- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.301
Sağ olun,Var olun.Sizin içinde temennim aynı.Benımde aynı bır asılama ıle kımyasalım var,
sımdı dogal yolla dıs gebelıgım oldu, ınsallah bundan sonrakı saglıkla, hayırla devam eder, hepımızın hamılelıklerı
bende ılk gun kanamam vardı degerım dusuktu progestan ve estofem kullandım düşük olmasın dıye on gun evde yattım, sonrada baktık dıs gebelık sonrada dussun dıye ıgne oldumm..
sukur suan ıyıye gıdıyorum sanırım degerım dustu regl oldum, 3ay korunup rahım fılmı cektırcem.
sonrasını hıc bılmıyorum ...
ne demek, ınsallah yanılıyorsundur ve saglıklı bır hamılelıgın ve bebegın olur
benim bugün yumurtalar toplantı biraz olayın şokundayımAyy cok heyecanlııberaber bekler ve güzel haberi alırız inşallah
transfer gününü saydınız mı 7.günde yaptırdığınızdaÇok sağolun 2 tane 5.gün embriyosu bugün 7.günümdü dayanamadım kan verdim 186 çıktı çok şükür
Ben bi kaç tane okudum canım pozitif olanıtransferden sonra belirtiniz oldu mu arkadaşlar.bugün 5.günüm ama hiç bi belirtim yok
belirti olmadan pozitif olan var mıdır acaba
Teşekkür ederim canımSağ olun,Var olun.Sizin içinde temennim aynı.Sevgiler
Amin canım hepimizin inşallahOoo sen bizden öndesin, inşaallah güzel ilerler canım
26 sında kese için randevum varYaa çok şükür.Kacıncı haftadasınız
Çok geçmiş olsun, lütfen moralini bozma. Aksine bu süreçte iyice dinlen beslenmene daha da dikkat et bence daha da iyi olacak bak görürsün.Merhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
Vermiş olduğum covid testi pozitif çıktı ama tabiki ben çok iyiyim diye evde test yaptım negatif bunu görünce özel bir hastaneye daha gidio pcr verdim ve negatif çıktı yine ama geçmiş olsun bana sağlık bakanlığı pozitif görür görmez karantinaya aldı beni.
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam sizlere onca emek çaba ilaç iğne ağrı sızı gözyaşı boşuna. Insan en çok verdiği manevi çabaya üzülüyor tabiki maddi yönü de zor o ilaçları zor bela buldum toparladım offf Rabbim bu nasıl bir kader bendeki. Iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Merhaba bende transter oldum belli oldumu sonucHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çünkü bugün adetin 15. Günü 2 gün sonra baktığında 17. Gün olacak döngü bitiyor diye düşündüm ben cmts tekrar bakalım kalınlaşma olmazsa iptal edicem dedi günde 4 içiyordum sabah 2 akşam 2 şimdi akşam 3 içtim nar suyuna bakayım o zaman canım teşekkür ederimCnm oyle cok ince degilki 7cm olmus zaten, 9a ulasir neden ulasmasin. Illa iki gune mi kalinmasi lazimmis. Zaman kisiti neden var. Senin kac tane kullandigini bilmiyorum ama buradan okudugum kadariyla estrofemin sayisini arttiriyorlar. Bir de nar auyu deniliyor. File marketlerde var, tarim kooperarifte de varmis. Migrosta da bulunur sanirim. Sanirim dondurulmus urun olarak satiliyor.
Canım çok sağol desteğin içinCnm sunun surasinda ne kalmis. Az daha sabredin, aranizi duzeltin lutfen. Esinle sen konus, anlayis ve destek talep et. Erkekler kriz yonetiminde kotu olabiliyorlar. Iyi yapayim derken daha da berbat edebiliyorlar. Sen de daha hosgorulu olmaya calis. Bende de var bi tane oradan biliyorum :) Opuya gidecegimiz sabah iki kelime etmedi benimle. Kahvalti hazirladi, cocukla ilgilendi. Sanki normal birgunmus gibi. Yola cikma saati geldi, hic orali degil filan. Ben de sinirlendim tabi. Aglaya aglaya gittim. Ozur dilese de ne fayda. Ama benimki hep boyledir. Kilitlenir kalir. Error veriyor ozel durumlar karsisindaOnlar da gerildikleri icin aman bi hata yapmayayim da sikinti cikmasin diyorlar Hadi son bi gayret cnm
Corasprinlr omega 3 u ben hep aynı anda alıyorum. Bıldgm kadarıyla omega 3 kanı sulandırıyo ekstra sulandırıyosa acaba sıkıntı o muMrb. Coraspinle birlikte omega 3 kullaniminin sakincali oldugu tesadufen internette karsima cikti. Bu konuda bilgisi olan var mi. Transfer hazirliginda coraspin verildi. Takviye icerisinde de omega 3 var. Tedirgin oldum.
Sen icini ferah tut cnm, bence istenen kalinliga gelir.Çünkü bugün adetin 15. Günü 2 gün sonra baktığında 17. Gün olacak döngü bitiyor diye düşündüm ben cmts tekrar bakalım kalınlaşma olmazsa iptal edicem dedi günde 4 içiyordum sabah 2 akşam 2 şimdi akşam 3 içtim nar suyuna bakayım o zaman canım teşekkür ederim
Her ikisi de sulandirdigi icin birlikte kullanilmamali diye okudum. Yazmiyim simdi felaket tellali gibi. Kullaniliyor demekki, şu ilac takviye surecinden bir kurtulabilsek ya. Hic sevmiyorum ilac kullanmayiCorasprinlr omega 3 u ben hep aynı anda alıyorum. Bıldgm kadarıyla omega 3 kanı sulandırıyo ekstra sulandırıyosa acaba sıkıntı o mu
Zaten pıhtılaşma yoksa corasprini kesıyolar bi süre sonraHer ikisi de sulandirdigi icin birlikte kullanilmamali diye okudum. Yazmiyim simdi felaket tellali gibi. Kullaniliyor demekki, şu ilac takviye surecinden bir kurtulabilsek ya. Hic sevmiyorum ilac kullanmayi
Gecmis olsun canim canini sıkma bundada vardir bir hayirMerhaba kızlar bugün transfer günümdü ama maalesef son dakika iptal edildi.
Vermiş olduğum covid testi pozitif çıktı ama tabiki ben çok iyiyim diye evde test yaptım negatif bunu görünce özel bir hastaneye daha gidio pcr verdim ve negatif çıktı yine ama geçmiş olsun bana sağlık bakanlığı pozitif görür görmez karantinaya aldı beni.
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam sizlere onca emek çaba ilaç iğne ağrı sızı gözyaşı boşuna. Insan en çok verdiği manevi çabaya üzülüyor tabiki maddi yönü de zor o ilaçları zor bela buldum toparladım offf Rabbim bu nasıl bir kader bendeki. Iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?