak iyice sıfırım
Senin adına çoook sevindim gerçekten çok zor bir süreç Rabbim pozitif haberini almayı nasip etsin canım inşallahhh
doktorum da öyle dedi senin pskolojinin iyi olması lazım dediPsikolojide çok onemli canim moralini yüksek tut
Dogru söylemiş canimdoktorum da öyle dedi senin pskolojinin iyi olması lazım dedi
5. Gun emb 2 tane 6. Gundeyım.. 1 gun farklAArkadaşlar 5. Gün embriyosu iki tane
5. Günümdeyim
Benimle ayni olan varmi
Evet canım ya sen cuma transfer olmuşsun çok yakiniz5. Gun emb 2 tane 6. Gundeyım.. 1 gun farklA
merhabaArkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 9493. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben
İnşaallah canım. Kaçıncı günündesin?Benimde 5 gündür aynı var doktora sordum sadece leke şeklinde olduğu sürece sıkıntı yok tutunma kanamasıdır dedi
Canim ayni sorunu sormak icin bakiniyordumMerhaba kızlar bende 15 temmuzda 2 adet 5. Gun emb transfer oldum bugun 5. Gunumdeyım ama hiç belirtim yok. Boyle olup pozitifi goren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?