2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Sağ olun,Var olun.Sizin içinde temennim aynı.Sevgiler

transferden sonra belirtiniz oldu mu arkadaşlar.bugün 5.günüm ama hiç bi belirtim yok
belirti olmadan pozitif olan var mıdır acaba

Çok geçmiş olsun, lütfen moralini bozma. Aksine bu süreçte iyice dinlen beslenmene daha da dikkat et bence daha da iyi olacak bak görürsün.

Mrb. Coraspinle birlikte omega 3 kullaniminin sakincali oldugu tesadufen internette karsima cikti. Bu konuda bilgisi olan var mi. Transfer hazirliginda coraspin verildi. Takviye icerisinde de omega 3 var. Tedirgin oldum.

Merhaba bende transter oldum belli oldumu sonuc

Çünkü bugün adetin 15. Günü 2 gün sonra baktığında 17. Gün olacak döngü bitiyor diye düşündüm ben cmts tekrar bakalım kalınlaşma olmazsa iptal edicem dedi günde 4 içiyordum sabah 2 akşam 2 şimdi akşam 3 içtim nar suyuna bakayım o zaman canım teşekkür ederim

Canım çok sağol desteğin için
Hadi ya illa burnunuzdan getirecekler değil mi doğalarında var
Ben yapı olarak aşırı hassas bi insanım maalesef dediğin gibi şu son düzlüğü atlatırsam inşallahhh

Mrb. Coraspinle birlikte omega 3 kullaniminin sakincali oldugu tesadufen internette karsima cikti. Bu konuda bilgisi olan var mi. Transfer hazirliginda coraspin verildi. Takviye icerisinde de omega 3 var. Tedirgin oldum.
Corasprinlr omega 3 u ben hep aynı anda alıyorum. Bıldgm kadarıyla omega 3 kanı sulandırıyo ekstra sulandırıyosa acaba sıkıntı o mu

Sen icini ferah tut cnm, bence istenen kalinliga gelir.

Corasprinlr omega 3 u ben hep aynı anda alıyorum. Bıldgm kadarıyla omega 3 kanı sulandırıyo ekstra sulandırıyosa acaba sıkıntı o mu
Her ikisi de sulandirdigi icin birlikte kullanilmamali diye okudum. Yazmiyim simdi felaket tellali gibi. Kullaniliyor demekki, şu ilac takviye surecinden bir kurtulabilsek ya. Hic sevmiyorum ilac kullanmayi

Kızlar litunus kullanan var mı? Litunusun aparatı ilk kez cok az girdi biraz zorladım ama aparat kesinlikle tam girmedi yarım girdi içerisi şiş gibi olmuş başına boyle bişey gelen oldu mu?

Gecmis olsun canim canini sıkma bundada vardir bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…