- 16 Temmuz 2022
- 36
- 40
- 18
- 38
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.261
Mesela ben adetin 20.günü transfer oldum 5.gün embriyosu genelde böyle yapıyorlarmış ama normalde döngüm 26 gün o yüzden denk gelmiş oldu canım sanırım herkes farklı günlerde transfer oluyorMerhaba kızlar yazışmaları okurken dikkatimi çekti. Test gününü beklerken adet döngüsüne geleniniz olmuş o benim kafamı karıştırdı. Ben 18 haziranda OPU oldum 24 haziranda da regl oldum. Transfer işlemim 8 temmuzda oldu. Dün yani 12.günde de test yaptırdım. Ama normal şartlarda regl olmama hala 4 gün vardı yani. Ben bi de 31-32 günde bir olurum yani daha bile fazla aslında.:)) Benim tarihler neden öyle değişik acaba ya ne zamandır soracağım soramadım:)))
Yok kuzum yapmadım test zaten yapmakta istemiyorum keyfim kaçar dıye korkuyorum erken su anlık. 10. 11. Gunde yaparım heralde… belirtin falan var mıEvet canım ya sen cuma transfer olmuşsun çok yakiniz
Hiç test yaptinmi yada yapacakmısin ben yapmamak için eve test almadım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Benim transferimde adetimin 20. Gününe denkgeldi5. Gün embriyosu ikitanebugun 5. GunumMesela ben adetin 20.günü transfer oldum 5.gün embriyosu genelde böyle yapıyorlarmış ama normalde döngüm 26 gün o yüzden denk gelmiş oldu canım sanırım herkes farklı günlerde transfer oluyor
Arada bel ağrısı sızı gibi bide arada hafif kasik agrisi başka bise yok onlarda ilaçların etkisi olabilir bilemiyorum açıkçası iki negatif sonuçtan sonra çokta belirti aramıyorum onlarda test yapmıştım bu sefer yapmak istemiyorum bakalim canım hayirlısı inşallah güzel sonuçlar alirizYok kuzum yapmadım test zaten yapmakta istemiyorum keyfim kaçar dıye korkuyorum erken su anlık. 10. 11. Gunde yaparım heralde… belirtin falan var mı
Bende ilk defa dün akşam bi kaç belirti oldu canım ama onun harıcınde hiç olmadı:)) ama anladıgım kadarıyla olmayanlarda cok pozitifi goruyoCanim ayni sorunu sormak icin bakiniyordumbendimde ayni gun tek embriyo benimde hic belirti yok ilaclarin gazı dışında
Benımde adetın 20. Gunu oldu transferimBenim transferimde adetimin 20. Gününe denkgeldi5. Gün embriyosu ikitanebugun 5. Gunum
Canım benım 5. Gunume kadar bi belirtim yoktu dun akşam karnım şişti falan ama bugun pek bişey yok ama zaten belirti pek olmuyo sanırım. Ben hamıle kalmıştım daha oncede o zaman 3. Gun embrıyomdu 5. Gun cok fena kasığımı agrı girmişti bunda olmadı mesela ama her hamılelikte aynı olmuyomuşArada bel ağrısı sızı gibi bide arada hafif kasik agrisi başka bise yok onlarda ilaçların etkisi olabilir bilemiyorum açıkçası iki negatif sonuçtan sonra çokta belirti aramıyorum onlarda test yapmıştım bu sefer yapmak istemiyorum bakalim canım hayirlısı inşallah güzel sonuçlar aliriz
Tamam kızçelerrrKuzu benım 10. Gun 47.5 tu degerım daha yeni kana karıdmaya başlamıştı nerdeyse 11. Gunu yetleşme kanamam olmuştu o yuzden acele etme bence en erken 10. Gunde cıkar
Hayırlı olsun canımKızlar 8. Gün 228
10. Gün 546
Darısı tüm isteyen annelere
5. Gün embriyosu tek canımHayırlı olsun canım
Kaçıncı gün embriyosu kaç adet
Canım bende olmadı pozitif ve ilk. Arkadşaım da tüp bebekle hamile kaldı onda da olmadıTamam kızçelerrr
ben en iyisii yine sabredip pazartesi günü allahım hayırlısını nasip et duasıyla hastaneye giderek kanımı vericemm..
ya birde şunu sorcam illa ki yerleşme kanaması olmak zorundamı ?
şu tespiti yaptım. ilklerde kanama olmayanların hep negatıf olmus, sonrakılerde kanamaları olmuş ve pozıtıfı gormusler.
benımde ılkınde kanama olmadı negatıftı.
şimdi kanama olacak mı bakalım. bu tespitimi de paylasıcam sızlerle
Değerin çok güzel maşallah5. Gün embriyosu tek canımSağol
Canim bilmiyorum ki doktora sordum normal dediDeğerin çok güzel maşallahikiye mi bölündü acaba
MerhabaArkadaşlar 5. Gün embriyosu iki tane
5. Günümdeyim
Benimle ayni olan varmi
Peşpeşe test vericez ay ne güzel inş güzel sonuçlar alırız hepimizMerhaba
bende 17.07.pazar günü 2 adet 4AA embriyo transferi oldum
inşallah benim bu 2.denemem.1.si kimyasal oldu.senin kaçııncı denemen.Peşpeşe test vericez ay ne güzel inş güzel sonuçlar alırız hepimiz
Cnm oyle cok ince degilki 7cm olmus zaten, 9a ulasir neden ulasmasin. Illa iki gune mi kalinmasi lazimmis. Zaman kisiti neden var. Senin kac tane kullandigini bilmiyorum ama buradan okudugum kadariyla estrofemin sayisini arttiriyorlar. Bir de nar auyu deniliyor. File marketlerde var, tarim kooperarifte de varmis. Migrosta da bulunur sanirim. Sanirim dondurulmus urun olarak satiliyor.Saati saatine içiyorum 2 gün içinde de kalınlaşma olmaz herhalde kaç mm de kalmıştı senin
Herşey de var bir hayır Rabbimin bildiği vardır eşimle de sıkıntılarımız var moral olarak iyice sıfırım
Senin adına çoook sevindim gerçekten çok zor bir süreç Rabbim pozitif haberini almayı nasip etsin canım inşallahhh
Benim 3. Denemem diğerleri gibi değil bu sefer belirgin bir belirtjm yok rahime çizik attırdım bu seferkinde benim testgunum 26 salı gunuinşallah benim bu 2.denemem.1.si kimyasal oldu.senin kaçııncı denemen.
bi de belirtin var mı
ne zmn test yapmayı düşünüyosun.benim doktorum 27 sinde yaptır dedi ama ben pazar günü yaptırıyım diyorum
Cnm sunun surasinda ne kalmis. Az daha sabredin, aranizi duzeltin lutfen. Esinle sen konus, anlayis ve destek talep et. Erkekler kriz yonetiminde kotu olabiliyorlar. Iyi yapayim derken daha da berbat edebiliyorlar. Sen de daha hosgorulu olmaya calis. Bende de var bi tane oradan biliyorum :) Opuya gidecegimiz sabah iki kelime etmedi benimle. Kahvalti hazirladi, cocukla ilgilendi. Sanki normal birgunmus gibi. Yola cikma saati geldi, hic orali degil filan. Ben de sinirlendim tabi. Aglaya aglaya gittim. Ozur dilese de ne fayda. Ama benimki hep boyledir. Kilitlenir kalir. Error veriyor ozel durumlar karsisindadoktorum da öyle dedi senin pskolojinin iyi olması lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?