- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.281
Ayy cok heyecanlııay galiba benim de 26 temmuzda olacak
Evet canım sadece peçeteyle silince geliyoMiktarı nedir kanamanın canım? 2 3 damla şeklinde mi geliyor?
22.gün canım haftaya kese için randevum var onu bekliyorum dört gözleİnşaallah canım. Kaçıncı günündesin?
Gercekten kotu denk gelmis cnm. Ama oluyor bunlar. Biz de ne zaman bebek istesek buyuk bir problem, bir hastalik, ameliyat bisuru sey basimiza geldi. En son ekim 2021de korunmayi birakip denemeye basladik. Ne aksilikler, garip gurup hastaliklar, tam yumurtlama donemi esim covid oldu filan. Yasimiz da geciyor, iyice stres olduk, kilitlendik. Hadi tup yapalim dedik, taze transferim iptal oldu. Simdi dondurulmus transfere hazirlaniyorum ama kismet bakalim. Yani illaki oluyor, keske kolaylikla olsa. Sagliginiz yerindeyse, bir aradaysaniz daha ne olsun. Elbet transferin de yakin zamanda yapilir. Sonucu guzel olsun yeterkiMerhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
Vermiş olduğum covid testi pozitif çıktı ama tabiki ben çok iyiyim diye evde test yaptım negatif bunu görünce özel bir hastaneye daha gidio pcr verdim ve negatif çıktı yine ama geçmiş olsun bana sağlık bakanlığı pozitif görür görmez karantinaya aldı beni.
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam sizlere onca emek çaba ilaç iğne ağrı sızı gözyaşı boşuna. Insan en çok verdiği manevi çabaya üzülüyor tabiki maddi yönü de zor o ilaçları zor bela buldum toparladım offf Rabbim bu nasıl bir kader bendeki. Iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Cokgecmis olsun emek tabiki göz ardı edilemez ama üzülme emin ol bunda vardır bır hayır benyasadigim her olumsuzlukta mutlaka hayır yaşadım hep daha güzel şeyler olduMerhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
Vermiş olduğum covid testi pozitif çıktı ama tabiki ben çok iyiyim diye evde test yaptım negatif bunu görünce özel bir hastaneye daha gidio pcr verdim ve negatif çıktı yine ama geçmiş olsun bana sağlık bakanlığı pozitif görür görmez karantinaya aldı beni.
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam sizlere onca emek çaba ilaç iğne ağrı sızı gözyaşı boşuna. Insan en çok verdiği manevi çabaya üzülüyor tabiki maddi yönü de zor o ilaçları zor bela buldum toparladım offf Rabbim bu nasıl bir kader bendeki. Iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Merhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
Çok geçmiş olsun. Umarım seni daha güzel şeyler beklediği için böyle olmuşturMerhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
MerhabaBende şuan dış gebelik.gecirdim eskiye dönmeyi bekliyorum..
Allah'ım beterinden korusun bütün herkese hayırlı, sağlıkli evlatlar nasip etsinaminn
çok gecmıs olsun canım,MerhabaTez zamanda iyileşmenizi diliyorum.Ben daha önce normal yolla gebe kaldım ve dış gebelikle sonuçlandı.Bu durumu bir daha yaşamamak için tüp bebeğe yönlendim çünkü daha düşük ihtimal oldugu soylendi.Cuma günü transfer oldum ve transferin ertesi günden düne kadar süren şiddetli bel ve bacak ağrım oldu.Doktor muhtemelen iğneden oldugunu ve parol alabilcegimi söyledi.Ama problemli tüpümde de tek taraflı kasık agrisi yasiyorum maalesef ve sanırım bu da dış gebelik.Siz de belirti oldumu ve kaçıncı günde anladınız acaba?Tekrar geçmiş olsun ve dileyen herkese Sağlıklı ve hayırlı evlat nasip olsun
birde dış gebelık ıgne ıle mı sonlandı gebelık ? kac ay korundunuz?MerhabaTez zamanda iyileşmenizi diliyorum.Ben daha önce normal yolla gebe kaldım ve dış gebelikle sonuçlandı.Bu durumu bir daha yaşamamak için tüp bebeğe yönlendim çünkü daha düşük ihtimal oldugu soylendi.Cuma günü transfer oldum ve transferin ertesi günden düne kadar süren şiddetli bel ve bacak ağrım oldu.Doktor muhtemelen iğneden oldugunu ve parol alabilcegimi söyledi.Ama problemli tüpümde de tek taraflı kasık agrisi yasiyorum maalesef ve sanırım bu da dış gebelik.Siz de belirti oldumu ve kaçıncı günde anladınız acaba?Tekrar geçmiş olsun ve dileyen herkese Sağlıklı ve hayırlı evlat nasip olsun
Bende dış gebelik geçirdim,şimdi ki tüp bebek denememde kapalı tüpümün olduğu tarafta kasık ağrısı da yaşadım ama testim pozitif çıktıMerhabaTez zamanda iyileşmenizi diliyorum.Ben daha önce normal yolla gebe kaldım ve dış gebelikle sonuçlandı.Bu durumu bir daha yaşamamak için tüp bebeğe yönlendim çünkü daha düşük ihtimal oldugu soylendi.Cuma günü transfer oldum ve transferin ertesi günden düne kadar süren şiddetli bel ve bacak ağrım oldu.Doktor muhtemelen iğneden oldugunu ve parol alabilcegimi söyledi.Ama problemli tüpümde de tek taraflı kasık agrisi yasiyorum maalesef ve sanırım bu da dış gebelik.Siz de belirti oldumu ve kaçıncı günde anladınız acaba?Tekrar geçmiş olsun ve dileyen herkese Sağlıklı ve hayırlı evlat nasip olsun
Ooo sen bizden öndesin, inşaallah güzel ilerler canım22.gün canım haftaya kese için randevum var onu bekliyorum dört gözle
Ben ilk bebek denememde hamile kaldım.Doktor ilkini tesadüf saydıklarını ve tekrar denememi soyledi ama ben riske atamadim cunku dış gebeligim epey agrili ve zor gecti.Rahim filmi cektirdim ve sol tupumde problem oldugunu gördüm ama doktor söyle bir baktı ve geçer buradan yaa dedi :) ve ben bir daha asla cesaret edemedim.Ben de kanama ve agriyla belirti verdi.Ilk ignede dusmedi ,ikinci ignede de dusmuyor tam ameliyat derken düşmüştü cok şükür.Simdi aynı tüpte aynı ağrı gibi.Dilerim hayırlısı olsun.Cok tesekkur ederim vakit ayirip cevapladıgınız içinbirde dış gebelık ıgne ıle mı sonlandı gebelık ? kac ay korundunuz?
Benımde aynı bır asılama ıle kımyasalım var,Ben ilk bebek denememde hamile kaldım.Doktor ilkini tesadüf saydıklarını ve tekrar denememi soyledi ama ben riske atamadim cunku dış gebeligim epey agrili ve zor gecti.Rahim filmi cektirdim ve sol tupumde problem oldugunu gördüm ama doktor söyle bir baktı ve geçer buradan yaa dedi :) ve ben bir daha asla cesaret edemedim.Ben de kanama ve agriyla belirti verdi.Ilk ignede dusmedi ,ikinci ignede de dusmuyor tam ameliyat derken düşmüştü cok şükür.Simdi aynı tüpte aynı ağrı gibi.Dilerim hayırlısı olsun.Cok tesekkur ederim vakit ayirip cevapladıgınız içinTekrar geçmiş olsun
Yaa çok şükür.Bende dış gebelik geçirdim,şimdi ki tüp bebek denememde kapalı tüpümün olduğu tarafta kasık ağrısı da yaşadım ama testim pozitif çıktı
Benımde aynı bır asılama ıle kımyasalım var,
sımdı dogal yolla dıs gebelıgım oldu, ınsallah bundan sonrakı saglıkla, hayırla devam eder, hepımızın hamılelıklerı
bende ılk gun kanamam vardı degerım dusuktu progestan ve estofem kullandım düşük olmasın dıye on gun evde yattım, sonrada baktık dıs gebelık sonrada dussun dıye ıgne oldumm..
sukur suan ıyıye gıdıyorum sanırım degerım dustu regl oldum, 3ay korunup rahım fılmı cektırcem.
sonrasını hıc bılmıyorum ...
ne demek, ınsallah yanılıyorsundur ve saglıklı bır hamılelıgın ve bebegın olur
Merhaba 12. Gün çıktı.merhaba
transferden sonra kaçıncı gün kanda baktırıp 949 çıktı acaba
Endokriniye gidiyormusunKızlar ya benim tsh im ilaç kullanmama rağmen yükseliyor o yuzden de transferim erteleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?